- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Трябва ми бърз отговор
Само лична карта ти трябва.
трябват ти лична карта и някакъв документ от родителите ти, че те пускат с еди си кой си там
Пълномощно от 2мата родители, че можеш да напускаш страната.Вади се при нотариус.
^^ Може и сам да пътува![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да.
Бележка от вашите и лична карта.
Без задграничен паспорт.
само не влачи прекалено много наркотици штото по границите има и кучета ии кво ли не .
phah
Първоначално написано от balon4eee
![]()
от родопите чертаеш право през балкана и си там. не ти трябва нищо освен здрави крака.![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
да но като се замисля на гръцката граница надали ще ви пуснат кучетата в автобуса ама е възможно разбирасе .. но слабо .
Ако ще си със самолет филма е друг . Там си има и машини които ти проверяват багажа и не знам кво още ... но си има решение !
phah
аве, не всички са наркомани като теб, че да пренасят наркотици извън България...![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
balon4eee ти май верно си вярваш на т'ва дето говориш, а? Не мога да те разбера как успяваш във всяка една тема да си набуташ шибаното мнението за нещо, което много добре знаеш, че ще предизвика спор. Кеф ли ти прави да дразниш хората или просто си нямаш друга работа...
Разбрахме те вече много добре, че си върла фенка на марата, ама ае спри да го показваш навсякъде[/b]
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Ммм няма те пуснат ако не слушаш Хард Кор Метал... тея чалгарите трудно ги пускат
![]()
"Усмихвайте се...утре ще бъде по-зле."
Балонче.. баща ти ако знаеше къв чеп ще излезеш щеше да се изпразни в чушмата вместо в дупката на майка ти..![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Бате, тва го казва човека който харесва розово за мъжки дрехи и си е сложил тоя гейтак за аватар, тука не става въпрос за хомосекс за което съм сигурен че си доста компетентен.Първоначално написано от LiLGrizzly
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
хуахахаххйах.Първоначално написано от Tokarev