- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С колко пари ходите на училище ?
ами 2 или 2.50 но съм 5 клас сутринта ме карат скола понеже ставам много късно и ако тръгна пеш закъснявам.харча ги за даскало закуски , води , чайове и такива.
Ако нети отговарям.. Това е защото не искам да те слушам! (H)
Първоначално написано от justt
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Нашите ми дават всеки ден по 5 лева,но аз отделно си имам пари,ако ми потрябват.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
ako e za paritete koito wzimam za da se naqm - 2lv![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Дават ми примерно 20 лева понеделник сутринта и изкарвам до петък с тях и после другия понеделник пак такаи всяка сутрин ме питат дали имам пари ама ако съм ги изхарчил до четвъртък и петък нямам не им искам че се чувствам някфо неудобно ... Попринцип мразя да искам пари от наште.. Иначе като излизам взимам към 15 лева за да имам за едно кино и/или нещо за хапване
![]()
А такова нещо като спествявания у нас - няма, ако сложа нещо в 'касичката'
на другата сутрин ' Абе къде са ми 10 те лева които сложих вчера в касичката? ' - ' Абе потрябваха ми пари пък нямах в мен и трябваше да взема, ще ти ги върна' - 'Добре'
След 5 дена ' Сестро дай ония 10те кинта че ми трябват .. ' - ' Кви 10 лева бе, кво се опитваш да ме връзваш, то сигурно ти имаш да ми даваш пък тука ми се правиш на интересен.. '
затова всичко отива на друга инвестиция ^^
На мене по 3 ми дават
Ама най-мразя тате като ми каже "Ето ти 10 за 3 дена", защото винаги ги харча за 1-2и за третия не остават - или умирам от глад или пребърквам на всички якетата за остатъци
![]()
![]()
![]()
ot 10 do 20 ama rqdko se pribiram s pomalko ot 5-6 lv prosto mki e spokoino kogato imam pari v men naposledak 4westo mi se slu4va da gi ispolzvam ne po prednazna4enie![]()
![]()
![]()
:P :P
![]()
s0 dEamN cRazyyYy...
ехе вие сте всички некви баровци
50 лева и ги харча с приятели хахахахахаахх
Ами 5-10лв.,ноо искам да попитам хората,които ходят със 1-2-3лв.-Как се оправяте и какво успявате да си вземете за тези пари.Наистина нищо лично просто ми е интересно,иначе всеки със възможностите си няма как всички да са милионери,ясно..![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
^^ами аз напримеер си харча парите само за кафета и сокчета. друго не искам, а и не отивам там, за да ги харча все пак. Ти какво толкова правиш, че не ти стигат толкова?
Ходила съм и със 100 лева кога се разплащах на тоз и онзи за учебници. Иначе обикновено около 10 лв нося в мен, че знае ли човек какво може да се случи. Може понякога нищо да не ям, но да си има.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ами ти ми кажи как успяваш. Едно кафе - 3 лв. по 2 - 3 на ден. 2 редбула по 3 лв. и после като ходя с аверите в KFC или Burger King по 10 лева поне смятай.Първоначално написано от Baby_b
2-3 лв. , напълно ми стигатче дори винаги ми остават
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
абе харча доста, не ми се иска да е така, ама.... към 100-150 лева за седмица някъде.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от ByK
150 лева на седмица?![]()
на колко години си бе?
ако си под 18 си за разстрел![]()
ем...попринцип искам по 5 лева на ден, но си ми остават, защото си взимам само по 1 кола...или някой чипс и това е ;Д
If you love pink,
you stink
If you love black
you rock.
Disappear,
go away,
don't ask for me today,
just don't get in my way,
I didn't had a nice day.
февруари правя 19Първоначално написано от CoNviCt
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.