- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 9/
[quote="PsychologicalDisorder"]hahah!Първоначално написано от RAWRRR
XD[quote]
и ръката с фотоапарата е мноооооого извите-няма ли кокали![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
А не, моите не са такива. Ама съм чувала от потърпевшиПървоначално написано от SouthStandServiceLad
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
SouthStandServiceLad, в нея не виждам нищо повече от едно средностатистическо слабо момиче.
Разликата е, че не всички може да си позволим да си откриваме месата публично и да предизвикваме ихуу и ахуу.Може би затова й завиждам.
SouthStandServiceLad, разтегна страницата, бе, мой...![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Според мен прекаляваш с това да бъдеш сериозна за нещо толкова тъпо и глупаво. Т'ва говори зле за теб, така че се стегни, от една и съща страна на реката смеSouthStandServiceLad, в нея не виждам нищо повече от едно средностатистическо слабо момиче.
Разликата е, че не всички може да си позволим да си откриваме месата публично и да предизвикваме ихуу и ахуу.Може би затова й завиждам.
К.р за вас - само аз!
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
А мен пък много ме дразнят такива снимки, дето се снимаш сам в огледалото.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
http://i27.tinypic.com/351cso2.jpg
теснолинейка и мат старки - instant classics
Grumpy old madman
Мдам. Плюс това малки цици рлз!Първоначално написано от LadyDi
![]()
зленца :P
[quote="ameli"][quote="PsychologicalDisorder"]hahah!Първоначално написано от RAWRRR
XDподпряла се е на цицата
и ръката с фотоапарата е мноооооого извите-няма ли кокали![]()
![]()
хаха егати фотошопа ..
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
оо,ебати яката снимка!!!Първоначално написано от hardball
ужс
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
И за капак огледалото да е мръсно, и за фон да има разхвърлена стая.Първоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
![]()
Умри, бе.Първоначално написано от Disrespect
Мамин шлядур.
![]()
КОЛКОТО до диляна, е ясно че е фейкПървоначално написано от MrBig
пАрво снимките са със супер лошо качество
второ за 2 поредни снимки ползва 2 съвсем различни линка, като втората е със значително по-добро качество
качил/а е същите снимки в раздел секс, като там линковете са от въвсем друг сайт
аре сА мАлчи
шладички сти!Първоначално написано от SouthStandServiceLad
аз миналата седмица се засякох с Disrespect![]()
Добре, бе!Първоначално написано от PinkFloydSound
Защо толкова дразниш!!!
Не стига, че не спираш да лееш простотия, ами при това и със самочувствие.
Премисли си начина на мислене.
Аз и аз съм зле, че ходя да ти се ядосвам на глупостите...
Той ще ми намеква да умра, пък ако искаш, аз да взема да го боготворя, а?
Ето тук идва овчето мислене: Един не толкова обичан човек казва на друг да умре, докато някой по-ГОЛЕМ във форумните среди казва, че първият трябва да умре.
И стадото на кого трябва да се нахвърли?
А ти върви се мазни на съфорумките и пиши коментари след всяка тяхна снимка, не се меси.![]()
я по- тихо там!
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
тва - старопрамен?Първоначално написано от Joc
баш ти ли ве.. ъъгхх..
супер ме кефи старопрамен
баш аз ве
то густо, то пусто
Абе не знам може и фейк да е ама ти се изложи бая с тея изказвания.Първоначално написано от DimovB
Лошото качество е критерий за това че снимките не са нейни,и като е ползвала различни линкове пак не са нейни - различен хостинг,качва ги от компа няколко пъти понеже ги няма качени в нета.Аз мога да кача една снимка няколко от няколко различни линка.Абе пичове едно се чудя как може да се излагате по подобен начин?Тя и фейк да е боли ма ама с такива изкавания като твоето си за комиците.Ей боже колко непросветен народ имало...
Ся видях сайтовете саrikachi.com и imageshak.us - сайтове за хостинг
![]()
![]()
![]()
една снимка добива такъв вид, след като е обиколила ~ 220 пъти интернет пространството и най-накрая е най-нахално свалена за лични нужди. другото което че никой нема да ти качи 1 и съща снимка на 3 различни хоста за един ден.