- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Градския транспорт. Как да свалим момиче там ?
Neveroqtno kreativno, originalno, inovativno, momicheto shte sedi polovin chas i shte te syzercava v izumenie!Първоначално написано от Disrespect
![]()
Kaкво ми спорите.. Лафа е " I forgot" времената може да си ги бучнете там където слънцето не огравя![]()
пс Хоттие.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark
Така е, никога не е залязвало, че да огрее пак. Ай със здраве.Първоначално написано от 5StaR
\Първоначално написано от 5StaR
/
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Хах, тая тема ми идва точно навреме...преди се прибирах и една хубаво момиче беше правостоящо. Качих се и аз (и естествено, хванах се до нея) след няколко спирки се освобождава място...не желая да седна, отстъпвам им...тя ми вика: Ако искаш седни, аз викам: Ми не....и е така, ама някъде слезна
а кажете кой кого сваля ?
![]()
Просто е била любезна, believe me.Първоначално написано от Lucho
^ или е показала интерес, но ти си дърво и не си могъл да отреагираш.
^ Не е показала интерес..щом е слязла..
Сега ще ти разкажа една случка, за да направиш съпоставка..
Преди многоо време пътувам за София, чакам на перона, лапнала съм цигара и усърдно гледам в чантата за запалка.
По едно време , като по филмите, някой пали огънче пред очите ми без дори да видя че се приближава, вдигам си главата и виждам супер хубавото момче.
Благодарих му, после започнах да обикалям перона, за да не го изпусна от поглед в кой вагон ще се качи.
Той явно правише нещо подобно и ми качи багажа и отидохме в последния вагон,който беше празен.
Разказва ми 30 минути смешни истории и каза че трябва да слиза на Септември, докато влака намаляше скоростта , в последните 3 секунди той вика "Надявам се да се видим някой ден в Пловдив" и аз каза"Едва ли"..след още няколко трескави секунди в разлишление му казах "Дай си телефона"..момчето едва слезна от влака.
Това е интерес.![]()
Иначе мислих да напиша дълъг пост с десетте най-лоши свалки,но за да не засегна мъжката част, ще напиша само 2, които са на първо място.
Веднъж бях на концерт и си бях взела столче и седнала най-отпред.После си обикалях из клуба и някакъв пиян хипар идва до мене и вика "Ние с моите приятели се хванахме на бас" и аз питам закакво, той вика "Ами, много ме е срам да ти кажа,сигурно ще се обидиш" и след 10 минути преговори най-после призна, че баса е за мен и се отнасял- защо съм тук тая вечер- за да чуя групата или да си намеря някой за чукане.
Отговорих му, че е заради първото и той вика, е жалко защото ако беше за второто, аз бих помогнал..
Другият беше след концерт, свършва към 2 и един мъж, на 50 примерно,който аз познавам и сме дружки ще ме изпраща.Вика "не си мисли, че искам нещо в замяна, аз имам син на твоята възраст" и аз викам "спокойно не си мисля такива неща" и той "..освен ако ти не искаш,де"
..
в примера който даде, момчето първо е показало интерес и ти съответно си "закачила", последвайки го.
до колкото мога да разбера неадекватните писания на Lucho, момичето първо е "индикирало" някаква форма на интерес..., а може би просто е било проява на любезност, знам ли.
в този случай, той просто го е раздвал срамежливо. това, разбира се, по никакъв начин не може да накара момичето да остане, освен ако Lucho не е бил нейната представа за "зи Ван-Енд-Онли", нъл тъй?
Първоначално написано от LaDy_DaQnA
![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Човека не ти е пожелал да огрява отновоПървоначално написано от Bianca
![]()
А пък това,коет каза прозвуча![]()
![]()
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Ми не. Аз после чак се усетих какво е станало, чак тя като слезе, ама е късно...Първоначално написано от FockidyFockFock
аз като лудите съм се возила вместо за две спирки, чак до ндк със седмицатано поне се запознахме та и 40 мин диалог проведохме, амаа имам чувството че малко хора правят чак такива глупости
.!.
Лани го направих в рейсаПървоначално написано от woshata
![]()
Пътувах с 1 приятели в 1ницата (Пловдив) посока Център - Кичука
качваме се ... лаф лаф...
по едно време погледа ми се срещна с този на едно девойче ... ама я съм гад - обичам като някой ме гледа и аз да го гледам докъто не се извърне и после като погледне пак (от чиста доза човешко любопитство) да си продължавам да зяпам и да накарам човека срещу мен да се изчерви![]()
![]()
...
та ...
изчерви се девойчето, отидох и най нахално си седнах до нея
после и скайп/телефон си поисках ама получих отговор "имам си приятел" ... странно защо ли![]()
и 2те ги имам ма така и не се свалихме ... иначе беше забавно![]()
БЕЗПЛАТНИ НАГРАДИ HERE
тва с погледите, психологическите атаки и тнт ми е адски непонятно честноаз отивам питам знаеш ли колко е часа или ооо ама ние сме от едно училище/което ако е истина адски много ми помага.. такъв и тоя горния ми случай/ ии само прикривам факта че тряа слезна на следващата спирка, а не на още 40 мин път
![]()
.!.
С карта бях и съм, не знам за нея, така че, ако съм аз, все ми е таяПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
И аз се сещам една история...
Веднъж ходихме с едни приятелки до мола(става въпрос за Стара Загора). И нали се качваме в автобуса да се връщаме, а той почти празен - има къде да се седне. Ние бяхме 6 момичета и до мен остава свободно място, но едната фр-ка не седна до мен, а се насади до един супер сладък скейтър. При което аз се насирам от смях щото тя отиде и с най-лигавия и перверзен глас, който можа да извади го попита:Сори, заето ли е местенцето![]()
![]()
![]()
През целия тя се опитваше да го заговори, а той само мен гледашеПосле всичките кифлички слезнаха на центъра ама на мен ми се прибираше и ги оставих. При което скейтъра седна до мен и...нищо
просто нищо.... Само ме пита колко е часът се върна на мястото си
![]()
![]()
Супер сдухан се оказа
а беше толкова сладък
![]()
Сметей кой е сдухан! Тоя направо ти се е предложил, а ти си му се изсрала на смелостта.Първоначално написано от ifilin4ica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абсолютно! Как не знаете да си използвате възможноститеПървоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
![]()
Първоначално написано от VHack
Трудно, да не кажа невъзможно!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
една сутрин ходих с автобуса на училище и сядам сама и при следващата спирка се качва едно момче - детската ми любови седна до мен
и имаше доста до училището за това реших да си махна слушалките и да го чакам дали няма да каже нещо и такава чакам чакам няколко минути и накрая се изпуснах : няма ли да кажеш нещо
и така се заговорихме запознахме се .. :P
Хах ... какви теми вече мъдрите ..
Преди седмица - две ... един чичко в трамвая
искаше да ме води на мюзикъл .. чичо му държал някакъв
театър тука .. бля бля ... ноо освен името ми др не измъкна![]()
UnKnOwNmAtTeR, защо аз да съм виновнаПървоначално написано от Loshotia
Той ме пита за часа и се върна най-безцеремонно на мястото си като не ме остави дори да си довърша. Аз му казах, че е 7 и... и той ми вика:Мерси. ама едно такова сухо и гадно. После аз съм била виновна
А попринцип съм малко груба ама тоя път бях решила да се направя на мила ама момчето си изтърва шанса
![]()