.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Е браво бе... как може такова нещо .. той този който е пребил починалото момче RIP е кикбоксьор... Кво друго да се очаква.. Бие едно кроше, един прав и на тротоара... RIP

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    RIP ама не пише кой е виновен..
    Какво е значението кой е виновен.Момчето е умряло и нищо няма да го върне.

С бой нищо не се постигаа бее не го ли разбрахтее !? Защо трябва да се взиматт такива жертви заради някаква простотия
    R.I.P. ;(;(;(
    Неприлично Щастлива .. : )

За всичко е виновен интернета.Дори от там е започнала уговорката.
    Как на тези момчета им е хрумнало,че най- подходящия начин да разрешат спора си,е чрез бой.От много филми предполагам.
    Днешните родители изпуснаха децата си от поглед-започват да псуят малко след като са започнали да говорят,пушат и пият горе долу по същото време,чалгата измени детските идеали и ги накара да искат да са мутри и курви..
    Най-логичната причина която виждам са електронните медии.

R.I.P .
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Такива неща стават всеки ден. Просто малко завършват така. R.I.P.. Можеше и да е другото момче на същото място, така че не може да се говори за виновни. Просто дано се осъзнаят всичките "мъже", които си решават разправии за глупости с бой..

Глупака който го е сторил .. честитка вече си най-големия гъзар всички мацки ще те харесват можеш да се смяташ за безсмъртен

хора .. подяволите осъзнайте се наистина започват да стават прекалено много такива неща за мен СИТУАЦИЯТА С ТИЙНЕЙДЖЪРИТЕ в момента В БЪЛГАРИЯ Е ИЗВЪН КОНТРОЛ .. някой несъгласен .. ?
    за какво ли си говорим.. алкохол мара .. надрусани&пияни пубери навсякъде просто незнам какво да кажа .. наистина трябва да се направи нещо .. някой несъгласен ако има с мнението ми, нека каже.. ?

Цитирай Първоначално написано от SuperFresh
    Глупака който го е сторил .. честитка вече си най-големия гъзар всички мацки ще те харесват можеш да се смяташ за безсмъртен

хора .. подяволите осъзнайте се наистина започват да стават прекалено много такива неща за мен СИТУАЦИЯТА С ТИЙНЕЙДЖЪРИТЕ в момента В БЪЛГАРИЯ Е ИЗВЪН КОНТРОЛ .. някой несъгласен .. ?
    за какво ли си говорим.. алкохол мара .. надрусани&пияни пубери навсякъде просто незнам какво да кажа .. наистина трябва да се направи нещо .. някой несъгласен ако има с мнението ми, нека каже.. ?
    Това само в България ли се случва? Просто ние се хвалим с тези случаи, а другите страни гледат да ги замазват. Да не мислиш, че всички деца там са златни? Сигурен съм, че имат поне 10 случая от свръхдоза да са умрели деца. Бой, пиене.. всичко по реда си.

И двамата "побойници" са големи глупаци според мене..

И все пак R.I.P.

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Ужас...С кавги и бои нищо не се постига.

Нека почива в Мир!

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Tака е, щото живота ви тъпаци такива е импулс и чалга.Да бехте на кафево, нямаше да сте ми толкова противни.

Град
    Sofia
    Да го еба,накъде отива тоя шибан свят,щом почнахме да се избиваме по на 16 години.То в крайна сметка си е нормално,защото в училище са харесвани само агресорите

Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    Tака е, щото живота ви тъпаци такива е импулс и чалга.Да бехте на кафево, нямаше да сте ми толкова противни.
    мм да много правилно .. импулс звезди и чалгари бол.Не че нещо против стила музика но ..

Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    мм да много правилно .. импулс звезди и чалгари бол.Не че нещо против стила музика но ..

Голям фен
    много моля, не чалгата е виновна, а безредието и беззаконието в тая наша обичана държавица... Чуха се доста различни версии за причината за боя. Доколкото чух 15 годишния го е удрял газарче и даже преди са търсили да бият тоя 16 годишния. незнам колко е вярно тва... А вчера гледахте ли бтв? оня репортаж, където некъв келеш отива и почва да бие буквално за без нищо някакъв негов съученик, който си стои кротко на чина? така ли се прави ? Крайно време е да се вземат някакви мерки... Ако трябва да го направят както през 80 те години. тогаа само са можели да си мечтаят за саморазправа...

а нека тези, които се смятат за големи биячи, мутри и пичове и искат всички да го знаят, то нека идат и се пробват в К-1.
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Искам отново да кажа че Гошо(починалия) е бил с епилепсия но почти всеки ден ходише да се дразни и бие с някой
    А Тошко е от 1 месец в това училище и не познаваше никой и това гъзарче Гошо са си уговорили среща в скайп и Гошко си намерил майстора
    Тошко тренира кик бокс в Владиславо
    Според мен и 2-мата са си виновни жалко за Тошко който живота му отива на кино

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    Да почива в мир !

Град
    In the middle of Nowhere
    Горкото момче си отишло за нищо...Жалко че има такива идиоти,които се бият,вместо да си решат проблемите по норманият начин ..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    много жалко наистина ... Р.И.П

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    има и по-лошо....колко човека си взеха поука от това....продължават да се правят на "виж ме кой съм" и да се заплашват взаимно. Единия ден се правят на отворени и се заяждат, а на другия ден вече са си отишли. Но никой не се замисля, че боя може да доведе и до такива последици..в този случай и 2-мата са постъпили много повече от глупаво и сега животът им е провален...

Голям фен
    и никой нищо не каза след тая прословута аутопсия... и изобщо кой от двамата е виновен и за какво точно са се скарали?
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Rest In Peace !
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Аве омг..първо момчето което е ударило Георги не е искало да се бият..отказало е когато Георги го е предизвикал..но починалото момче е казало, че иска да си разрешат проблемите още сега..Всички се бият в днешно време..да жалко е, че така си разрешават споровете ноо.. Никой неможе да нарича Тодор убиец, най-малкото, защото той не е искал да го убива..Не е искал изобщо да се бият..Аз лично четох коментарите в импулс и този който се е надъхвал е бил Георги..не казвам, че той е бил виновният лека му пръст на момчето..но неможе и да се прехвърля вината върху Тодор..и на него не му е леко..ВИкат му "убиец".. а всички, които са били там и са гледали как Георги умира какви са !? Всички тия сиирджии какви са?!Не са ли убиици..??!Жалко е наистина, че в днешно време всички се правят на големите битки и ходят да се оправят наляво надясно с юмруци..Но когато "виновният" е казал, че иска да се разберат като хора какво получава насреща ..? - "Ще ти изям дробчето", "Ясен си ми и ти каква си битка"?!Жалко..мн жалко наистина..
    0bicham te !{~}{~ [h]~

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    чували ли сте,че за починалите или ще говориш добро,или нищо няма да кажеш...я се спирайте вече..единствено можем да сме съпричастни,а не ние да търсим виновни.. оффф

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си