.

Виж резултатите на анкетата: Удобрявате ли униформите ?

Гласували
197. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Няма значение .....

24 12,18%
  • Вече не съм ученик

3 1,52%
  • Да

91 46,19%
  • Не

79 40,10%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 91

Hybrid View

Училищните униформи....

Здравейте
    Не видях подобна тема в търсачката (не съм особено компетентна по тея работи , та може и да съм се объркала) и реших да пусна тема за мнението Ви за униформите . Много ученици са против носенето им , а други нямат против , та ми беше интересно какво е вашето мнение и дали в училищата ви има униформи и , ако ИМА носят ли се ? Аз в момента съм за 8 клас и в новото ми училище няма , така че съм доволна , но в старото ми , вкараха последната ми година . Първоначално бях потресена , но после се поуспокоих . Както ни ги описваха си ги представях хубави , но когато ги видяхме изпаднах в ужас . На много малко хора им бяха по размер не бяха с обещаният цвят , а с едно гадно червено съчетано със бабешка прежда и почти никой не ги хареса . С времето (след първите 2 седмици) започнахме да не ги носим без никой нищо да ни казва . Аз лично бях радостна ,че не трябва да обличам такива дрехи . Всъщност пропуснах да кажа че униформата ни вкл. на официални празници черна пола или панталон или дънки , бяла риза , вратовръзка и грозно елече , а уж за в училище елека , ризата и врътовръзката . Аз лично нямам против да нося униформа стига да е избрана с вкус и предварително да се съобразят с мнението на "тъпите зомбита " , които всъщност ще носят унформите , макарче много по-добре се чувствам в дрехи избрани по мой вкус , които да са размъкнати и да мога да ги съчетавам както искам без да се жъздрържам заради задължителните дрехи .
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

"Одобрявате"; "О" - о-о-о-ранжево небето, оранжево морето, оранжев и градът.. *избива ме*
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Извинявай , че не съм безгрешна
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    и на мен това ми направи впечатление... другото е, че трябва да си много кьорава

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=263563

Ем да кьорава съм най-вероятно . Но и вие сте интриганти . Чесно казано не ми се вярваше , но изглежда и тоя сайт е пълен с хора които просто иксат да се заяждат Напиши в търсачката униформи и да видиме какво ще ти излезе , защото на мен ми излизаше едно голямо НИЩО . Ако модераторът прецени да изтрие темата ! В крайна сметка от части това му е работата .

Супер фен
    За мен няма лошо да има униформи, стига да са избрани с вкус - не да приличат на абитюрентския костюм на прабаба ми.

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Чесно казано - вече не ми пука..
    Иначе не виждам нищо лошо, ако униформата е направена с вкус, а не да е някаква елементарна и грозна.. С една дума да те е срам да се покажеш с нея..
    Но както казах вече не ме вълнува тази тема, защото дори и да въведат в моето даскало униформи - мен не ме хваща Ех.. ще им се смея на другите, защото като си знам директора.. леле какви униформи ще са..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от monkata95s
    Ем да кьорава съм най-вероятно . Но и вие сте интриганти . Чесно казано не ми се вярваше , но изглежда и тоя сайт е пълен с хора които просто иксат да се заяждат Напиши в търсачката униформи и да видиме какво ще ти излезе , защото на мен ми излизаше едно голямо НИЩО . Ако модераторът прецени да изтрие темата ! В крайна сметка от части това му е работата .
    мм интригант отдавна не ми бяха казвали.. това, че се засягаш, е твой проблем, ние просто се опитваме да поправим грешките... а безгрешността я остави на заден план и вземи се научи да пишеш правилно

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    ПРОТИВ

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Егати злобните и заядливи хора сте. Момичето ви попита конкретен въпрос вие от 9 кладенеца вода донесохте колко била неграмотна. Форумът не ви е матурата по български след 12 клас или изпитът след 7, а място за споделяне на лично мнение. Ако сте малоумни и една буква ви пречи да разберете какво се пита, горещо ви препоръчвам да се загрижите за собственото си умствено здраве първо, а после да се занимавате с пропуските по БЕЛ в общата култура на хората. Случва се и от бързане да сбърка човек, безгрешните.

По темата: Не, не ги одобрявам. Пълна идиотщина, за която е излишно да се харчат ресурси при положение, че тези пари биха били 100 пъти по полезни в други сектори на образователната система. Това няма да сложи край на класовото разделения, защото не само дрехите го определят. Не могат да задължат всички да носят еднакви мобилни телефони, обувки, прически, бижута, да карат или да ги водят на училище с еднакви коли и т.н. И никъде по света го няма вече това дори и в най-елитните училища, освен в Англия. Категорично не!

