.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Широко влагалище?

Притеснявам се, че съм широка. Вече на няколко пъти забелязвам, че входа на влагалището ми стой отворен след секс т.е направо си зее като дупка
    Въпрос към момичетата-при вас забелязали ли сте такова нещо?

Град
    БНБ
    Народната медицина си го е казала

Тясна п*тка разширява ли се ?
    отговор - ДА!

да си мислила на време
    БЕЗПЛАТНИ НАГРАДИ HERE

Град
    Пловдив
    аз нямам такъв проблем ... а и това не го намирам за проблем о.0 всеки е различно устроен на приятеля ти (ако имаш такъв) пречи ли му че си по широка ?

Град
    Знам ли и аз,майна
    Ходи питай гинеколог,той знаелИначе аз не харесвам широки,се едно чукам буркан

м радваи се бие ... аз пък съм тясна и всеки път ме боли така че си по добре

Град
    София
    След секс е малко по-широка (нормално е) после се стяга .. поне при мен е така.
    Нов ник: Cassidy

Ами да, всичко е физиология..
    При мен положението е средно, но иначе и двете крайности си имат предимствата и недостатъците. Не бива да се притесняваш не е нещо ненормално.

Dangerous feelings break out my soul..
    It's just the meaning of being alone.
    I wanna run like the speed of the sound,
    I was somewhere, I 'm sure you're around.
    You give me now the meaning of life...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    норомално е след секс не се притеснявай

расте но не старее
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

golqmumnik така като те гледам на аватара,ако си ти това,то значи че п*тка не си виждал,ама айде щом казваш Иначе по темата.. и аз мразя широки
    Big cock is here

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Parallel
    golqmumnik така като те гледам на аватара,ако си ти това,то значи че п*тка не си виждал,ама айде щом казваш
    .. ейй

Цитирай Първоначално написано от Lettuce
    По-добре отколкото да си тясна
    .. а почна да ме кефиш по - едно време ...

По темата: Кофти мацка .. Ама май нищо не може да се направи по въпроса ..

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Шанс..

Нищо не може да се направи по въпоса..

Ами както казаха и другите,след секс е нормално..ама после би..трябвало да се..."постегнеш". Ако ли не,в крайна сметка така си устроена,въпреки че аз все си мисля,че колкото и да си широка,ако извесно време не правиш секс ще се свиеш..отново. Нормално все пак пичката суха и пичкта навлажнена,пичката с ку и пичката с без кур в нея..има разлика в размерите

Re: Широко влагалище?

Aма друг път.Като си тясна след няколко пъти ще станеш по-широка,ама като си разпорена няма кво да направиш вече.

Град
    Благоевград
    Ако ти е яко да правиш секс, не виждам какво те притеснява. А пък ако на момчето му се струва че "чука буркан" сигурно той има проблеми с размера си. Ако пък наистина много те притеснява, най-добрия вариант е да идеш при специалист. Не е стршно!

Град
    V.Tyrnovo
    [quote="Lettuce"]Ех ама големи разбирачи станахте бе.Доста женски са ми споделяли че като са тясни ги боли повече отдолу.Да не говорим че е доста кофти да е*еш тясна! От личен опит го казвам пък и доста мой приятели споделят моето мнение.Наскоро един приятел ми се оплака че сумати време не можал да го вкара защото партньорката му била супер тясна отдолу. Не казвам че е добре да си разпрана,казвам че не е добре и да си тясна! Лично мое мнение не целя да ангажирам никой с него...[/quot

има мн вярно в думите ти... тези, които са тесни знаят какво е...
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Ама как сами се определяте като тесни, широки , средни .. ? Това може да го направи само мъж и то ако е бил поне с 10 жени.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Parallel
    golqmumnik така като те гледам на аватара,ако си ти това,то значи че п*тка не си виждал,ама айде щом казваш Иначе по темата.. и аз мразя широки
    точно това си помислих и аз

И аз така мисля

Цитирай Първоначално написано от mira_bg
    Притеснявам се, че съм широка. Вече на няколко пъти забелязвам, че входа на влагалището ми стой отворен след секс т.е направо си зее като дупка
    Въпрос към момичетата-при вас забелязали ли сте такова нещо?
    Добре,че е след секс,а не преди секс.Иначе след самия акт е нормално да ти седи отворено.

Днес ходих на гинеколог за профилактичен преглед. Тъй като редовно ходя при тази лекарка има и доверие я попитах дали съм широка
    Тя ме попита дали съм съгласна да опита с по-голям инструмент да ме разшири максимално и да види..... Заболя леко, но странното е, че имаше и приятна тръпка. В крайна сметка каза, че за нераждало момиче съм си добре и.... че ще родя съвсем лесно когато му дойде времето.

Голям фен
    Гадно е да си широка ... по точно за момчето щото все 1 мета кремвирш в коридор ..

Град
    В пространството
    След секс е малко по-широка (нормално е) после се стяга .. поне при мен е така
    +1

Град
    sofia
    ами супер! тъкмо ще можеш да си бъркаш с цялата ръка в путката! възбуждащо е за някои мъже

Град
    Враца
    Напълно нормално е да се разширява след секс. Пробвай с анален , след това вече няма да си толкова очудена
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си