- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За кичурите направени с лекарства
Пфхахахаха не вярвам някой да се навие да се маже с гранофурин![]()
![]()
![]()
пък и то се мие това
![]()
Първоначално написано от sg399mi
Спиралата за коса, ти прави цветни кичури. Хващаш един кичур на косата и мажеш. Тя наподобява спиралата за очи, но е за коса.
Ако не се лъжа имаше начин пиоктанина да се докара до синьо, ама имаше 1, което си беше точно синьо, но забравих какво беше.
пс- преди ми бяха казали, че гранофорина е спрян от масово производство...това вярно ли е?
преди много се занимавах с глупости...![]()
руса съм и искам един лилав кичур отдолу с ПИОКТАНИН.
искам да попитам :
- ще хване ли цветът?
- за колко дни няма да го има?
- ще седи ли добре?
аз искам да го има поне 2 дни..повече не ми трябва.
също как става методът,купувам от аптека - 1 лв г/д , после?
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Ми, да след като си руса определено ще те хване аз си направих кичур той излезна оранжев но това за мене нямаше значение понеже си сложих отгоре с фуксин и то не излезна хубаво розово ами лилаво. За това първо пробвай с фуксин а пиоктанин-а незнам как ще стане но и с него съм виждала, че става хубаво.Първоначално написано от awesomesheepy
Междодругото по-горе в коментарите искам да допълня за това, че като си с розав кичур и всички те заглеждат да така е и сякви малки деца и някви "позиорки" седят и гледат и вместо да те попитат като нормалните хора налии.. какво еее да се поинтересуват те бате моляти се ми мжат където има падне
Нмямат срама тея :Д намазали ми молятисе от посредата на косата до долу е това толкова грозно седи.. и то не един кичур а където им падне.. Отвартително е така... Няма значение на мен също ми писна и сега искам да си го направя зелен ама още се чудя пък и кичура ми стана вече кафяв и незнам дали щ еседи добре .. И тъй..
Със високо дигнат среден пръст вървя и псувам...
Нима тея бълъци ще ме определят колко струвам...
Все пак съм се родила за да живея,
а не да следвам нечия ИДЕЯ !!!
Ми, да след като си руса определено ще те хване аз си направих кичур той излезна оранжев но това за мене нямаше значение понеже си сложих отгоре с фуксин и то не излезна хубаво розово ами лилаво. За това първо пробвай с фуксин а пиоктанин-а незнам как ще стане но и с него съм виждала, че става хубаво. Седи около една седмица в зависимост от това колко често се къпеш естествено и леко по-леко избледнява ноо със сигурност 2 дена ще седи гаранция ти давам И мисля, че е някъде до 3 лева не помня но не е по-скъпо : )Първоначално написано от awesomesheepy
Междодругото по-горе в коментарите искам да допълня за това, че като си с розав кичур и всички те заглеждат да така е и сякви малки деца и някви "позиорки" седят и гледат и вместо да те попитат като нормалните хора налии.. какво еее да се поинтересуват те бате моляти се ми мжат където има падне
Нмямат срама тея :Д намазали ми молятисе от посредата на косата до долу е това толкова грозно седи.. и то не един кичур а където им падне.. Отвартително е така... Няма значение на мен също ми писна и сега искам да си го направя зелен ама още се чудя пък и кичура ми стана вече кафяв и незнам дали щ еседи добре .. И тъй..
Не съм видяла всички мнения,но ще коментирам.
Лекарствата /поне Гранофорина/ ако не иг намираш по аптеките,можеш да се пробваш в ветеринарните аптеки.
Задължително първо трябва да си минала кичура си с русо,за да хване реалният свят.
И вече като косата е светло руса,цвета става много хубав,ярък.
Седи 2-3 седмици,но лекарствата,не увреждат косата,дори по мои наблудения /ползвала съм само грановорин/ има някакъв подхранващ ефект,кофтито е ,че бързо падат и е занимавка.
Няма да струват повече от 4-5 лв.
Аз лично процедирах така:Взимах не малко памук и го напоявах с лекарството и намазвах кичура адо пълно покриване,а за краичета можеш дори леко да го топнеш в течноста,но да знаеш,че МНОГО цапа и изключително трудно се мие.
Мисля,че това е всичко,общо взето и никак няма да съжаляваш ако се пробва,мое лично мнение :]]]
1. Ако е възможно, ще можете ли да ми кажете наименованията на лекарсвтавата и с кое лекарство какъв цвтя се прави...
2. И искам да попитам за синия прах... Някъде четох за него, че изрусява косата, но не пишеше колко време стои. Така, че ако знаете бихте ли ми казалаи горе/долу колко време стои.
Първоначално написано от anitapz93
Ами ако беше погледнала първият коментар който съм постанала щеше да разбереш:
"Розово-Фуксин
Лилаво-Пиоктанин
Зелено-Гранофорин "
За синьо до сега никой в темата не се обади за да сподели как се правиДано да съм ти помогнала
![]()
Мерси много!![]()
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
И аз искам да си направя![]()
Лилав искам,дано да намеря такова лекарство...
Обаче да питам,нали няма да ми навреди с нещо на косата?Примерно да е мн силно и косамът да "увехне"Косамът ми е тънак попринцип и малко ме е страх.
А Гранофорин копували ли сте си?В един друг форум бях чела,че вече не се продава.То беше едно лекарство за афти на устата.Помня, че баба ме е мазала с него.