- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болест от свирка?!
Преди няколко дни,правих свирка на гаджето ми..и му дадох да свърши в устата ми,след което го глътнах![]()
Сега се появиха съмненията да не съм се заразила с нещо.Знам,че за спин е нужно да имаш раничка в устата,но аз нямах
Таа въпроса ми е може ли да съм се заразила защото съм му глътнала спермата?
Попринцип нямах намерение да гълтам,но така се получи..не ме съдете!!
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
ами до колкото знам от нищо не е болен.. но аз винаги си имам едно наум пък и съм малко параноичка
Смисъл,ако случайно е болен от нещо има ли вероятност да ме зарази чрез глътнатата сперма?
ами аз съм на мнението,че трябва първо да разбереш със сигурност ли не е болен от нещо... Тва си е...
мен след свирка винаги много ме боли гърлото все едно съм настинала![]()
А бе всичко можете да хванете от свирка! Каквото се хваща от секс без предпазни средства това може да се хване и от свирка...![]()
Станислава
за първи път ли правиш свирка? защото гледам че си се паникиосала. има 51% възможност да е болен и със сигурност ако е бил болен и ти си се заразила
Това дали гълташ или не няма отношение към това дали ще се заразиш или не. В смисъл, ако има вероятност да се заразиш от нещо по този начин, то ще е при самата свирка, независимо дали свършва или не, освен ако не му правиш свирка с кондом, в което се съмнявам. Напомням, че , за да се заразиш, прятелят ти първо трябва да е билен от нещо. Особено пък щом се опасяваш от СПИН...
![]()
Като цяло повечето венерически болести се хващат по ПОЛОВ път, т.е. трябва да правите вагинален или анален секс.![]()
Тааа освен да не хванеш херпес, какво друго те притеснява?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Лейко,нали ти е гадже бе? 3аедно сте и би трябвало да сте наясно,ако единият има някаква болест предавана по полов път.Имала тя едно наум винаги.Гаххаха.
[size=7][b][u]fosse cos
Я,престани да обиждаш.Искам да знам само дали има вероятност да се хване нещо.И много ясно,че трябва винаги да имаш едно наум,защото неможе да си на 100%Първоначално написано от Presley
![]()
И това едно наум се има преди да действаш.Първоначално написано от ChocolateGirl
[size=7][b][u]fosse cos
да болна си от по лоша болест от СПИН тази болест е наречена ТЪПА ПУТКА ! АЕ ХОИДИ СИ СРЕЖИ ВЕНИТЕ НЯКАДЕ ... ИМАЛА ЕДНО НА УМ ТФА ЕДНО НА УМ КАТ ГЛЕДАМ ЧЕСТО ГО БУРКАТЕ С "Х У Й" В УСТАПървоначално написано от ChocolateGirl
One 4 the money , two 4 the show
Първоначално написано от Presley
+1Първоначално написано от Addiced
Живей бързо ,умри млад ,бъди красив труп!
Първоначално написано от djoniskiora
![]()
![]()