Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
Цитирай Първоначално написано от r0ckst4r
Чалгата няма нищо общо с деградацията на тийновете. Да, фолк певиците провокират, но именно в това се състои шоубизнеса. Къде са родителите, на тези 10-11 годишни деца? Не обвинявайте чалгата за липсата на всякакъв вид контрол върху тях.

Аз лично не намирам голяма разлика между песните на Lady GaGa, Pussycat Dolls, Katy Perry, Britney Spears, Madonna и тези на Анелия, Преслава, Глория и т.н. Ако си преведеш текста ще прочетеш същите глупости. Това, че е изпято на английски не го прави нито по-качествено, нито по-образователно. Според мен метълът/хаусът/рапът имат доста по-негативно влияние върху държанието и характера на човека отколкото поп фолка.

Чалгата е стилът, който обединява хората (особено, тези които живеят в чужбина). Турнетата са посещавани от около 40-50 хиляди души. Този тип музика се е утвърдил през годините и ще продължава да бъде най-харесваният занапред, независимо дали ви харесва или не.
и си се написал/а rockstar?!1во тази глупост,че обединява хората нямам никаква идея от къде ти хрумна,но си в разрез с реалността.Аз мога да ти кажа,че метъла(и аз не го харесвам) не влияе по-зле от чалгата,защото текстовете са на нереална основа(говоря за heavy metal)...аз лично слушам алтернатив рок и мога да ти кажа,че тази музика е много по-истинска/чиста/интерестна от чалгата,но просто вие слушате този стил,защото не сте чули друго или сте "Pretenders",за мен тази музика е главната виновница,да сме такова провалено общество на отрепки и мутри/мутреси,защото това е тяхната музика(няма как да не се съгласите с мен... факт е)...не казвам,че сте по-глупави или нещо... просто сте необразовани в музикална насока и сте се оставили на течението(новият албум на новата цицеста какичка пайнерка)...ако както ти казваш тази неизчерпаема простотия чалгата ви обединява,боже замислете се С КАКВО?!?!Да ми кажете,че тия цигански звучения са по-хубави от рока...значи изобщо не сте наясно и представите ви за музика са изкривени...
http://www.budilnikparty.com/ (Това е само за Англия, има още хиляди примери, но не ми се изброява)
Както казах, не се ограничавам само в един стил, слушам, това което ми харесва и ти не си никой, че да ми кажеш колко съм образован или не в тази насока. Всеки си има вкус и се придържа към него, и не мисля че е правилно да налагаш мнението си, плюейки, това което аз харесвам. Това си е то българския манталитет. (ти не слушаш чалга и си същия като хората, които си описал в мнението си) И да чалгата присъства на всяко парти, както вече казаха по-горе тя спомага за по-доброто настроение в пъти повече от колкото метъла или рока или който и да е стил. Лично аз не съм присъствал на парти където хората си избухват на алтернативен рок, а смея да кажа, че се разминавам доста с приятелите ми по отношение на стиловете.

иначе браво на ТониСтораро, много яко и изчерпателно мнение.

о и да, никът ми е взаимстван от песента на Никелбак, преди ми беше любима (изненада)