- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Имидиътлиии! - КЪДЕ Я ИМА ТАЯ ТЪПА РАНИЦА ?! <3
привет на всички
тъй, сега днеска ходих да си търся раница и съм бясна, че нищо не си харесах![]()
ии исках да си взема раница:
значи тя е шаренка, смисъл един цвят е но има разни шарки по нея, които са в същия свят, но по - тъмен или по - светъл нюанс
тя си е раница с еди голям джоб и един мъничък, който е отпред
много хора съм виждала с такива раници, има розови (които на мен повече ми приличат на червено - розови - оранжеви, ама както и да е), има синьо - зелени и за други не знам ..
ама са много хубави и искам такава![]()
Някой ако знае къде В СОФИЯ има такива да казва![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
да бе,разбрахме те кво искаш...![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
http://www.prikachi.com/images.php?files/1078347O.jpg нещо таковаа лиии мойа е такава в JUMBO има мног0о0о и са мн евтини![]()
![]()
![]()
![]()
Оф сещам се точно за каква говориш .. обаче не успях да изнамеря снимка .. а от къде да си вземеш нямам идея - по едно време ми бяха казали, че в метро имало такива.
Разбрах те какво имаш предвид - преди една две години с такива беше пълно в SLS-а, големия магазин нагоре, като тръгнеш за Драгалевци. Не съм добре с ориентирите, но той е един и сигурно знаеш кой е, там беше фрашкано с такива, когато си купих и отидох на училище с такава се оказа че цялото ми училище беше с такива, само че различни шарки, които между другото са доста разнообразни. Държа ми 2 години мойта, чак сега си купих нова чанта. Трябва още да ги има, провери там, само за цената не си спомням.. между 40 и 60 лв трябва да е било, но е възможно и да са ги смъкнали.
Успех. \/
на Адидас имат на Vans и на сякви др.марки не се сещам сега ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
йейййййй, мерси многo ^^
ще отида до Джъмбо утре и ще си взема <3
Ще постнеш ли снимка като си вземеш, че ми стана интересно ква е тая раница.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
да е, баш навсякъде има :Д
и къде го т'ва пасажа ^^
не съм сигурна за "На Тъмно" щото бях преди 3-4 дни и нямаше такива каквито тя описва,само някви смотани имаше ;д
Тц, в на Тъмно не са точно такива раниците
Пасажа е точно до входа на борсата за учебници втора ръка. Тръгваш от.. пилоните да кажем, минаваш покрай билетния и пасажът са пада в дясно
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Моята е от Rip Curl ;d
Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
Докога?Докато друга муза не намеря
а да тва е другата марка . там моделите им са доста готиниПървоначално написано от IrresistibleGirl
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
алелеее,като казахте Рип Кърл. леле ква чанта си харесах. уникална!!!!!!!!! искам я.
некой има ли 55лв в излишък?![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Не се надявай много за Джъмбо.Миналата година така се преебах като отидох след 15 и нямаше нищо.Абсолютно нищо.
Ама тая година отидох на време..
![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
В SLS ги имаше по-рано .. сега не знам.
Провери там.
П.С. .. Не съм от София.
И мойта раница е от Рип Кърл... отиди и виж там. Има мнооого хубавки.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Ми аз май имам нещо подобно,но ми е от 2 години,в Rip Curl ги имаше.
добрее, стига сте се мъчили вече, купих си днес най - невероятната раница, много си я обичам и толко'
темата може да се заключи ^^
Я дай да видим тая най-невероятна раницаПървоначално написано от smiirnoff
![]()
![]()
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....