- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Човешкото тяло-списание.
о така значи ,всяка седмица по 6 лв ,тцтцПървоначално написано от fatalgirl
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
оооо мноого скъпо ..
по-добре в интернет ... Чичко Гугъл и леля Вики знаят всичко !!
![]()
![]()
![]()
Абе някво детско ми изглежда т'ва списание на мен.
И 6 лв. ОоОоООо
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
И на мен ми изглежда детско..Ама като чета тука коооооооолко интересно е ..взе да ми става интересно
![]()
и аз така си мисля ,пък и като го рекламират на рекламата са разни деца ..Първоначално написано от OneGirl
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Абе аз си взех първи брой и ми хареса.Макетите са големи и добре изработени,а списанието...толкова лесно са обяснени нещата и има толкова схеми,че идиот да си ще разбереш за какво става въпрос.ПРЕПОРЪЧВАМ НА ВСИЧКИ,КОИТО НЕ СА ПОЧНАЛИ ОЩЕ ДА УЧАТ ЧОВЕШКОТО ТЯВО В УЧИЛИЩЕ ДА СЕ "АБОНИРАТ" ЗА СПИСАНИЯТА,ЗАЩОТО ОТ УЧЕБНИКА НИЩО НЕ СЕ РАЗБИРА И ЩЕ ИМ Е ПО-ЛЕСНО ДА УЧАТ ОТ ТУК.Аз съм на 16 и ми е интересно направете си извод...
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Да , макетите са големи и много хубави.
Всичко е със схеми .., много хубаво написано.
С тези макети се разбира още по ясно , защото ще се разбира кой орган къде е.
Пише, че в следващия брой ще има подарък папка и естествено задната част на мъжа.
Искам да видя тези макети завършени цялостно.![]()
Първоначално написано от Dimana99
Всичките броеве ги има туууук -> Пътешествие из човешкото тяло
интересно е .. но аз лично не бих си го купувала ..
имам сестра на 10 год. ии тя си го взима всяка седмица.Броевете са общо 52 ии по 5,99 илиза някъде около 300 лева ..
не бих дала толкова пари , но има много детска аудитория 7 - 12 год. който ще дадът парите .. като сестра ми например .. хаха!
Първоначално мислех да си го купувам, но пък всяка седмица да давам 6 лв не ме устройва. А някой знае ли откъде мога да си купя макет като този в списанието, но цял?
взех си първия брой ама после се отказах.Сяка седмица по 6 кинта не ми се дават в тая криза
А като сметнеш това са 54 броя по 6 лв саааа майка си и баща си
А иначе списанието е яко!
То кризата едва ли е ударила тебе, хахахах![]()
Майка ми го купува на брат ми - добре е направено списанието, макетите са здрави и големи. Книжките също са интересни.
А аз може ли само да попитам foreverr на колко си години че ми стана интересно ?
сестра ми на 8 си го купува тва
пълен т*шец
![]()