- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Относно спаменето във форума
Ето я темата. Няма да се повтарям. Само че там се казва: Въпрос към администраторите и модераторите на сайта.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=285361
Специални "благодарности" на hottie че закючи "единствената" спам тема, която се намираше в раздел Любов. Други такива спам теми като нея е нямало никога, няма и няма да има. Това е прецедент в историята му. Все пак има и нещо положително от това де. Не я изтри, а само я заключи и показа че отвреме навреме се мярка в раздела. Ама темите за хапченца, и картофки си седят както си седяха бая дълго време и вече заключени теми. Но явно моята е по ВАЖНА. Като заключвате поне заключвайте равностойно или оставете всички да си акат на воля докато и последният свестен потребител зареже раздела.
А hottie, ти ще получиш тази тема и в бонус на ЛС да си я имаш. Пък ако искаш я изтрии. Поне ми заключи предишната тема с името си, а не се скри.
Направих като теб - писах ти на ЛС и ще пусна отговора и тук, който е :
Какво мога да кажа. Работа и спам - бол ! Като заключваме непрекъснато и прилагаме по-строги мерки ни упрекват,когато допускаме повечко спам същата работа.
Аз влизам всеки ден във форума и се старая да го модерирам максимално добре, но не всички могат да го правят всеки ден. Много от модераторите(повечето) са ученици и не могат винаги да отделят достатъчно време. За добро или зло аз работя на компютър и имам достъп до сайта всеки работен ден. Но не всички имат тази възможност.
Стараем се да направим форума максимално благоприятен както за вас, така и за нас.
Между другото, тъй като е невъзможно да следим всяко едно написано мнение има една тема за модераторка помощ, която се намира тук -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=280185. Там всеки потребител, който е забелязал нередности може да пише и ние да се отзовем.
Благодаря за отговора. Не обичам осбено да топя. И в крайна сметка и пън ме изкараха та се чудя да се занимавам ли повече изобщо с тоя въпрос или да карам и аз със спама. Лично съм забелязвал как даден потребител бива предупреден за n-ти път след, което се извинява, темата остава без да е заключена и това се повтаря пак и пак и пак. Просто днес ме издразни малко факта че при влизането ми от две три седмици насам все попадам на разни егати детските теми. Да не говорим че най-дейните спамери ги знам и аз при положение че влизам на няколко дни веднъж. Айде да не кажат пак че съм пън разни свалки, бъзикчета, чатове и т.н, които могат д ти унищожат темат ги подминавам с усмивка и даже понякога ми повдигат настроението. Досега ако е имало спам в мои теми е било малко така че не мога да кажа че съм от пострадалите от ефекта спам.
Но разни такива теми вече ми идват в повече. Една е интересно, но всяка втора...това вече дотъпява.
В раздел Любов да се пишат теми от тоя сорт:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=285359Първоначално написано от PurpleDream
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=284995Първоначално написано от PurpleDream
И ми се прави на "умна" убеждавайки ме че това е любов.
Втората тема е от два дни.
Заради тази известна спамерка баннаха потребител преди няколко дни.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=285407Първоначално написано от ShtrudeL
Мъдра мисъл, нали? Как мислиш?![]()
Прав си, има пропуски, но както вече отбелязах никой от нас няма способността да следи всяка една тема всеки час от деня. Ето защо е тама та за модераторската помощ, в която сме изключително благодарни на висчки, които ни помагат.
И все пак примемам забележката и критикатата(за което благодаря) и ще се постараем аз и моите колеги да обръщаме повечко внимание на този раздел.
Не работим във форума 24 часа, поуспокой малко топките.
Има си реалност и извън тази в компютъра.
Всеки човърка по форума, когато е на компа и когато види нещо.
Може да съм станал и след 5 секунди някой да спами, как да го махна.. Така е с всички
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
браво бе,играч си , на карти имам предвид.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Я, днеска гледам раздел Любов доста повече мяза на нещо. С бая изпозаключени ненужни теми и с предимно да не кажа всички теми,които са си за там. Явно спам темата в раздела подейства въпреки лошите прогнози на една потребителка.![]()
Казва се "Благодаря" за труда,
а не се налива допълнително масло в огъня
: )
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Добре поднесените критики ги приемаме стараейки се да поправим допуснатите грешки.
ще те накарам да си купиш правописен речник, защото критиката ти написана по ужасно неграмотен начин няма никаква стойност за мен.Първоначално написано от tqnko
Добре. Щом казваш...Благодаря за труда.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Макар че не знам кой на кой трябва да благодари ама както и да е.
![]()
Аз съм един обикновен потребител. Форумът изобщо не е мой и се дразня просто от това, в което беше почнал да се превръща разделът.
Иначе всъщност какво ми пука. Когато се стигне до момента, в който безнаказаните потребители почнат да пускат теми от рода на
Заглавие: Обичам....
Текст: ...да пръцкам рано сутрин. А вие?
или неща от този сорт и качествените потреебители се разбягат като оставят само спамерите и посерковците тогава чак ще разберете защо се дразня и кой на кой е трябвало да благодари в крайна сметка. Както казах форумът не е мой, интернет пространство колкото искаш.
Е питайте machoka. Не знам дали ви е шефче но все пак е с по-висок ранг. Спомням си го в data.bg. В началните ми стъпки в компютрите и интернет той беше обикновен потребител в data.bg. След това заради заслуги го повишиха в ранг модератор. Толкова беше ентусиазиран че една нередност не оставяше. Много му се дразнех понякога, когато ми заключваше и триеше теми заради това че съм забравил да напиша примермо пред заглавието в темата в раздел за запитвания request или RQ: Чак толкова строги не бива да бъдете, но от него тогава лъхаше ентусиазъм свързан с новият му пост. После нещо му загубих следите. Спря да се мярка в data.bg и преди време го гледам се изкачил до администратор тук.Първоначално написано от hottie