- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да зарадвате някое момче ?
Представете си,че се харесвате с дадено момче,но не сте се виждали от няколко дни, досега сте се сваляли и примерно сте разменили някои ласки. Как ще продължите играта, така че да задържите интереса към себе си ? Какво ще му направите ?
Свирка ?
Букет от Свирки ?
![]()
Отивай до тях и го изкарай на бял свят.
Тропни му и му се тропни на вратлето и го натисни
пък ако си си го харесала да си е поне твой.
Стига с тоя срам и двуседмични свалки
Все пак виж в кой раздел си пуснала темата
явно сама не можеш да се сетиш какво ти се иска
изпраскай момъка от нас![]()
БЕЗПЛАТНИ НАГРАДИ HERE
Чакам още отговори.
първо на колко си? и тази тема е по скоро за раздела "любов". Как да му задържиш интереса? Гледай го усмихвай му се ... заговаряй го излизайте по кафета, кина,барове и т.н. все някога ще се пристраши пича и ще се награбите другата опция е направо му се нахвърляш целувки, секс и си спестявате 2-3 месеца свалки.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
направо му се нахвърляш целувки, секс и си спестявате 2-3 месеца свалки.
+1![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
да повечето тука във форума сте много смели, но когато дойде момента да го направите чакате момчето да дойде пък после го дразните правите се на интересни и евентуално ако ви се вързва на простотиите тогава тръгвате с него.Първоначално написано от Wikzinka
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Еми ако мноо го харесвам и усещам,че и той ме харесва.. нахвърлям му се и яко {p}![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
на всяко момче слабоста ми е "свирката" ама на ВСЯ.......КОв противен случеи тои .......... не е момче
![]()