.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Нуждая се от помощ за есе.

Хора извинявам се много, знам, че не е тук мястото но искам да ви помоля за помощ.Обикновенно всичко си правя сам, но днес съм наистина зает след 10 минути тръгвам за варна и ще се прибера към 12 и нещо просто нямам възможност да се справя сам, незнам и кого да попитам затова пиша тук.Искам да помоля някой добър човек от тук да на ми помогне с написването на есе на тема " Щастлив е този, който умее да се радва на щастието на другите ".Ще съм наистина много благодарен ако някой ми помогне.И благодаря предварително.Просто не мога да опиша колко ще съм благодарен.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не мога да ти го пиша ама бих започнала с нещо от рода на " Светът е пълен с любов и радост, но не всеки може да я види и оцени. Повечето хора по природа са егоисти, и дори биха предпочели те да не са добре, за да е зле някой друг. Ако всеки се огледа ще види щастието около себе си, и в очите на другите. Един искрено усмихнат човек би зарадвал всеки, който цени щастието и радостта."
    Ддз
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    абе глупак има раздел за такива теми..............
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си