- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Тейлър Лаутнър...
Сладък е,ама не прекалявайте с грацията и лебедите,че най-много да обърне резбата,ако прочете!![]()
Иначе много ясно,който е фен да пише,който не-да не пише.И на феновете...браво,само така душици!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
Тейлър![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Оле, колко си тъпа!Първоначално написано от Eclipse22
![]()
С дълга коса е хубав,ава все е по-хубав от Робърт...
Иначе и двамата не са кой знае какво.
^ с дълга коса е ужасен, като го видях в Здрач, не можах да го позная![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/i...-Lautner_l.jpg
Баш като момичеце.![]()
^ гадничък е тук, егаати носа..
What you give is what you get!
Да наистина това май е единствения му недостатък според мен.. :PПървоначално написано от lipstik
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
Първоначално написано от PinkFloydSound
Става ли като не ти харесва да не му се подиграваш..Темата е за тези, които го харесват..
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
И на мен с дълга коса не ми харесва осбено, но такава му е ролята..И като му погледна тялото вобще не ми прилича на момиченце..
![]()
дълга коса съкс </3
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Роб косматия..Първоначално написано от taffy
![]()
Ама Роб наистина е много космат..
![]()
![]()
И аз в началото го харесвах ама като видях снимки които не са от филма..Първоначално написано от taffy
А косата му е като разплетена кошница..
Няма никаква форма. За филма пона са му я оправили..
Ама някои фенки може така да го харесват с рошавата и спластена коса.. и космат ..
Чакай, че нещо се отклоних от темата.. Та за какво говерехме.. да, че Тейлъре къде къде поо.. от Робърт..
![]()
Ее не точно на всички де..Първоначално написано от lipstik
Аз Тейлър даже повече го харесвам в реалния живот..
![]()
Тук е сладък.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
He make me puke!
![]()
![]()
TheSickMind кима с глава...Първоначално написано от Complicated
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|