- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най - малко обсъжданото и най - често посещаваното място! WC
Какъв ви е стила на ходене?![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Стаята на тайните...Изповедалнята... Едно от любимите и спокойни места в къщи, където в повечето случаи никой не ме притеснява и мога да си отдъхна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм доста бързичка всеки път. Не обичам да се застоявам, освен ако не съм първа смяна на училище и не реша да си поспа там.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Много добра тема!
След толкова бира вчера наеш кво е редко.![]()
нямам стил.
обожавам тоалетната ни.
като ида там никой не ме занимаваи ми е много готино там ,нз що
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
даа,някак си се отпускааш и забравяш за проблемите си...и ми е много готино там ,нз що
може да решаваш кръстословица,да четеш книжка или да пиеш кафенце.![]()
ОО да. Тея тоалетните хартии с вицовете (които са страшно тъпи) са ме задържали по 10мин в кенефОПървоначално написано от _donna_
Понякога се бавя и защото се замислям за някви мои си работи и се забравям
![]()
^^
Абе и аз съм чувала за такива тоалетни хартии.
Една колежка щеше да ми носи от Пловдив направо.![]()
Ти откъде си,в София дали има?
Е,то принципно и обикновен 24 часа върши работа за вицовете.
А може и да си разказваш на ум някакви дето си ги знаеш.![]()
Гениално.
Много обичам ЧИСТИ тоалетни.Има такива,дори и да са достъпни за повече хора.Най мразим да нема тоалетна хартия.
Аз точно в София съм се застоявала с такава хартия. Иначе не съм от там. Потърси...забавно е да се опитваш да разчетеш кво пише с тва бледо мастилцеПървоначално написано от _donna_
![]()
Харесвам чисти тоалетни. Обичам да си взема вестник или някакво списание, за да разглеждам нещо.![]()
![]()
![]()
Темата ме разсмя доста![]()
^^ Супер гнусно ми стана![]()
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Оооо знам ги всички. Имам и допълнения доста измислени от мен и приятелиПървоначално написано от joke
Една любима тема
ахахаахахахахаПървоначално написано от joke
Лайна тип “мозъчен кръвоизлив”:
Този вид уби Елвис. Появяват се когато от силното напъване си сменяш боята от червено до зелено-синьо.
Бирени лайна:
Едни от най-лошите, но също и най-често срещани видове. Серат се предимно сутрин. Принципно не миришат толкова лошо, но това е подвеждащо. Напръскваш супника от горе до долу, докато започне да прилича на обстрелван склад за оръжие в Багдад и се чудиш как твоята девствена дупка може едновременно да сочи в толкова много посоки. Тогава установяваш, че тоалетната хартия - колкото и широка и дълга да е - пак не е достатъчна. Лошото е, ако се случи в чужди кенефи.
Забележка: Лайната "зелен чай" са точно като Бирените лайна
Лайна - духове:
Знаеш, че си се изсрал. Има лайна по тоалетната хартия, но няма в супника! Възможно е да е от подвида “Лайна-торпедо”, ако се е чуло цопване.
Лайна - тефлон:
Излизат толкова нежно и меко навън, че почти не могат да се усетят. Не оставят следи върху тоалетната хартия. Трябва да погледнеш в супника, за да си сигурен, че си срал.
Гумени лайна:
Консистенцията им е като на топла смола и оставят упорити следи по супника. Миеш си гъза за осемнайсти път и още не го усещаш чист. Решаваш проблема като нагъваш малко тоалетна хартия и я слагаш в гащите, за да останат поне те чисти.
Бавно развиващи се лайна:
Току що си си избърсал задника и... показало се е още... Май следващия изстрел идва, а?
Лайна - змии:
Те са хлъзгави, имат дебелина на палец и са дълги минимум 50 см. Имат потенциала на “Лайно-торпедо”.
Лайна - коркови тапи:
Познати още като "плувци". Дори след третото пускане на водата – те са още там. О, Боже! Как да ги разкарам? Лайненцата просто не потъват! Може да ти се случи навсякъде, но по-рядко в собствения ти кенеф.
Желаните лайна:
Седиш на супника, усещаш мравките в червата си. Потиш се, пускаш няколко пръдни, на практика правиш всичко... освен да сереш.
