.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Цитирай Първоначално написано от raduna
    а така...Братя грим..., а Малкото пони кучета го яли и музиката му беше яка + това
    Тези техни приказки, на които се радваме, не са в оригинален вариант, а в по-лигав, за да са приемливи за децата Много ми се иска да намеря оригиналните версии на приказките.
    почти всички са адаптирани - техните приказки са доста по-мрачни
    не знам къде ги има оригинални, ако някой знае да сподели

Ейй, вярно и аз много гледах Семейство защо, защо
    И Принцеса Сиси, и семейство Адамс, и смърфовете, абе всички детски, които даваха по канал 1, бтв и нова телевизия много обичах фокс кидс (преди да го развалят):>
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Оооо ами за филмче много обичах "Мечо Пух" "Малкото пони" и имаше още едно с коне пак ама не се сещам как се казваше "Тримата глупаци" и разбира се "Том и Джери" А за песен бях някъде първи клас ии имаше една игра Джити Ай Вай Сити ии като я играех нея пускаха най-редовно Michael Jackson-Billie Jean и тогава майка ми ме запозна с неговото творчество ии общо взето с неговата музика израснах

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от PIF
    Банани с пижами, Улица Сезам и кака Лара много я обичах
    и аз ,също Том и Джери .
    песен ,помня ли ,може би
    M.Jackson-Billie Jean
    Gorillaz-Clint eastwood
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Приказките на Братя Грим, Малкото пони, Светулковците, Лунните сънчовци, кака Лара, Банани с пижами, Педия човек , Том и Джери, Ейнджъл-детето на цветята, Плодчетата...
    За музика - Spice Girls, Aqua, Backstreet Boys...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

всеки е отраснал с дързост и красота
    иначе имаше едно време много култови детски, а, и до някаква степен шоуто на Слави
    както и с неговата музика
    иначе точно 92 - ра началото на фолка така да се каже - много песни, няма как да не е израснал някой без тях - от всеки ъгъл имаше моменти свиреха тия песни.

Скайп - dark_elf2

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    А някой спомня ли си Сънчо? Приказките на Педя Човек-Лакът брада?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мадона,Спайис Гърлс,Бритни Спиърс,Браян Адамс

^^ Аз си ги спомням )

Аз съм мъничко човече,
    На децата мил другар,
    Имам шарено елече,
    А в торбата скъм товар!
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ааа, Педя Човек-Лакът брада, обожавах го. Иначе за тойностни филми не си спомням от детството. Но на 100% помня Cartoon Network.. Two Stupid Dogs, Tom&Jerry, Dexter.. и такива мити работи. Еех, забавно беше.. да мислим само за филмчета.
    А що се отнася до музиката.. Scorpions, AC/DC, Ахат, БТР... поркай нашите и аз навлизах в хард музиката..

За радост на всички дребосъци преведоха всички анимации по Cartoon Network на български. Спомням си преди години, като го гледах често, как научавах голяма част английски оттам. Сега ще бъдат лишени от тази възможност лапетиите
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    За филмчетата - Алф , Приказките на братя Грим, Cartoon Network [от там научих английския ], PowerPuff Girls , Dexter, Семейство Адамс, Семейство Флинстоун, Бъгс Бъни, Том и Джери, като малка си спомням, че ставах в 7 часа да гледам малкото пони .. Дързост и красота, Шоуто на Слави
    А за песните - чалга , то тогава нямаше кво друго да се слуша
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Град
    Стара Загора
    Естествено, че с Cartoon Network. От този канал английски научих Имаше и едно предаване...май се казваше "Кльомба, точка, знам" или нещо от тоя сорт и го водеше Нана

Цитирай Първоначално написано от ifilin4ica
    Имаше и едно предаване...май се казваше "Кльомба, точка, знам" или нещо от тоя сорт и го водеше Нана
    Вярно, много му се кефих едно време..
    Иначе "Малкото пони", "Попай", "Том и Джери", "Шантави рисунки/истории.." [е, така е като не помня..] ии CN.. Мнооого CN..

