- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как да сваля 5 6 кг от краката :(
Възраждане руулз![]()
МнееееееМорско > all
само "ЛЕКИ ЛИЦА" сме там
![]()
Завършиха... Сега ние сме баткитеахахахах
Кат ме видиш колко съм нацепеееенВлзиам си като у нас направо в даскало
![]()
![]()
Принципно си прав![]()
фитнес му е майката има си инструктури те знаят как ще стане бързо и лесно![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не искам да ставам нацепена батка братлеТака си ми е добре =]
Недей, че после ще станеш разцепена батка ;п Най-добре си е зубрач! :>
хаха добра логика (тука правя това с ръцете.. да сещаш се кво имам предвид) имам един познат, живия случай е, измутря на не когото трябва и ...
имаше фатален край
![]()
мал шанс.. той няма xD
Първоначално написано от FromAutumToAshes
едно е да си във форма друго е да си нацепена
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
haritov и аз това се замислих да го кажа, ама файда няма ;д то си е до желание![]()
Ми аз пак съм във форма макарче съм 162 висок и 55 килограма (:
Ама си от бъсъто, така че трябва да изкараш 4 реда плочки поне ;>
Без да се хваля.. Намират се ^^![]()
Бе не знам, ама откакто го утепаха Рижата нещо града е променен![]()
Променен в правилната посока![]()
Тичкай към някоя по-подходяща тема...Пф.![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Не се знае.. Сега някой ще се опита да застане на негово място и ще излезне с калашник пред Триата да разстреля 2ма-3ма