- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как изглеждате точно сега?
Рошава.
Със сиви широки панталонки.
С шарена блузка.
И с бял суичър отгоре.
Полу-завита.
С крайно шармантен сив, доста смъкнат анцуг и сив суичер със звездички. И лилави чорапи с Прасчо. Косата ми си е в небрежен кок...от денонощие само я връзвам отново. Не я реша...
Аз съм доста корава с тюркоазеното си мъжко Пери, същия цвят боксерки и два различни червено-бели чорапа![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
На никого не му пука как изглеждам.
Защо? Аз обичам да чета хората и да си ги представям.Първоначално написано от LINKNOT
зелено потниче с тънки презрамки част от една пижама а надоло с черен клин![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Потник и къси панталонки..ама мисля да си обека нещо,защото почна да ми става студено..
^Аз пък съм лед..баси студа..![]()
Тъмни, много лепнали дънки, боди и черна блузка без ръкави. Начупена коса, сънена, неадекватна![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
дънки бяла блузка бели кецове ..
с фас в уста и три ката дънки, като се носи неописуем свеж дъх от устата ми след сън![]()
Полумокра коса, сънена, с тъпо сутрешно изражение![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Дразни ме, защото знае че макар че само преди 2 дни се чукахме, на мен пак ми се ебеПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Говоря по 2 телефона едновременно, нервен съм и в полулегнало състояние се опитвам да си допуша на спокойствие първия сутрешен фас !
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Бях прекрасна в цикламено поло и тъмно сини дънки, но....съдбата каза своята дума и сега отново съм у дома по анцуг, но с грим и направена коса... :Д Ще си лягам.
черна прилепнала пола до коляното с цепка, черно обувки на ток, елегантна блуза екрю, пусната коса и лек грим. Днес имахме конференция![]()
Розова тениска до средата на бедрата ми, хваната коса с една шнола, с очила, розови чехли с мишки и... бельовсе още ухаеща на лосион за тяло
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
късии панталонки на Конвърс (бели)
оранжево потниче
бял суитшърт на Адидас
по няколко гривни на 2-те ръце както винаги![]()
гланцц
с молив на очите и спирала
пусната коса с бретон
някфи бели чорапки .. скоро обувам тъмно-сини кецове на Конвърс ии тръгвам с една приятелка на разходка ..
![]()
![]()
п.п. по няколко пъти на денн ( около десетина .. ) се преобличам с различни дрехи ако не броим пижамата ..
луда ли съм ?![]()
![]()
![]()
![]()
нужно ли е да споменавате марките, майна?
не само вие носите Converse, Аdidas и прочие...![]()