- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да ги спечеля като приятели? (най - вече към момчетата)
Сега съм осми клас и искам да стана приятелка с момчетата. Да подчертая ПРИЯТЕЛКА не гадже. В смисъл как да се държа и как да се сприятеля с тях? Само не ми казвайте да бъда себе си. Мерси за отговорите предварително
Просто започни да се движиш с тях, ако ходят някъде ги попитай дали може да отидеш с тях и така.От дума на дума ще станете близки
![]()
zZzZ..зариби се по нещо, което и те харесват (например WoW, или гледай един баскетболен мач) и после говори с тях за общите интереси xDD
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Включвай се в темите им за разговор - футбол, комп. игри, Формула 1.. както там си говорятУспех:Р
Други съвети?
Момчетата са много по-добри приятели от момичетата.Първоначално написано от ByK
![]()
Еми почни да се интерсуваш от комютърни игри, футбол, баскет и етц. Те за т'ва си говорят през повечето време.Или ако спортуваш нещо ги питай дали може да играеш с тях. Некви такива..
Доста е интересно това, което искаш да направиш. Защо не се замислиш над нещо по-смисленоНе те критикувам, просто ако това е главната ти цел ...
Пък и от къде знаеш, че точно тези момчета ще ти бъдат добри приятели. Просто остави нещата така и малко по малко може и да стане твоята
![]()
С ПАРИ!! Веднъж разберат ли ,че имаш пари имаш най-много приятели и аз не познавах никой ама сега не се отлепят от мен![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
^ Никак не съм съгласна, а към авторката : еми комуникирай с тях, интересувай се от нещата, които ги влечат.. постепенно ще станат нещатаНе вярвам да ти толкова трудно : ) Емии.. успех
![]()
Определено WOW е най-добрата идея![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако всеки го е грижа - никой няма да плаче, ако всеки обича - никой няма да лъже, ако всеки споделя и преглътне гордостта си, тогава ние ще видим деня, в който никой не умира
е какво като общува с момчетата стига да е с момичетата малко пивече де ..
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
World of Warcraft..Първоначално написано от LittleDude
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
DOTA, METAL... това онова... не сме маймуни... можем да комуникирамеПървоначално написано от BrainlessROCKBABY
Един рейд сближава хората повече от всичко друго, както и 5 на 5 на дъста
Включвай се в спортните игри като волейбол (повече ходи това, отколкото да ходиш да риташ), играй на карти с тях и не им давай причини да очакват нещо друго от теб![]()
Audio ergo sum
абе имам само 1 момиче приятелка (най-добрата ми). всичко друго е момчета и сиг. заради тях играя CS колкото и смешно да звучи за едно момиче![]()