- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Неизбежното бъдеще - мит или ?
А тоя Мун знае ли каква съдба го очаква?Първоначално написано от ToniStoraro
Другото, което е, невъзможно е да се осъществи (световен) мир на тоя шибан свят.
Нито може да има един Бог, нито един владетел, нито нещо, което да е Единствено...![]()
За каква аргументация става въпрос ? Да виждаш някой да спори ? Или да налаги идеи някакви ?Първоначално написано от Battlescarred
Просто съм дал пример с 2 статии от произволен сайт съдържащи някои факти, вярвам не смяташ че има информация по тези въпроси само в един сайт нали ?
Едва ли си толкова кекав че да не можеш и сам да си потърсиш информация по темата.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Разкажи деееее.Първоначално написано от Dimana99
![]()
Точно защото не вярваме че това не може да стане то не може! Когато имаш вярата то става, но естествено ако я имам само аз примерно и още 5 човека - нищо няма да стане, защото не касае само мен и тия 5 човека.Първоначално написано от cherinka
Ти информация имаш за всичко. Мен външното инфо не ме греее толкова колкото вашите лични, собствеени мнения. За това пиша тук и не търся информация, а гледни точки. Не може мисълта ви за това грандиозно събитие да се състои в 2 изреченияПървоначално написано от Battlescarred
![]()
По-интересно е ТИ откъде черпиш информация ?Първоначално написано от Battlescarred
Дори не си казал какво мислиш по тези въпроси. Оставам с впечатление че мислиш че тези неща не съществуват, че експоненциалното нарастване на човешкия отпадък весело ще продължи стремглавия си път към нови рекорди без край, че всички ще катерим стълбиците на кариерите си местейки хартия на бюро вместо извършвайки реален труд и че всички ще се върнат към веселия живот на кредит, защото ей го вече и се вижда края на кризата и всичко ще бъде наред ако само отново всички започнат да харчат.
Първоначално написано от Battlescarred
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе ти да не си надусан бе? Четеш ли кво пишеш изобщо???
Да не искаш да ми кажеш че ти липсват факти?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аре обяснявай повече и ми покажи факти които не водят до това което ще стане. Кое те кара да не вярваш в това което ще се случи??? Фактите са повече от 10![]()
Кой е човекът без позиция? Ти или аз. Адски смотано обясняваш и обиждаш безсмислено. Не искам да се заяждаме и да се караме а да пишеш по темата, защото постоянно я отбягваш и не разбирам защо.Първоначално написано от Battlescarred
Ясно ни е на всички че квото ще стане ще стане. Друе въпросът, че в момента ние знаем какво ще стане и те питам за адекватно мнение какво мислиш по въпроса. Темата е много обширна и за това постовете ми може да са разхвърляни понеже всеки засяга някой ней аспект. Питам те бе човек, един ви как си представяш бъдещето на човечеството? Вярваш ли че ще си е*е майката всичко или изобщо как си го представяш? Толкова ли е трудно да обясниш това. За какво въртиш и тъпчеш на 1 място. Отговори ми на въпросите моля те и не приемай нищо лично, защото не желая да се караме за индивидуални проблеми като колко съм "тъпа" или ти колко си "прост" или някакви такива. Моля ти се, не съм тука да се заяждам, а знаеш че е лесно и мога и ти можеш, но нище не постигаме с това. Не желая да обиждам, не ме провокорай и аз няма.
Не е нормално също да си пилееш времето за обсъдждане на неизбежни събития в бъдещето..Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
Апокалипсис, глобално затопляне, духовна революция, ядрена катастрофа, трета световна..има още поне 5 пъти по толкова теории(да не говорим, че ако не стане нищо ще си останете с пръст в г'за и ще ви стане прилично тъпо), а не си ти човека да казваш коя от тях е правилната, така че гледай си живота, радвай му се а като дойде 2012 ще видим квото ще става. Ай сиктир.
Мнението си може да го споделиш ако не за мен, то за другите хора с "познанията", пък и те да си кажат тяхното.Първоначално написано от Battlescarred
Примери и факти могат да се изведат с хиляди, но целта тук не е да превръщаме темата в кофа с становищата на финансови специалисти и енергиини експерти а всеки сам да сподели собственото си мнение.
Кажете какво ще е това което ще попречи глобално света да стане много негостоприемно място за човешкия вид ? Дотук само виждам празен оптимизъм, надежди и доста инертност в мислите ви.
