- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как изглеждате точно сега?
Сега се връщам от палатка в планината и изглеждам ужасТно.
Кариран панталон до коленете. Тъмно синя горница. Различни розови чорапи. Рошава мръсна коса.![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
черни къси панталонки, зелен суичър, пусната коса
С черни дънки и бял потник съм, без грим, косата ми е пусната и е вдигната с фибичка отгоре. Чувствам се тъпо и си правя робот от цигарени кутийки.
С някакво зелено долнище на старата ми пижама(горнището изгоря), къса лилава тениска, на която пише 1973г. и има плакат за рок концерт на някаква
... нещо не мога да й прочета името на обратно, а ме мързи да се събличам. Досега бях навънка, а е бая влажно и косата ми мяза на кошница и...съм босичка. Бая ми е студено и мисля да си обуя терлички
![]()
мнооого рошава,диадема на косата,със зачервени и подути очи,по пижама- мнооого зле.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Тъмносиньо долнище на пижама, с цветя, които почти напълно са избелели. Цялата е на дупки от цигари и бримки, които са тръгнали от тях. Нагоре с розово горнище от друга пижама, с един пудел отпред. Косата ми е права и сплескана отгоре и бухнала и къдрава отдолу. С любимите ми сини на бели сърчица чехли съм. Мно'о ми е айляк
Деам, забравих да кажа за скобите.![]()
С черна пижама..''лееееко'' начупена коса...и многоо червени очи..![]()
Ааа, като видиш каква е групата, ми кажи!Първоначално написано от ifilin4ica
![]()
![]()
даПървоначално написано от joke
![]()
Днеска никъде не съм излизала и още съм си по пижама. Станах късно и ужким трябваше да уча, ама седнах на компютъра и ме домързя доста. Обаче след малко ще излизам и ще трябва да обличам дънки и пуловери.Ебати студа е.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
С Хавлия през кръста съм се опънал на леглото![]()
БЕЗПЛАТНИ НАГРАДИ HERE
С анцунг за по - удобно, терлици които са по - стари от мен, зелен суичер.Защо ли го написах
![]()
С черно долнище на анцуг, което е мега широко, червена широка тениска, със сиви чорапи, вързана на висок кок, дъвча дъвка ..![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Черни чорапидънки,бяла тениска и черна блуза на която пише X-play с червени букви...
![]()
черни дънки, синя блуза, с некви умрели грозни черни чорапи, рошава и отчаяна от живота..
п.п. темата е безкраййно тъпа, нз какво правя тук изобщо
.!.
да дойда да те стопля ?Първоначално написано от ifilin4ica
![]()
Със сив сучар, черна тениска, черно широко долнище от анцуг, затворнически боксерки(на черно-бели раета)с бели чорапи и жълти терлици
![]()
![]()
С едни зелени панталони на Quicksilver и с потник на Billabong(черен).
я ми намери думата суичер в български правописен/правоговорен речникПървоначално написано от miminia
Тъмно сини къси гащи, черен потник. Рошава след Ужасен опит да си вдигна късата коса с 2 шнолки. Недоспала. Завила съм се в леглото и гледам филм на почивки. (иначе не ми понася нещо)
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Къпана, с бяла пижама със зелени и оранжеви цветлета. Косата ми е навита на ролки, с очила, ухаеща на Johnson`s Baby Oil![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Розова, отново избеляла пижама, т.е. само долнището и. Тениска Летс Рън Тугедър Самсунг - бяла със синьо и червено по щампата, отгоре горнище на анцунг - синьо с черно и мноого рошава полусуха, полуморка коса. Да не забравяме скобите отново.
синя пижама и размазана спирала![]()
след малко отивам да си почистя лицето
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.