.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Болест от свирка?!

Преди няколко дни,правих свирка на гаджето ми..и му дадох да свърши в устата ми,след което го глътнах
    Сега се появиха съмненията да не съм се заразила с нещо.Знам,че за спин е нужно да имаш раничка в устата,но аз нямах
    Таа въпроса ми е може ли да съм се заразила защото съм му глътнала спермата?
    Попринцип нямах намерение да гълтам,но така се получи..не ме съдете!!
    Different style, different move,
    Damn I like the way you move ..

ами до колкото знам от нищо не е болен.. но аз винаги си имам едно наум пък и съм малко параноичка
    Смисъл,ако случайно е болен от нещо има ли вероятност да ме зарази чрез глътнатата сперма?

Фен Аватара на loffgame
    ами аз съм на мнението,че трябва първо да разбереш със сигурност ли не е болен от нещо... Тва си е...

мен след свирка винаги много ме боли гърлото все едно съм настинала

Мега фен Аватара на t0d1t0
    А бе всичко можете да хванете от свирка! Каквото се хваща от секс без предпазни средства това може да се хване и от свирка...
    Станислава

за първи път ли правиш свирка? защото гледам че си се паникиосала. има 51% възможност да е болен и със сигурност ако е бил болен и ти си се заразила

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Това дали гълташ или не няма отношение към това дали ще се заразиш или не. В смисъл, ако има вероятност да се заразиш от нещо по този начин, то ще е при самата свирка, независимо дали свършва или не, освен ако не му правиш свирка с кондом, в което се съмнявам. Напомням, че , за да се заразиш, прятелят ти първо трябва да е билен от нещо. Особено пък щом се опасяваш от СПИН...

Като цяло повечето венерически болести се хващат по ПОЛОВ път, т.е. трябва да правите вагинален или анален секс.

Тааа освен да не хванеш херпес, какво друго те притеснява?
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен
    Град
    София
    Лейко,нали ти е гадже бе? 3аедно сте и би трябвало да сте наясно,ако единият има някаква болест предавана по полов път.Имала тя едно наум винаги.Гаххаха.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley
    Лейко,нали ти е гадже бе? 3аедно сте и би трябвало да сте наясно,ако единият има някаква болест предавана по полов път.Имала тя едно наум винаги.Гаххаха.
    Я,престани да обиждаш.Искам да знам само дали има вероятност да се хване нещо.И много ясно,че трябва винаги да имаш едно наум,защото неможе да си на 100%

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    +1 000 000

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ChocolateGirl
    Я,престани да обиждаш.Искам да знам само дали има вероятност да се хване нещо.И много ясно,че трябва винаги да имаш едно наум,защото неможе да си на 100%
    И това едно наум се има преди да действаш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    ДжойнтЛенД
    Цитирай Първоначално написано от ChocolateGirl
    да болна си от по лоша болест от СПИН тази болест е наречена ТЪПА ПУТКА ! АЕ ХОИДИ СИ СРЕЖИ ВЕНИТЕ НЯКАДЕ ... ИМАЛА ЕДНО НА УМ ТФА ЕДНО НА УМ КАТ ГЛЕДАМ ЧЕСТО ГО БУРКАТЕ С "Х У Й" В УСТА
    One 4 the money , two 4 the show

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Addiced
    да болна си от по лоша болест от СПИН тази болест е наречена ТЪПА п***а ! АЕ ХОИДИ СИ СРЕЖИ ВЕНИТЕ НЯКАДЕ ... ИМАЛА ЕДНО НА УМ ТФА ЕДНО НА УМ КАТ ГЛЕДАМ ЧЕСТО ГО БУРКАТЕ С "Х У Й" В УСТА
    +1
    Живей бързо ,умри млад ,бъди красив труп!

Цитирай Първоначално написано от djoniskiora
    като гледам вече те е хванала шизофренията, няма други опасности

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си