- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 16 годишно момче почина заради бой със съученик !
Пък и аз оставам с впечатление от постовете ти че обичаш да се биеш. Защо тогава не искаш да си представиш грозния сценарии да лежиш наръган ?
Някой хора не обичат да се бият и им е омръзнало от такива които обичат.
След като не искате насилие не бъдете насилници !
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Ми айде да се активизираме да направим нещо или какво всички ще цъкаме и това еПървоначално написано от PIF
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АИЙДЕ ДЕЕЕ! АЙДЕЕ!
На мен лично ми писна да чета във форума за умрели хора!
Нима само той е умрял след такъв побой?
Оня да не му е направил некое движение от шаолин дето с един удър и те поваля на земята и сърдечната ти дейност спира!?!
Нали ви е пределно ясно, че винаги има опасност да умреш? При каквито и да е обстоятелства и ситуации.
Аман!
Нима всички трябва да умираме от дълбока старост и изнемощялост?
а това "човешка грешка" ми бърка в задника всеки път като го прочета. Ми ква да е, бе?!
Баща ми винаги ме е учил, че каквото и да ми се случи АЗ САМА съм си виновна за всичко!
Да не си е оговарял бой, с тая "епилепсия" да не се е правил на Големия и точка.
гледай са кво става![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чери просиш си го
![]()
![]()
![]()
![]()
UnKnOwNmAtTeR, млъкни, бе!
Дори аз се изнервих!
По темата: ако сами не обмисляме действията си, доста глупаво е да чакаме някой друг да ни спаси от последствията. Светът ни е такъв!
И въпреки всичко- жалко е!
Нека поне почива в мир
Оха... Модата от 1-2ма тръгва, който не я споделя смЕрт, на кафево и тн.. Да не би да притеснах форумното ви общество?![]()
Еми говорихме си за жестоките истини в живота, които се правим че не виждаме, а наши сънародници ги вършат, на улиците по които ние ходим.
И отново казвам, че докато си затваряме очите нищо няма да постигнем, освен задълбочааване на робският ни труд и превръщане на СИСТЕМАТА в нещо по-грубо и по-нагло. Докато си си бъркаме в носа пред мониторите цъкайки и охкайки - нищо няма да стане. Не ви ли се иска поне малко да си угодим? Или ни е приятно да се мъчим и избиваме по междуси по надзора на скъпоценното правителство?![]()
![]()
![]()
![]()
Защо? Не ти харесва истината ли? Не ти харесва да ти казват колко си малоумен ли?
Кажи с кое не си съгласен или си мазохисче и те кефи "живота" и малките неща в него като убийствата на малолетни и правителството в което българи не участват? м?
![]()
не ми харесвала истината, не ми харесвало да ми казват колко съм малоумен и т.н. :Д
точно ти, катил пробит нямаш никво право да ми говориш.
добре, аз млъквам, АЙДЕ ДЕЙСТВАЙ. ПРОБВАЙ СЕ ДА ПРОМЕНИШ НЕЩО.давай... спаси българия от падение.
Идеята не е един човек да спаси народа, номера е всички да да го правят. По малко само..
Ама то това си е утопия, де, защото все ще се намери някой тарикат да се прави на корав и да нарушава правилата.
Докато сте толкова упорити, нищо не мога да направя. трябва ми помоща. И за пореден път казвам че само ЗАЕДНО МОЖЕМ. Това че не съм се примирила с факта както вие сте направили и сте се оставили да се реете и да става каквото ще, все още съм на мнение, че можем да променим нещата. Важното е да сме заедно! Разберете го!
THUG LIFE BITCHEZ! Т'ва е! напът сме да станем като негритевсеки с glock под възглавницата да спи
![]()
съжалявам за момчето![]()
Глокът няма да ме успокои. Бих си взела нещо по-сериозно. Че като почнат да ми влизат на глупи да няма на кой да го спестяПървоначално написано от An0nIm
![]()
![]()
![]()
![]()
Много кофти за момчето...
R.I.P![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ама "вие големите" давате пример на децата![]()
тези дни форумът е тотална помия..
наистина отвращава.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Това, че хората отстрани само са седели безучастно и са се кефели (сигурно) на ставащото, е пълно безумие. Аз, например, винаги като видя някои, че се бият, скачам и ги разтървавам (поне се опитвам)... Даже неведнъж хората, с които съм била, са се опитвали да сме спрат и разубедят, а няма смисъл. Не трябва да сме безучастни, за да са по-редки такива нелепи случаи.![]()
п.п: само веднъж си спомням, че не разтървах едни избеснели кучета, които разкъсваха една котка :/ още ми е криво като се сетя, но бяха толкова озлобени, че сигурно щях доста здраво да си го отнеса..
What you give is what you get!
спри се вече не е интересноПървоначално написано от Battlescarred