- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обица на пъпа
Искам да си слагам обица на пъпа, може ли някой който има да ми каже колко пари и боли ли
Първоначално написано от sexy_baby_originale
за цена незнам,но според мен ще боли.
пък от лично мнение ,това е много грозно и като видя някоя такава ми прилича на магистралка или чалгарка.незнам защо и винаги си слагат едни такива дълги грозни обеци ,бляякс. .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от teenems
Аз пък как така не знам за нито една чалгарка с обича на пъпа?Мнението си го пази за себе си и като не ти харесва, не си пробиваш пъпа и толкова.. Момичето не пита харесва ли ви или не, а моли за съвсем други неща..
Към авторката:
Аз като се пробивах (беше преди 3 години) дадох 30 лева. И сега сигурно е горе долу толкова. Болката си я има, но е само за секунда. Съвета ми е да отидеш в студио, а не при лекарки. Много важно е да не си сменяш обицата скоро, защото аз като се пробих си я бях сменила на първия месец и се възпали много. и се грижи добре и редовно за пиърсинга си.![]()
пробиването заедно с обицата ще ти излезе около 30-35 лв. Най-добре се пробий в професионално студио за пиърси, а не при някакви кухи козметички или при лекар. Обицата трябва да е от титан или мед. стомана, в никакъв случей сребро или тенекийки, освен ако не искаш да ти се окисли обицата и да ти се пре*ба пъпа. Човекът в студиото ще ти оябсни подробно как, с какво и колко често да го мажеш. А болката - лично мен не ме боля. Не е страшно, става за няколко секунди. Повярвай ми има къде къде по-болезнени неща от една обикновена обицауспех
Fuck you You fucking Fuckers
Цената зависи от студиото..
Болката зависи от това каква е упойката,
ако евентуално има,защото на места не слагат
Може ледокаин,лед...
На мен лично ми правиха местна упойка и ме бодоха на 5 места в стомаха преди да се започне същинската част-за абсолютно никакъв момент не съм усетила болка!
Накрая,но не на последно място са грижите за пиърсинга...
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
офф стига сте я плашили
ниакаква болка...
на мен ми взеха 40 лв, по добре да отидеш в студио ,където ще дадеш малко повече пари и ще си сигурен в хигиената и т.н
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
а те ще ми сложат медицинска обица нали?
и после след колко време може да си сложа моя?
и може ли сребърна да си сложа?
ако махна обицата след колко време зараства дупката?
остава ли някакъв белег?
може ли да стане някаква инфекция и примерно да траа да ходя на доктор?
може ли да ме продупчат без родител?
Първоначално написано от sexy_baby_originale
а те ще ми сложат медицинска обица нали? Те всичките ти обици е редно да са от мед. стомана или подобни материали.Единствената разлика е че първата не е хубаво да е тежка.
и после след колко време може да си сложа моя? Ти си я избираш в студиото обицата,пак си е твоя.А примерно едни 6 месеца не е хубаво да я сменяш обицата.
и може ли сребърна да си сложа? Може ама чаак след като заздравее дупката.Аз не виждам разлика м/у сребърните и мед. стоманата...
ако махна обицата след колко време зараства дупката? зависи колко е прясна.Може и за ден може и за няколко дни.
остава ли някакъв белег? Мъничък.
може ли да стане някаква инфекция и примерно да траа да ходя на доктор? Ако е хубаво студио и се грижиш добре за нея...
може ли да ме продупчат без родител? Ако имаш 16 или тия в студиото са малоумници.
охх много ми е кеф и аз да си сложа .. щото винаги ме е кефело на пъпа .. некво секси еама ме е страх ..
![]()
Нема страшно...
А и болката е някфа супер яка ^^
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Аз имам на езика,не боли дупченето на езика там е по нежно би трябвало да боли повече ама нз аз си падам малко мазохиска.
Ps-не че си причинявам болка просто много мога да я търпя![]()
![]()
Мен не ме боля.За парите,зависи къде ще ти я сложат.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Боли.
Мм пробвайс пръст да бръкнеш в пъпа си и ще усетиш болка-а представяш ли си с обицата?!![]()
хм .. нямам такава обеца на пъпа , искам на устната да си сложа , но още съм малка хах - ами да ти кажа .. чувала съм , че пробиването и обецата били към 35 лв .. или там някъде ( зависи от самото студио .. ) , можееш и сама да се дупчнеш на пъпа ( но е много рисковано ) , красиво седиУспех .
бахти как може да и даваш такива акъли ?! знаеш ли какви може да са последствията..
Aз ли?Защото не й давам лош съвет,а само и казвам,и не както ти си представяш да си бръкне в корема а само да си пипне пъпа ..
не бе![]()
![]()
говорих за silwinka
''можееш и сама да се дупчнеш на пъпа ( но е много рисковано ) , красиво седи Успех ''
![]()
- ще ти сложат обица от мед.стомана или титанПървоначално написано от girl4eety
- поне след 3 месеца (даже според мен можеш да изчакаш и повечко за да не стане гаф)
- среброто не е желателно, особено при нов пиърс. Окислява се, а и може да ти докара инфекция или още по-лошо алергия от метала, общо взето не рискувай със сребро
- зараства различно, според организма на човек
- при махане на обичката остава белег, но е много малък
- инфекция може да се получи при неподходящ метал на обицата и ако не се грижиш за пиърсинга си (т.е. там промивки, кремчета и т.б.)
- може без родител, ако си над 16, но да ти кажа в много малко студия спазват границата. Виждала съм как дупчат език на 13 годишно лапе без родител, така че...
пп:тва с упойката е безсмислено, нито боли самото дупчене, а и за какво да те боцкат с игла няколко пъти и после пак да те боцкат с абоката....никакъв смисъл. А и тва лидокаин дет го казаха по-нагоре хваща само на лигавица, не на пъпа![]()
Fuck you You fucking Fuckers
Лидокаина се пръска на корема и усещаш изтръпване.
какви?Първоначално написано от POLLINA
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
^ какви ша са последствията ако си пробие пъпа сама ли ?!
ами замисли се сама!
Болката е относителна,както казаха по-горе зависи от това как,къде,по какъв начин ще ти го пробият пъпчето.Аз първият път ходих в едно студио и ми го пробиха с абокатбеше нещо ужасно!После 2 дни ходих,като болна от бъббреци.След около 2 месеца пъпчето ми отхвърли обицата(беше от месинг-така ме посъветва "студиоджията".Вторият път един приятел-лекар,с упойка(естествено),имаше зарастнали ципички от предното "дупчене"и се наложи да ползва скалпел,за да ги прореже.Естествено,аз пак бързах за някъде и упойката още не беше почнала да действа
След време пак ми го отхвърли,вече се бях отказала да се тормозя с тоя пъп,ама нямаше вече начин,трябваше да си остана с грозния белег от двете претърпяни "операции".И един ден сама с обицата си го пробих,нито кръв тече,нито ме боля!Да чъкна на дърво 4 години не е мръднала обицата(сребърна е).Така,че помисли къде ще отидеш и нали няма да ползваш упойка,в никакъв случай не те съветвам да си го пробиваш сама,помисли и най-вече дали си готова да си прецакаш пъпа!Мен ме е много яд!
Ами то по принцип с абокат се пробиваПървоначално написано от pepita87
![]()
Пъп се пробива и с пистолет,мила!Първоначално написано от marin4itu
малеееееееее скриии се моля тееПървоначално написано от pepita87
току що каза най най най- голямата глупост , която си казвала в живота сиии
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()