- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 9/
стана му гадно и пожела смъртта тиПървоначално написано от PinkFloydSound
СЕГА!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Моя милост от лятото...жалко,че си отиде:
http://img5.imageshack.us/img5/3809/43557920.jpg
http://img199.imageshack.us/img199/2563/606834920.jpg
въъъъъъъъъъъъъъъъъйПървоначално написано от Dilqna92
![]()
![]()
![]()
Grumpy old madman
тва ми мЕрише на ацкия нагласен фейкПървоначално написано от Dilqna92
![]()
Де да беше истина...![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ето ,може ли ти да не се намесиш и да започнеш да насаждаш неприязън.Винаги го правиш с новите потребители или с тези ,които не ти играят по свирката.100% си видял и темите ,в които има недоволни хора от тебе и споделят мнението ми.А и оня параноик дето го гонели ДАНС мълчи и думичка не обелва,замълча и за кртиката ми към търсачката ,та добре че беше Алекс да ви отсрами.Първоначално написано от MakeMeLaugh
А колкото до Диляна92 ,хубаво си е момичето ама слабичко,ако върже малко мръвка , ще е супер.А ти НЕПОВТОРИМИ модераторе - като гроздето е кисело и гледаш как да очерниш някой само!!!
Е аз казвам какво мисля по въпроса, сега дали е така и ти какво мислиш е друга тема и си си в правото
Не съм го казал да сея неприязъм, далеч съм от тази идея, по-скоро съм я наблюдавал и така изглежда![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
oхооПървоначално написано от Rowdy
мерси, мерси![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Вуйкааа таз' Диляна много арна бе момци. Ако е истинска бих и го спущал между филиите УОООУ !![]()
![]()
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
И аз така мисля ....Първоначално написано от Canis_Dirus
с това телосложение, не ми се вярва да си толкова надаренаПървоначално написано от DimovB
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
грозна сте? не ви върви с мъжете?Първоначално написано от ameli
пратете ни снимка, ще ви оправим на Photoshop.![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
hahah!Първоначално написано от RAWRRR
XD
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
аз се чудя дали не е с някой от тея сутиени, които пристягат бюста и го правят да изглеждат по-стегнат и обемен...juz another trick, дека се вика :>
снимка.
без такъв сутиен , гърдите й нямаше да стигат до врата и нямаше да са толкова доближени една до друга..просто женските гърди не са такива, независимо малки или големи..
снимка : няма ;D
Завиждаш ли ?
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Знае ли човек ?
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Аз и Disrespect. Отзад се вижда малко от форОмния Аполон Battlescarred.
Чакаме ъпчИта.
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
За какво да завижда. Знаеш ли как боли кръст от такива цици.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ти с'я к'во ? Хвалиш ли се нещУУУ ?![]()
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!