- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най - малко обсъжданото и най - често посещаваното място! WC
Първоначално написано от miminia
![]()
![]()
Обожавам да вися в кенефи!
не се изказвай неподготвен,прасе
Аз ненавиждам училищния кенеф. Предпочитам пикочният ми мехур да експлодира, да се насера в гащите, но там НЯМА да стъпя!
едва ли те интересува кой какво прави в тоалетната - по кое време и др подробности..![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Оо,да много обичамСедя си и си чета някое списание на спокойствие
![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Някой ще ми обясни ли логиката на това кенефите да се произвеждат в бял цвят, та като получат доставката си в по-разредена версия, със своята пъстроцветност започват да мязат на платна на някой съвременен импресионист?
Далеч по-удачно би било да са в черно или някой тъмен цвят.
там си уча уроцитемного го обичам тва местенце
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от machoka
има логика...
Правилно е да се сере от 2 пъти на ден до веднъж на 2 дни. В противен случай трябва да си вземаш "Активия" или "Лаксал"
Иначе мен абсолютно винаги ме притесняват докато съм вътре...
веднъж отидох до тоалетна в едно заведение и там гърнето беше тъмно кафяво.Първоначално написано от machoka
(не знам що го написах)
Ти откъде си толкова сигуречен,че вече се правят САМО бели кенефи??Първоначално написано от Joc
![]()
![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!