Музика - чалга..
    То навсякъде само това се чуваше..
    Тогава беше маааааалко по - добре от сега.
    "Луда по тебе ще си остана, дори да бъда жива рана.. "
    Мале колко я обичах тая песен..

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Филм не помня, но песен Black Eyed Peas - My Humps много й се кефех на тая песен..простоооо като я чуех и веднага ставах да танцувам и да пея обожавах я и все още я харесвам,въпреки че не я слушам.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Град
    Враца
    Значии Ейнджъл, детето на цветята, Том и Джери.. и един индииски филм - Слонът, моят приятел.. А музика.. латино.. Мама много слушаше..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    Valley of the Sun
    Беше ме страх от "Педя човек, лакът брада" Иначе харесвах АЛФ, "Плодчетата", "Доктор Злобил", "Том и Джери", "Банани с пижами", "Семейство Адамс", "Весели Мелодии".. А колкото до музиката: Бритнито, на Рики Мартин много му се кефех, Мадона и неизбежното в БГ... Чалгата! А как само ме подсетихте за "Семейство Защо Защо".. А.. Имаше и едно детско с едни скелети.. Ама не се сещам как се казваше.. Абе повечето филми *детски, 2D* са си класика.. Не като сегашните простотии на 3D *е от тях има и свестни, ама повечето са... *... That's all, Folks!
    Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!

С Том и Джери и rock(не помня точно изпълнителите )
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Ярък спомен ми е оставил руският сериал "Бригада",а за песенн .. Coco Jambo и "Танцувай Саманта"
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Като малък разкъртвах касетките на Батман и Робин и Междузвезни войни от гледане.. За музика не си спомням.

Главно работи от Cartoon Network-Страхливото куче на име Храбър го обожавах,Реактивни момичета,Ед,Едд и Еди,Лабораторията на Декстър..Имаше за едни шарени котки дето живееха в едни казани,май Top Cat се казваше,помня,че хич не го харесвах и все сменях канала.

оо филми колкото искаш или сериал.. пример там поредицата на FoxKids ..кака Лара.. нямах търпение за нейното предаване ... улица сезам .. Фантагиро сякаш се казваше и т.н. а и пижамените банани ... пък за музика сякаш не са сещам...

сега са сетих тогава имахме някаква касетка на мистър Бийн... боже голяма симпатяга

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от PIF
    Банани с пижами, Улица Сезам и кака Лара много я обичах
    Мммм да и аз (: Кака Лара беше много яка ;д И също така всека събота(или неделя,не си спомням точно), ставах рано сутрин да гледам Бонбоните
    Ами телетъбисчетата Сега ми изглеждат адски наркомански Все едно ги е измислил някакъв надрусан куку Ама преди много им се радвах.
    И разни други филмчета по ФоксКидс.Аз помня,че повечето бяха с актьори,нямаше много анимации.
    Cartoon Network тва го разбрах,чак като се регистрирах във форума,защото много хора го приказват.Иначе ние нямахме кабелна и не съм я гладала тая програма.Само фокскидс.То май беше едно определено време от БиТиВи за детски предавания.
    Имаше едни зелени гоблини Леле колко кошмари съм имала заради тях.
    Попринцип аз не съм много паметлива.Като компютър с 10 гигабайта съм Затова за повече не мога да се сетя.

За музика - любимите ми бяха Цветелина,Рени и Глория оттук оттам.А началото на 2000 - та много популярни бяха Руши,Антибиотика,Каризма и т.н.Тях съм слушала.
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Супер фен Аватара на starburst
    Почти изцяло с Cartoon Network. Ако не беше тоя канал сигурно нямаше да знам и половината английски който сега знам. Едва ли имаше някой който да гледа колкото мен на моята възраст. Иначе преди това редовно гледах кеча
    Филми - Mortal Kombat, The Matrix и Хари Потър
    Limp Bizkit - Rollin' - песента с която израстнах

Мега фен Аватара на December
    Леле пиф!

някой кара колелооооо
    и РАМ-ТАРАРИРАРА-РЕЙ-РА-РАРУРА-РЕЙ-РА, РА, РИ-РАМ0ТАМ-ТАМ
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си