Планетата и без тва е малка за 6 милиарда, недей да се напъваш да спасяваш света![]()
И за какво седиш тука и спориш. За чий хуй спориш даже и ти не знаеш за какво. Аз те питах нещо. Интересуваше ме мнението ти както и на други хора, но понеже ти си един от най-компетентните по всички теми реши да флуудиш най-много и пак не показа почти никаква позиция. Само загатна и всичко останало стана офтопик. Ходи се изтъквай колко си гениален пред децата, защото отначало те мислих за по свестен, а след това като разбрах защо влизаш тук и изобщо мненията ти от какво естество са започна да ми падаш в очите. Знам че не те грее, но и знамче ще прочетеш това.Първоначално написано от Battlescarred
А и мнение тип "кръчмарско" даваш във всяка тема и то поне по 3 пъти. Сега изобщо не ми се занимава да вадя цитати, даже и тук в тази тема има такива "кръчмарски" мнения. Интересува ме какво мислиш по дадената тема, а не какво мислиш за мен. Като нямаш мнение или пък като ти е толкова ценно остави го да гние в главата ти. И без това няма да ми е от полза, а на теб само ще вреди.
Ясно ми е че не ти пука, сам ще страдаш, но това си е твой проблем.
Хайде ходи да псуваш и да ебаваш дечицата, няма лошо. Изкажи се! Покажи им кой е шефа и най-умния и преуспелия във форумът тиийнпроблем![]()
Никой не се напъва да го спасява, напротив искам да се сведат до доста по-нормалната цифра от 4 например или дори 2 и да си отдъхнем всички, наслаждавайки се на по-добрия стандарт на живот.Първоначално написано от ZipFail
Пич, бе пич бе... кой е тръгнал да спасява света. Чисто и просто вA питам за мнението ви по въпроса. Толкова ли е трудно да отговориш?Първоначално написано от ZipFail
еми не вярвам че 2012 ще настъпи краят на света, последните години над 10 пъти са го предричали ;s и нито веднъж не е дошъл до края. Това е един от най-лесните начини църквата да контролира медийте. Нострадамум щом го е предрекъл значи на 200% няма да стане
Ако мислиш, че не зная че през цялото време се правиш на луд и недостъпен и че уж не разбираш какво ти говоря и винаги така го извърташ на заяждане си сбъркал. Нямам нищо против да говоря за това просто ти пречиш да стане нормален разгово и дискусия като се правиш на супер интересен по тъп и гаден начин. Изблиците са породени от твоята наглост да се правиш че не разбираш за да обяснаявам като на дебил. Ясно ми че разбираш какво ти говоря така че или отговаряй и пиши по темата или няма да ти пиша повече, защото можем да си спорим вечно, а това е скучно.Първоначално написано от Battlescarred
Хайде дай си "скъпоценното" мнение и не се заяждай повече.
Да, определено няма да е "КРАЯТ НА СВЕТА"Първоначално написано от Jesus
![]()
![]()
(Не го казвайте така моля ви).
Да кажем че последният път беше 2000 година. Защо според теб всички ги беше страх и мислиха че ще стане нещо точно 2000 година? И това с църквата да контролира медийте не го рабирам, а и Нострадамус няма нищо общо с църквата.И не само нострадамум го предрекъл а и много други, нямащи връзка неща като цивилизаций също са го предрекли. Всичко тече натам. Може 21.12.2012 да е най-спокойният ден в историята на човечеството. Говори се по-точно за периодът около 2012, който вече е започнал.
Работата е там, че вие казвате "каквото има да се случв - ще се случи". Да, това разбира се че е така, но не ви ли е малко подозрително, че ни е дадено знанието, че ще стане нещо. Щом го имаме ние трябва да се възползваме от него. Съдейки по ника ти, предполагам че си чел Библията (аз не съм), но все пак съм попадала на някои доста фрапиращи отказчета. Там също е пълно с предсказания, които много бавно и леко се сбъдват. Примерно там пише, че "голямото събитие" ще е съпроводено с много войни. Войни има постоянно, това че ние не ги виждаме и отчитаме, защото си седим на топло и чдем чипс пред компютъра, не ни оправдава. Гладът също е едно от предсказанията. Знаете за Сомалия и за африканските държави. В момента знаете как в САЩ безработицата драстично се увеличава...
Самата баба Ванга казва, че когато аерика избере черен президент, това ще е нейният край.
И куп други....Просто всичко тече натам и ми е странно как не го виждате.
А защо краят на света трябва да настъпи по такъв трагичен - Холивудски начин ?!? Не мога да разбера.
Аз пък си го представям много по тривиално.
Експериментите на учените в ЦЕРН излизат извън контрол, създава се анти материя и просто изчезваш.
Некви се е.ат и изчезват.
Ти спиш и изчезваш.
Някой ходи и изчезва.
Без трагедии, без милиони страдащи, без Брус Уилис, който се качва на астероид за да го взривява. Ето ти един сценарий.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Ама това не е краят на света. Ние няма да умрем толкова лесно. Ще бъде по-забавно. Пак казвам че това не е краят на света.![]()