- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 9/
Много ясно ! А и ако искаш да занеш вече не пуша обикновенни цигари . Тва че съм пушила не значи че съм пушачка Тва че пуша не значи че съм пушачка пАк ха ха
balon4eeec
Ква сметка държите вие, бе?
Като иска да се трови, вас кво ви натиска, че пискате.
уааау каква гордост че вече не пушиш обикновенни цигари а си на козПървоначално написано от KasheAmfe
ехаа ти си моята идолка
![]()
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
" а си НА коз" ахахахаа Няма кво да кажа тукаа.. е питай някой колко съм говорила за тревата тука обаче винаги идвате още дето не разбирате нищо и сигурно и ти ще ми кажеш че хората употребяващи трева са наркомани НА трева съм била хахаха лелеле да не става въпрос тука за херца бе я се стегнете . Ще ми кажеш ли кво е марихуаната бе ? Искам да чуяПървоначално написано от HouseMusicBoy
![]()
balon4eeec
?!?Първоначално написано от HouseMusicBoy
Айде да си размените скайпчита и да се раздухвате там за обикновени цигари, козчета и херци.
are werno stiga ste tovarili temata s izli6ni gluposti
http://i38.tinypic.com/wryqlg.jpg
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Аз не знам защо винаги ми се прайте с тоя коз и херци и тн. Като ви гледам един ден ше си дезифенкцирате иглите всички заедно![]()
balon4eeec
1-во и да е смешна история теб не те грееПървоначално написано от PinkFloydSound
2-ро не е за снимката просто джоба ми е плитък :]
с кво ще се тровиш си е твоя работаПървоначално написано от KasheAmfe
на мене ми стана смешен начинът по който казваш че вече не пушиш обикновенни цигари а коз
пуши ако щещ и лайна мене грам не ме ебе
ама как се хвалиш е смешно
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Колко си глупавичък/а Не можеш да ми отговориш на въпроса "Що е то марихуаната" и започна да въртиш някви глупости .. то е пределно ясно че ще се тровя как си искам бе . Неприятното е , че не само ти си невеж/а а говориш твърде прекалено много .
balon4eeec
невежа ?!? Щото не разбирам за тревата ли омг колко си злеПървоначално написано от KasheAmfe
май пак си се нацепила а
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тъп ли си, тАп ли си, уот си ?
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Toва, че не всички са псевдо- човечета като тебе и не знаят какво значи дадено понятие свързано с тревоманския ти живот, не значи, че са невежи. Comprende?Първоначално написано от KasheAmfe
Ебати глупацитеСтава въпрос за това че като сте напълно невежи в дадена тема по-добре не говорете бе . Сложно ли ви е ? Да ..
balon4eeec
http://c3.ac-images.myspacecdn.com/i...099d300f7e.jpg стараааа, много стара снимка
What you give is what you get!
много хубаво тва Децу бе :Д
http://c4.ac-images.myspacecdn.com/i...8ca3b6d393.jpg
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
втората ми любима <3Първоначално написано от Decu
шанъне, че те рупам!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Тука много наркомани се навъдили дебa... "Аз не взимам наркотици и съм против това".
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
купичката за храна на кучето е почти същатаПървоначално написано от drumhead1
Decu-то става голяма кака![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
мноооого ми приличаш на една приятелка.. яка си :ДПървоначално написано от drumhead1
а Деси..![]()
дебили
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()