Ми аз винаги съм била ЗА униформите. В мойто даскало явно няма да има, но тя жената каза, че се опитват да въведат..... дано да успеят!
    А колкото до твоите униформи - така, както ги описа не звучат мн зле...

ПП. Съгласна съм с първата част на горното мнение!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    ПРОТИВ униформите съм и се радвам,че няма да има в новото ми даскалооо

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от sp33der
    ПРОТИВ
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Slave4You
    За мен няма лошо да има униформи, стига да са избрани с вкус - не да приличат на абитюрентския костюм на прабаба ми.
    Съгласна

По принцип,в нащо даскало има униформи от 2003-4.Когато ме приеха в него(2007)почти никои не ги носеше...само нас,зайците ни лъжеха че трябва да се носят.От тази учебна година се говори,че ще станат задължителни...тва ме плаши,защото униформата е отврат
    Надявам се да се разминем...
    Summer 09' <33

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Егати злобните и заядливи хора сте. Момичето ви попита конкретен въпрос вие от 9 кладенеца вода донесохте колко била неграмотна. Форумът не ви е матурата по български след 12 клас или изпитът след 7, а място за споделяне на лично мнение. Ако сте малоумни и една буква ви пречи да разберете какво се пита, горещо ви препоръчвам да се загрижите за собственото си умствено здраве първо, а после да се занимавате с пропуските по БЕЛ в общата култура на хората. Случва се и от бързане да сбърка човек, безгрешните.
    моето умствено здраве е добре, благодаря, че си загрижен що се отнася до мнението ми - то е такова - униформите няма да променят тъпите правописни грешки, които почти всички правят... няма да поправят граматиката на учениците... друго ни липсва - дисциплината! И не - униформите няма да я променят!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    Цитирай Първоначално написано от sp33der
    ПРОТИВ

Мнооого зависи от униформите. Нищо само по себе си не е добро или лошо, стига да е добре измислено. Нямам против да се въведе унифома, която все пак ще позволява да изразяваш себе си чрез дрехите си, например тениска или нещо такова (а, да, никак няма да е зле и униформата да представялва нещо съвременно, а не вратовръзки и елечета ). Но във вида, в който ги вкарват по училищата в моя град, съм ХХабсолютно ПРОТИВ!!

Град
    bulgaria
    М да и ние от тази година ще сме с униформи .То ,хубаво униформи,ама те такъв гаден (да не кажа лайнян) цвят избраха-розово.И всички момчета в нащо даскало ще се развяват с розови униформи Абе,нямам просто думи . Те горките направо са потресени !!

Цитирай Първоначално написано от alba29
    М да и ние от тази година ще сме с униформи .То ,хубаво униформи,ама те такъв гаден (да не кажа лайнян) цвят избраха-розово.И всички момчета в нащо даскало ще се развяват с розови униформи Абе,нямам просто думи . Те горките направо са потресени !!
    що бе яко е момче/мъж да носи розово

Еми ,да .. нали трябва да се знае ,че сме ученици .. трябва да има някакъв ред ..
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

Според мен униформи трябва да има...!
    :P аз с1м
    ЗА

Град
    Дружба
    според мен пък не трябва да има...

1. дай доводи за мнението си
    2. намери шибаното "Ъ" на шибаната си клавиатура!!!

Цитирай Първоначално написано от Tempest

1.Въвеждат равенство и дисциплина - не може ученик да ми се яви в даскало с тиранти на панталоните и хиляди маниста по блузата, както и с 5000 см ток - нека си ходи така по улиците, в парковете, където поиска, ама не в даскало. Също ще намали насилието - може да кажеш "то пак ше си личи кой е по-богат", обаче я си представи няква строга униформа и изведнъж някво голямо златно бижу... е това вече би било за присмех!

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Цитирай Първоначално написано от Tempest

1.Въвеждат равенство и дисциплина - не може ученик да ми се яви в даскало с тиранти на панталоните и хиляди маниста по блузата, както и с 5000 см ток - нека си ходи така по улиците, в парковете, където поиска, ама не в даскало. Също ще намали насилието - може да кажеш "то пак ше си личи кой е по-богат", обаче я си представи няква строга униформа и изведнъж някво голямо златно бижу... е това вече би било за присмех!
    Що па да не може? Да не мислиш, че униформите ще променят нещо? Като извади некое богаташче телефон за 2000 кинта и часовник за 500 пак ще е същото! Няма да намали насилието а ще го увеличи зариди опитване за налагане мнение на учениците

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си