- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СКАНДАЛНО! Турска карта „присвои” български земи
http://www.teenproblem.net/news/s/15357.html
Егаси ебавката
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
можем да четем все пак![]()
КУР ЗА ТУРЦИЯ, ТУРЦИТЕ, МАНГАЛИТЕ...ВЪН! КУР! КОЛ!
Нали се сещаш че и те взимат българия за турска както ние смятаме македония (и не само) за български територии.
нали се сещаш че има КУР за тях![]()
И както обичам да кряскам из даскало като ги видя
КУР ЗА БРАТЯТА РОНАЛДО!
Честно казано половият орган е за нас, а не за тях ама карай да върви. Важното е кнфликт да има![]()
личи си ква патриотка си, майна.Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
![]()
И аз тва щях да кажа.Първоначално написано от PsychologicalDisorder
.!.
пффф за тва ли ще се фанеш бе лаикПървоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
![]()
![]()
Нека си помечтаят малко бе![]()
На САПУН!!!
Приствояват си квото искат като територия, партия си правят, ми са и нагли, че гледах как искат да има турска телевизия, новини на турски, да се говори на родния им език в БЪЛГАРИЯАбе, я ма*ната ви, ходете си в турция!
Мисля си, че може да се зароди конфликт, ако не се вземат мерки.
И има предложение ония турските братя с мюсюлманската псевдо партия да хванат да ги гръмнат/взривят някъде! Няма да ми пука и няма да съм единствената!!!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
МИ дай да организираме нещо, че май не съм единствената![]()
![]()
![]()
Щом така са го направили хората за всеки народ да си има граници - така трябва да бъде. Ако те не спазват закона за кво аз да го спазвам?
Ако се разкарат боклуците от парламентта ни няма да имаме правителство![]()
![]()
![]()
То не са русници, не са евреи, не са цигани, не са турци
![]()
![]()
![]()
![]()
Аре ДА ги махнем бе!
Просто не съм толкова глупава, че да се чувствам безсилна както ти и цялото ти семейство ботове и дегенерати![]()
научила един лаф от SofiaRegularCunt и вече велика, майна.Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Яд ли те е майна, че и ти го правиш![]()
![]()
![]()
![]()
що да ме е яд? ;д
не съм плагиатстващ, слабоумен кретен като теб.![]()
Точно такъв си и мозакът ти отказва да го приемеш като факт.Първоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
За това спориш като идиот. Принудихте ме да падам на нивото ви от време на време.![]()
![]()
по- скоро се опитваш да се изкачваш към нивото МИ.
и благодаря ти, че ми говориш на "Вие".![]()
Трябва ми подкрепата ви. Ако ме слушате ще оправя всичко. Но вече губя надежда и ще остана да се забавлявам с животите ви.Първоначално написано от Battlescarred
юПървоначално написано от Battlescarred
Ами тогава направихте същото: изсрахтесе понеже сте много вещи в занаятието. Никой от "обществото" не повярва и за това му се наложи да страда. Не се притеснявай, нито на теб нито на мен (покрай вас) ще ни се размине. Само имай търпение невернико и всичко ще се нареди. Планетата няма да ни търпи още дълго лайната.
Иронията е там че ни е дадено знаението за бъдещето и че ние отново се изсираме брутално, просто защото до там ни стигат възможностите.
Е момче опитвам се! Ма как да ви обясна че сте слепи беПървоначално написано от Battlescarred
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сама не мога, а вие отказвате съдействие. Само заедно можем, инче как сам виждаш и ти си се примирил с "жестоката истина" и се чувстваш безсиленПървоначално написано от Battlescarred
![]()
![]()
![]()