- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тема за разговор
Тази година дойде едно ново момиче в нашия клас ( аз съм момче в 8 клас) - мн е красива, мн е добричка и умна.Сигурен съм ,че я харесвам.По едно време излизахме двамата в голямото междучасие и с други френд.Но има проблем - всеки път като сме заедно и някак си нз как ,но няма теба за разговор и е едно неловко.Тук е времето да отбележа че се познаваме едва от 1 седмица.Има и др проблем - тя пътува всяка сутрин от съседното село![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
еми..накарай я да говори за себе си..за училище,за времето,за последния филм ,който е гледала..за някое предаване..някакви общи теми такива ддз?!![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Да. Момичетата обичат да говорят за себе си. Покажи й, че се интересуваш от нея.
The blood that binds us ..till death unites us
аз предлагам отраканите съфорумци от региона да отидат и да заговорят това момиче !?
Пий Бира За Да Станеш Човек
Мда... И не разбирам защо това, че пътува от съседно село да е проблем?! Нали всеки ден идва при теб в училище!Първоначално написано от VerryBerry
![]()
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Абе намерете си общи теми... Както вече казаха...Само не й говори за футбол и за компютърни игри, че е много тъпо (от опит го знам)
Защо я харесваш, задай си тоя простичък въпрос. Защото е красива ли? Има толкова много красиви хора, това значи ли, че трябва да ги харесваме всичките.Първоначално написано от SkiCatA
![]()
Другото, което е, ако примерно някой лигльо и комплексар от вашия клас започне да я нарича селянка, знаеш ли как бързо ще ти мине всичко дето си го имал към нея.![]()
Тъпи келеши, не знаят какво искат![]()
popitaq q kakvo iska da qde golqmoto mejdu4asie i q po4erpi.(tova deistava)
говорете за гладуващите деца ...
или птичи грип или свински грип...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
глобалното затопляне??![]()
Сега малко сериозно .. не може всичко да е по график!!! Темите си идват на момента .. просто не се спичай ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ЗависиПървоначално написано от desitoyoy
Момичето може да се интересува от футбол или компютърни игри.
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
позитивно мисленеееееееееееееееееее ееееееПървоначално написано от PurpleDream
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
По горе хората са ти дали много възможности и имаш избор. А аз ще ти кажа че както подкараш връзката с нея така ще продължи до края, или ще ти бъде гадже или най-добра приятелка. Затова вземай решението по бързо зада не станете най-добри приятели а гаджета което очевидно искаш. И не бъди притеснителен от нейна страна тя също се притеснява затова бъди спокоен и направи така че и тя да бъде спокойна всичко друго ще си дойде с времето.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
рядко ЩАСТИЕ...Първоначално написано от LoveRetroMusic
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Помоли някой да ти направи таблица на ексел кога за какво да говорите...
Ако има нещо - свиркай на ЛС.