- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Новата книга от авторката на "Здрач" - Скитница!
Не съм гледал нито чел здрач,въпроса ми е интересно ли е..
FORZA MILAN
HE, не е ! Освен ако не искаш да четеш блудкава лябовна история за брокатени вампири, дето всяко второ прилагателно е еднакво и всяко второ изречение описва колко красив е Едуард.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Тая ги снася книгите една след друга като яйца. Комерсиализъм му е майката.
LadyDi, честно казано, на мен общественото мнение не ми е критерии за нищо. Това, че всички го харесват, не означава, че трябва да ми хареса и на мен и трябва да призная писателските й умения. За мен стилът й е сух, сюжетната линия е изтъркана, речниковото богатство е несъществуващо ( или недемонстрирано ) . Това дали тринадесет или четиринадесет годишните пикли по света харесват книгите й, няма никакво значение за мен. Друг е въпросът, че болшинството от тях нямат никаква база за сравнение, освен приказките на Андерсен и Шарл Перо. А ТуайлЯйт прилича на тях.
Аз пък я поисках на нашите за рождения ми ден. Ами интересна е, бе да му се не види. Е да, в началото от време на време става скучна, но втората половина наистина е интересна. Мисля да я прочета пак ама все няма времеКнигата сама по себе си е красива - корицата е черна, по-скоро матирана, не е като здрачовия гланц, малко е големичка - едвам я натъпках в библиотечката
Препоръчвам я на феновете, които обичат да четат фантастика. Много е добра.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Книгата Скитница е ненормална! Писателkaта е много добра! Прочетете книгата - страхотна е!
„И моят рай избухна в пламъци, и моят ад застина в лед."
ммм прочетох я и на английски, още по - добра е![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
На мен книгата ми хареса... понякога Майър малко попрекалява, но иначе не е зле![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't