- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- тату като на николета лозанова
ами аз съм от пловдив ... а относно татуса не е ли това мой собствен избор![]()
![]()
Първоначално написано от sl0w
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
както и да е
аз мисля , че моето не беше толкова лично мнение
колкото добър съвет
каквото иска да прави
мен изобщо не ме бърка
и на мен този повече ми допада ..Първоначално написано от iiordanova
някак си по смислен е
пък и има толковааа други смислени татуси ,помисли по-добре.
може да пробваш с татуси за месец да видиш как ще ти стои.![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ама вижте според мен има 2 причини - че иска да е като нейната или че просто смисъла и харесва и за нея също значи нещо.Ако е заради първата наистина о глупаво поне да е друг надпис. То си е нейна работа какво ще прави така че както си реши а пък и тя пита за цената не за мнения.
Спред мен около 100 -150.![]()
![]()
![]()
Едно себеуважаващо себе си студио никога не би направило татуировка на някой, гледайки за пример нечия друга татуировка. Ще разберат, че това е моментен каприз и че после ще съжаляваш.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Офф дее*а... да не би само Николета да го има ш*бания татус... като й харесва да си го направи!
А Полина, съветвам те точно ти да не казваш, кое е тъпо и кое умно.![]()
Лелеееее ... момичето ви попита за цената, а не за мненията ви ... вие в какво го обърнахтееееее![]()
Иначе не съм компетентна по въпроса, просто пиша, защото ми стана странно (вече не мога да кажа..) как я нападате ... да ви е искала мнениятаНейн проблем като съжелява по натам, не сте вие налии?!.. пф.
![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Първоначално написано от POLLINA
е добре де то и Николета сигурно е видяла от някъде ;д ахха стига бе хора кво се заяждате за такива работи. Може пък момичето и да се кефи на Николета ти що си с нейна снимка що не си сложиш твоя по твоята логика.
Във всяка 2-ра тема се заяждате.Като иска да си прави.
А по темата: отиди в някое студио в твоят град и попитай, поне да знаеш каква е точната цена. Тук всички сме от различни градове и във всеки град цената е различна.![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Първоначално написано от Neopitom3na
Не разбирате ли, че точно тези отрицателни коментари, които си мислите че са с цел заяждане, могат много да ѝ помогнат. Просто съветвам авторката да помисли. Дали след година две пак ще го харесва. Освен това е на чужд език и ако го объркат не всички са достатъчно кадърни да го оправят. Освен това е по гръбначния стлб, може би едно от най-болезнените места. Друго, че е доста голяма и мащабна и няма да можеш да я покриеш с друга. Или си помисли с официална рокля как ще стои това. И най-вече татуировката трябва да е нещо уникално, нещо което да е лично твое, нещо което да носи смисъл на живота ти. Е, разбира се има и хора, които си правят тауировки ей така, защото нещо им харесало, просто за спорта. Но това е начина им на живот и една повече или по-малко не е фатална за тях. А и ти сигурно си малка. Не че аз съм голяма де, но сигурно нямаш 20. Дали като пораснеш още ще я харесваш? На едно предаване имаше една, която се е подлагала на лазер и после ходи и да покриват татуировката на глезена, която почти не се вижда, защото 4-годишната ѝ дъщеря не я е харесвала. Това твоето нещо няма покриване. Така че наистина помисли. За твое добро е, не искам да се заяждам.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
^ точно това ти предлагам и аз- направи си татуировката временно и я увековечи в последствие, ако толкова ти харесва
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Първоначално написано от POLLINA
И в крайна сметка авторката на темата,сигорно е някое дете (14-15),което така или иначе скоро няма да си прави татуировка,а само е питала,за да "знае някой ден"..А вие се изпотрепахте..![]()
а е оставете момичето да прави квото иска бе..
щом и харесало и иска да си я направи,нека си я направи.
Все пак тя пита колко струва,а не дали е тъпо или не.
![]()
Първоначално написано от DesireToFire
Да .. даа .. тя точно теб и мен, и някой друг ще слуша ... тя си е решила и ще си прави. А въобще замисляли ли сте се, че може да не иска точно същия наспис 1:1 .. може да иска такова, но нещо др.написано, но същата големина и пр... ,а може да има и някакъв смисъл и за нея ..![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
тъпа си бе,мацка.
бива ли да копираш от известни личности,особено от Николета..
хубава е,и то много.
но просто няма смисъл,смешна ще бъдеш,седни си на г-то и обмисли свой начин и свой татос,с който да изглеждаш уникален(т.е никой др.да няма такава)
колкото до цената на татос-а на г-ца Лозанова , към 100 лв и нагоре.зависи..
+1Първоначално написано от silwinka
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Абе за какво я съдите.Всеки си вижда татуса някъде и в/у някой.Да няма да измисли нови неща, които не съществуват.Все някой ще има такъв.Аз моя го видях в и-нет, дори не знам на кой е.Не знам от коя страна е момичета и тн.Не съм й виждала лицето.Но се влюбих в него, направих го и ето ме след 2 години НЕ съжалявамНормално е, ако е навита за татус да гледа по и-нет снимки и тн.Като го е харесала да го прави
Нейният гръб е, а не вашият
![]()
И на мен много ми допада точно на това място, но не бих си направила същия надпис. Имам идея, но ще стигнеее...доста далеч!![]()
Съжалявам, че използвам чуждата тема, може би има други теми, свързани с моя въпрос, но исках да попитам какво знаете за татуировките с кана. Всичко - цена, начин на направа, трайност и т.н.![]()
Полинка ти защо си си сложила снимка на Николета а не твоя?????????Не е ли същотоПървоначално написано от POLLINA
![]()
ще си замълча