.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 107
    Пък и аз оставам с впечатление от постовете ти че обичаш да се биеш. Защо тогава не искаш да си представиш грозния сценарии да лежиш наръган ?
    Някой хора не обичат да се бият и им е омръзнало от такива които обичат.
    След като не искате насилие не бъдете насилници !
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Цитирай Първоначално написано от PIF
    кво правим бе!?

често се случвало, било ежедневие в другите държави, дрън-дрън...
    кво сега ще си подражаваме взаимно ли
    ами нали утре следващият може да си ти, и?
    големи непукисти станахме всички
    Ми айде да се активизираме да направим нещо или какво всички ще цъкаме и това е

АИЙДЕ ДЕЕЕ! АЙДЕЕ!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    На мен лично ми писна да чета във форума за умрели хора!
    Нима само той е умрял след такъв побой?
    Оня да не му е направил некое движение от шаолин дето с един удър и те поваля на земята и сърдечната ти дейност спира!?!

Нали ви е пределно ясно, че винаги има опасност да умреш? При каквито и да е обстоятелства и ситуации.

Аман!

Нима всички трябва да умираме от дълбока старост и изнемощялост?

а това "човешка грешка" ми бърка в задника всеки път като го прочета. Ми ква да е, бе?!

Баща ми винаги ме е учил, че каквото и да ми се случи АЗ САМА съм си виновна за всичко!
    Да не си е оговарял бой, с тая "епилепсия" да не се е правил на Големия и точка.

гледай са кво става Чери просиш си го

Супер фен Аватара на Dumb
    UnKnOwNmAtTeR, млъкни, бе!
    Дори аз се изнервих!

По темата: ако сами не обмисляме действията си, доста глупаво е да чакаме някой друг да ни спаси от последствията. Светът ни е такъв!
    И въпреки всичко- жалко е!

Нека поне почива в мир

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Не ме наричай Чери!
    Точно ти!

няма ли кой да го банне тоя клошар UnKnOwNmAtTeR, ве...

Оха... Модата от 1-2ма тръгва, който не я споделя смЕрт, на кафево и тн.. Да не би да притеснах форумното ви общество?

притесни рефлекса ми за повръщане, айде вазирай.

Еми говорихме си за жестоките истини в живота, които се правим че не виждаме, а наши сънародници ги вършат, на улиците по които ние ходим.
    И отново казвам, че докато си затваряме очите нищо няма да постигнем, освен задълбочааване на робският ни труд и превръщане на СИСТЕМАТА в нещо по-грубо и по-нагло. Докато си си бъркаме в носа пред мониторите цъкайки и охкайки - нищо няма да стане. Не ви ли се иска поне малко да си угодим? Или ни е приятно да се мъчим и избиваме по междуси по надзора на скъпоценното правителство?

млъкни, моля те...

Защо? Не ти харесва истината ли? Не ти харесва да ти казват колко си малоумен ли?

Кажи с кое не си съгласен или си мазохисче и те кефи "живота" и малките неща в него като убийствата на малолетни и правителството в което българи не участват? м?

не ми харесвала истината, не ми харесвало да ми казват колко съм малоумен и т.н. :Д
    точно ти, катил пробит нямаш никво право да ми говориш.

добре, аз млъквам, АЙДЕ ДЕЙСТВАЙ. ПРОБВАЙ СЕ ДА ПРОМЕНИШ НЕЩО. давай... спаси българия от падение.

Идеята не е един човек да спаси народа, номера е всички да да го правят. По малко само..

Ама то това си е утопия, де, защото все ще се намери някой тарикат да се прави на корав и да нарушава правилата.

Докато сте толкова упорити, нищо не мога да направя. трябва ми помоща. И за пореден път казвам че само ЗАЕДНО МОЖЕМ. Това че не съм се примирила с факта както вие сте направили и сте се оставили да се реете и да става каквото ще, все още съм на мнение, че можем да променим нещата. Важното е да сме заедно! Разберете го!

THUG LIFE BITCHEZ! Т'ва е! напът сме да станем като негрите всеки с glock под възглавницата да спи

съжалявам за момчето

Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
    Докато сте толкова упорити, нищо не мога да направя. трябва ми помоща. И за пореден път казвам че само ЗАЕДНО МОЖЕМ. Това че не съм се примирила с факта както вие сте направили и сте се оставили да се реете и да става каквото ще, все още съм на мнение, че можем да променим нещата. Важното е да сме заедно! Разберете го!

Цитирай Първоначално написано от An0nIm
    THUG LIFE BITCHEZ! Т'ва е! напът сме да станем като негрите всеки с glock под възглавницата да спи

съжалявам за момчето
    Глокът няма да ме успокои. Бих си взела нещо по-сериозно. Че като почнат да ми влизат на глупи да няма на кой да го спестя

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Много кофти за момчето...
    R.I.P
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
    Цитирай Първоначално написано от An0nIm

съжалявам за момчето
    Глокът няма да ме успокои. Бих си взела нещо по-сериозно. Че като почнат да ми влизат на глупи да няма на кой да го спестя
    недей, бе, ЗДРАВ.

Ама "вие големите" давате пример на децата

Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

тези дни форумът е тотална помия..
    наистина отвращава.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Това, че хората отстрани само са седели безучастно и са се кефели (сигурно) на ставащото, е пълно безумие. Аз, например, винаги като видя някои, че се бият, скачам и ги разтървавам (поне се опитвам)... Даже неведнъж хората, с които съм била, са се опитвали да сме спрат и разубедят, а няма смисъл. Не трябва да сме безучастни, за да са по-редки такива нелепи случаи.

п.п: само веднъж си спомням, че не разтървах едни избеснели кучета, които разкъсваха една котка :/ още ми е криво като се сетя, но бяха толкова озлобени, че сигурно щях доста здраво да си го отнеса..
    What you give is what you get!

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    щом се появят _дона_ и Куа (UnKnOwNmAtTeR) и се размирисва...
    спри се вече не е интересно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си