- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Следенето с камери в училищата
Пак си е същото.Всеки си прави квото му падне![]()
THE TRUTH IS OUT THERE
.........
ъъъъ... всички камери се гледат на ЕДИН мониторПървоначално написано от sladkata_mucunka
. И в нащо даскало е в дирекцията
.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Гадно, но факт ...
В моето има в коридорите и в стаите има поставки за камери,само че не са инсталирани там.
Имаме и по коридорите,и по стаите,и на двора,и в салона,и пред даскало да се гледа кой пушиДиректорката от дреме на време влиза да ни се кара като види нещо плашещо на камерите,но имам чувството,че учителите са по-стреснати от нас
Не ми пука много много.. Пък и те понякога не работят,то се вижда кога е включена .
Имаше един пост,че са се набутали като са ги сложили. Еми те ги раздадоха от министерството за матурите,да се следи за преписване. На аванта са![]()
да има и при нас и к`ва пак си е както предисамо дето си говорим с камерата по-точно момчетата
и ни наблюдават най-вече нас иначе нещо не е станало
![]()
аз съм ЗА защото е много полезно и не могат някви тъпаци да правят глупости и не ни пречат не правим кой знае кво така че..
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Тея Омрели камери нищо не правят.
Само дето ги сложиха, сигурно по 1-2 пъти на ден ги пускат.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от teenems
Дам...при нас е същото![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
При нас си е пълен "Биг брадър" имаме и в стаите ,ама все пак езикова![]()
![]()
.Почнаха да не ми правят толкова впечатление.Като не са сложили и в тоалетните пак добре..
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
и кфо кат има е ??? всичко си е нармално... само дето в стаята не си вадя цигарите![]()
![]()
![]()
Да ,да ,а министерството си ги е купило със свои пари. Баси заключенията дето правиш...Първоначално написано от Bellla
![]()
И при нас има камери ... само дето няма в тоалетнитеаз вече им свикнах, то нашия клас и дори да има камери пак си се изнасилват и правят всякакви неща.
Аз вече им свикнах на тез камери.
.....
При нас има само по коридорите и в един кабинет, ама вече не ми правят впечатление![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
В моето даскало има само в коридорите ама с тях, и без тях - все едно и също![]()
Първоначално написано от yyoonnii
Да и при нас така ,а уж сме на-гадния клас и винаги ни наглеждат. Преписване ами да всичко си е както преди
няма никакъв смисъл от тях
Българска цигания
![]()
Ние също си имаме камери , но никои не ги гледа![]()
В моето няма все ощеЕ 4 етажа - не е лесно... Доста мангизи ще са нужни
![]()
От както има камери и по стаите нищо не е изчезвало за разлика от миналата година когато ми изчезнаха портмонето и телефона. Камерите се наблюдават непрекъснато и като стане някоя глупост веднага пристига заместник директора
тхм..за мен е добре.
няма побоища и прочее..учениците са защитени.
амаа..никой не обръща внимание ,че има камери.
аз през повечето време забравям![]()
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.