Влажни лайна:
Този вид се появяват с висока скорост, цопват във водата, от което гъзът ти се мокри.
Циментов блок или "О, Боже!" лайна:
Веднага след началото на срането си пожелаваш местна упойка.
Тип “Кинг Конг” или пълна кошница с лайна:
Масата им е толкова голяма, че отказва да изчезне в канализацията, преди да я раздробиш на парчета (ютия би свършила добра работа).![]()
Сега аз разбрах нещо много интересно докато си стоях в тоалетната, но не днес.
Почти убеден съм, че ароматизаторите на тоалетната чиния са разбработка на военните! Има микро камери, които следят за всяко следващо сране и после могат да сравняват в лайняната база данни.
Като сядам ги махам, че ме смущават. Никой не искам да ми снима задника докато сере!![]()
Обичам тоалетните си. Тази в жилището ми в момента е с черни, огледални плочки, а тази в София е в прекрасни синьо-жълти цветове и с огледална врата. Обичам да се оглеждам, да чета...рядко решавам кръстословици и т.н., но баща ми я решава цялата при един престой в тоалетната. А там чета най-вече някоя от започнатите книжки/планера/ "програмата"/ някоя книжка-флаер.
Лайно призрак - сереш, но по тоалетната хартия няма нищо.
Лайно гъзодерач - името говори само за себе си.
Лайно торпедо -Напира яко...и още не си си свалил гащите и то се изстрелва се дЕректно в канала.
Лайно Ниагара - Изтича се набързо като Ниагарския водопад. Със същите размери е.
Лайно морена - С ядки.
Лайно ренде - Гъзодерач+Морена
Набожно лайно - докато го изсереш изричаш всички възможни молитви.
Лайко къртица - дълбае с лапите упорито.
Лайно водолаз - Каквото и да правиш то остава да плува на дъното.
Лайно плувец - Каквото и да правиш, то остава да плува на повърхността.
Лайно домошар - Не иска да излиза. Показва се, но разбира, че навън е страшно и се прибира обратно. След дълги молби и опити излиза.
Наркоманско лайно - толкова си друсал, че лайното смърди на употребяваните наркотици.
Махмурлийско - смърди на бира и в повечето случаи е рядко. Докато не го пуснеш на свобода, няма спокойствие целия ден
Други не се сещам за сега![]()
![]()
Лайно дървар - Сереш и се питаш: Лайна ли излизат или трупи?![]()
Лайно пикасо - рисува по супника и после трябва да чегърташ запетайките.
Лайно дух - знаеш, че си срал, усетил си как си се изсрал но в супника няма нищо и по задника ти няма следи от лайна
Пълна кошница с лайна - дребни, примесени с редки лайна компоненти, които нямат край, чудиш се, дали не си си изсрал и мозъка най-накрая.
Лайно комета - дребно, но тежко, с голяма ширина и като цопне в супника предизвика цунами и ти подмива задника.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Лаяняно лайно - Ставаш и го гледаш, мислиш си дали не е някой от другите видове... Не, обикновено лайно.![]()
Колко от вас страдат от тежката орис на запека? Колко си казват молитвите преди да кендзат?
SouthStandServiceLad Тези последните излизат най често в селските кенефи в които трябва да "клякаш"
Свастико к'во праи братовчедка ти ?![]()
БЕЗПЛАТНИ НАГРАДИ HERE
как може да има такива прости и жадни за внимание хора, се питам аз?
Колкото и велико интелектуални сме...не серем маргаритки и в носовете ни няма злато.
ти не сереш ли, младежо? а?Първоначално написано от PsychologicalDisorder
А?
престоят ми в тоалетната зависи само и единствено от продължителността на фекало-уриналната сесия. нямам навика да чета, пиша или рецитирам, докато съм вътре...
не, аз не сера.
твърде хубав, секси И интелигентен съм.
въпроса не е в тва дали сера или не, всеки сере...
просто как може да направите тема за WC и да разсъждавате, върху... "стила на ходене", wtf?
да бе, как може, представи си!
темата може да се разгърне много повече, отколкото темите, които спомена Батъла.
това не е тема Еднодневка... това е тема за ЖИВОТА.
истории и случи - бол.
общуваме.
споделяме.
радваме се.
а ти?