.
Затворена тема
Страница 45 от 53 ПървиПърви ... 35414243444546474849 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 1315
    Много ясно ! А и ако искаш да занеш вече не пуша обикновенни цигари . Тва че съм пушила не значи че съм пушачка Тва че пуша не значи че съм пушачка пАк ха ха
    balon4eeec

Ква сметка държите вие, бе?
    Като иска да се трови, вас кво ви натиска, че пискате.

Цитирай Първоначално написано от KasheAmfe
    Много ясно ! А и ако искаш да занеш вече не пуша обикновенни цигари . Тва че съм пушила не значи че съм пушачка Тва че пуша не значи че съм пушачка пАк ха ха
    уааау каква гордост че вече не пушиш обикновенни цигари а си на коз ехаа ти си моята идолка
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy
    уааау каква гордост че вече не пушиш обикновенни цигари а си на коз ехаа ти си моята идолка
    " а си НА коз" ахахахаа Няма кво да кажа тукаа.. е питай някой колко съм говорила за тревата тука обаче винаги идвате още дето не разбирате нищо и сигурно и ти ще ми кажеш че хората употребяващи трева са наркомани НА трева съм била хахаха лелеле да не става въпрос тука за херца бе я се стегнете . Ще ми кажеш ли кво е марихуаната бе ? Искам да чуя
    balon4eeec

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Бахти смешната историйка, някакво 12-3-4-годишно дете, пък от джоба му се подава кутия с цигари. За снимката ли си я нагласила така?
    как пък определи на колко е ?! Що пък да не са подава кутия с цигари като се снимате радостни с галонките по-добре ли е Така като я гледам тая снимка много има значение ще се виждат ли цигарите или пък не ...
    ама тва с годините и цигарите ква връзка има незная ?!?!
    ?!?

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Айде да си размените скайпчита и да се раздухвате там за обикновени цигари, козчета и херци.

Град
    Wonderland
    are werno stiga ste tovarili temata s izli6ni gluposti

http://i38.tinypic.com/wryqlg.jpg
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Аз не знам защо винаги ми се прайте с тоя коз и херци и тн. Като ви гледам един ден ше си дезифенкцирате иглите всички заедно
    balon4eeec

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Бахти смешната историйка, някакво 12-3-4-годишно дете, пък от джоба му се подава кутия с цигари. За снимката ли си я нагласила така?
    1-во и да е смешна история теб не те грее
    2-ро не е за снимката просто джоба ми е плитък :]

" а си НА коз" ахахахаа Няма кво да кажа тукаа.. е питай някой колко съм говорила за тревата тука обаче винаги идвате още дето не разбирате нищо и сигурно и ти ще ми кажеш че хората употребяващи трева са наркомани НА трева съм била хахаха лелеле да не става въпрос тука за херца бе я се стегнете . Ще ми кажеш ли кво е марихуаната бе ? Искам да чуя
    с кво ще се тровиш си е твоя работа на мене ми стана смешен начинът по който казваш че вече не пушиш обикновенни цигари а коз пуши ако щещ и лайна мене грам не ме ебе ама как се хвалиш е смешно
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Колко си глупавичък/а Не можеш да ми отговориш на въпроса "Що е то марихуаната" и започна да въртиш някви глупости .. то е пределно ясно че ще се тровя как си искам бе . Неприятното е , че не само ти си невеж/а а говориш твърде прекалено много .
    balon4eeec

Колко си глупавичък/а Не можеш да ми отговориш на въпроса "Що е то марихуаната" и започна да въртиш някви глупости .. то е пределно ясно че ще се тровя как си искам бе . Неприятното е , че не само ти си невеж/а а говориш твърде прекалено много .
    невежа ?!? Щото не разбирам за тревата ли омг колко си зле май пак си се нацепила а

тъп ли си, тАп ли си, уот си ?

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Toва, че не всички са псевдо- човечета като тебе и не знаят какво значи дадено понятие свързано с тревоманския ти живот, не значи, че са невежи. Comprende?

Ебати глупаците Става въпрос за това че като сте напълно невежи в дадена тема по-добре не говорете бе . Сложно ли ви е ? Да ..
    balon4eeec

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    http://c3.ac-images.myspacecdn.com/i...099d300f7e.jpg стараааа, много стара снимка
    What you give is what you get!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    много хубаво тва Децу бе :Д

http://c4.ac-images.myspacecdn.com/i...8ca3b6d393.jpg
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от Decu
    http://c3.ac-images.myspacecdn.com/images02/44/l_dd78e4d5d7174189af9275099d300f7e.jpg стараааа, много стара снимка
    втората ми любима <3

шанъне, че те рупам!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Тука много наркомани се навъдили дебa... "Аз не взимам наркотици и съм против това".
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от drumhead1
    http://i37.tinypic.com/k9bir.jpg пак пози праим ;д
    купичката за храна на кучето е почти същата

Decu-то става голяма кака
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от drumhead1
    мноооого ми приличаш на една приятелка.. яка си :Д

а Деси..

дебили
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си