- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Следенето с камери в училищата
Не знам дали това е мястото,но мисля че това се отнася до учащите.
В предаването на http://era.a-bg.net/ ,тази вечер ще има дискусия на тема За и против камерите в училищата.Който има интерес или иска да се включи в предаването може да погледне на по -горния сайт.
Предаването стартира в 8 часа.
в моето има камери вече .. и е мн строг реда ....
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
ае и аз бях против тях,ама вече почнаха да не ми правят пвечетление,само ме дразни че малоумната ни даскалка по бел бучи щот сме се прегърнали с аверката ми и камерата на била гледата,а пък нас не ни джаси изобщо това,поради простата причина че си бяхме седнали на диванчето дето е между учителската и дирекцията сички на видяха и никой нищо не ни каза,само тази овца,.....явно даскалите са по паникьосани от нас от тези камери![]()
Сега учителите ще са притиснати да ви научат на нещо ахаххаха
ето и в моето даскало има ,ама хората се бият по коридора ,бягат без да им пука.хубаво ,че в стаите няма ,много е гадно
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
дреме ми на к*ра за камерите .. само където не ни пускат навън по време на час
и ние си имаме камериголлемо чудо
![]()
Е при нас в коридорите видяхме ама то май не работят още :Д ? А и да работят - те даскалите си ни пускат ако няма кво да се прави...
Само в една стая имамеВсе тая.
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ние имаме в коридора но и на нас си ни трябват 6тото ина4е е лудница макар че сега пак е почти същото![]()
![]()
![]()
Прави каквото трябва,да става каквото ще !
и къф ви е проблема...в нашето даскало сложиха камери преди 4-5 години и какво да не би да не сме завършили......дразнят те първия месец и после тотално забравяш че има камери.....в университета има камери на всяко ъгълче едва ли не....но никой не ги забелязва дори![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Май на всякъде се затегнаха обръчите... камери, следене... лоша работаПървоначално написано от padnaloblak
![]()
вие сте ок....при нас на 2 от 4те етажи и по стаите има...слава богу на нашия етаж още не са сложилиПървоначално написано от teenems
![]()
Има в някои от кабинетите, в които имаме часове. В коридорите няма. Ами не ми пречат тези камери, и с тях, и без тях - все едно и също. То дивото в теб и да го снимат, и да не го снимат, файда.. само парите са си дали за техника, от която няма полза. (зависи от случая де)![]()
![]()
+1Първоначално написано от ragi
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Много важно, че имало камери... Ние имаме във всички класни стаи, но в коридора нямаме. Абсолютно нищо не се е променило...
ние пък нямаме камери в даскало![]()
и в моето училище има камери - а някаква промяна - НЕ! Дисциплината в коридора е абсолютно същата и нищо не се е променило, на никой не му пука, че има камери. Даже аз понякога забравям, че ги има въпреки че съм примерно ученичка![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
В моето училище има - и по стаите, и по коридорите..а и са такива, които реагират само на движения, звук - няма : ) Държът си ни бая изкъсо![]()
Първоначално написано от kukli4kata001
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Ние имаме във всяка стая , но на мен не ми правят впечатление нали не нарушавам реда![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Да, но нищо не се е променило.. казах, че ни държът искъсо - да, донякъде е така, но пък има ученици, които се правят на 'дръж ми шапката' и 'вижте ме кой съм аз' като трошат, гонят се, праскат..но пак НИЩО ! Дисциплината на повечето тийнейджъри в днешно време е дотолкова плашеща, колкото и лоша.. Никой няма да се промени ! Ех, да му се невиди* !![]()
На нас не ни позволяват да се гушкаме с момчета по коридорите ама ние почти не виждаме камерите и се държа се едно ги няма замалко да си хвърля боклука насредата на коридора ама се сетих че ги има![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d