- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 16 годишно момче почина заради бой със съученик !
Лека му пръст на момчето! Всякаквии други глупости в темата са излишни слоред мен.
Просто е възмутително,че е имало толкова хора,а никой не е тръгнал да ги разтървава..всички в днешно време гледат само сеир..Нека сега им тежи на съвестта..
сигурно половината са изкарали телефоните си да снимат![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Пф, голям въпрос задаваш.
Нали ти е ясно, че всички на приказки са велики, а дефактно никой нищо нямаше да направи от страх, че може и неговия г*з да смелят от бой?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Прав си... И на мен често ми се случва да се възмущавам, да се нервя "Ама как така хората са стоели и нищо не са направили?!", обаче, като се замисля, еми НЕ знам дали бих могла да отреагирам по някакъв начин, когато съм изправена лице в лице със ситуацията. Та аз себе си не мога да защитя, камо ли другиго...Първоначално написано от Battlescarred
То в такива ситуации или човек изтръпва и не знае къде се намира и какво прави, или вади телефон и почва да снима и да се кефи на сеира.![]()
![]()
В повечето случаи.
Да не казвам голяма дума, ама като се знам, почти съм сигурна, че щях да направя нещо..
Свидетелка на нещо по-сериозно не съм ставала де...
What you give is what you get!
Какво щеше да направиш, например?
Щях да се опитам да ги разтърва.
В такива случаи и други хора се усещат, че не е зле да направят същото. Пък дори и да няма, един човек би бил достатъчен (за тяхната възраст) ...
Е, ще отнесеш някой друг шамар, ще се разревеш и после какво?
Той в кома - че и ти набита.
Хахахахахах, дали?
Пък и аз не взимам участие с ясното съзнание какво би могло да се случи, защото в моменти като тези, нещата просто се случват - или го правиш, или не. Поколебаеш ли се, не става.
Аз и да съм набита, няма да има особено значение, щом няма жертви като тази.
Ех, че хубаво звучи...
http://www.teenproblem.net/news/s/15364.html
Да, ама виж четвъртия абзац.
Окей, този случай наистина не е за пример, по принцип говорех.
ако наистина мислиш, че бих направила това, съм доста разочарована.Първоначално написано от Battlescarred
![]()
Ами то затова ако някой ще разтървава някого, най-добре е да са двама човека минимум. Единият да държи единия, а другият – другия, хахах. Щото аз така веднъж се сбих в даскало и някакви дойдоха да ни разтървават, пък то само мен държаха (бях доста агресивна тогава), а оная патка продължаваше да си скача по мен.![]()
Друг вариант е да повикаш някого. Но после може да бъде късно, дори и 100 човека да са се решили да 'помогнат'.
и аз съм бил свидетел на такива сбивания, но никога не съм се месил, а и не искам...
Абе, все пак трябва да си правиш сметка на ударите, ебати...Първоначално написано от Battlescarred
Ей това е мнението.Първоначално написано от Battlescarred
Не се знае, да, но винаги е възможно.
нормално е да постъпиш така...представи си обаче какво й е на девойката да те остави? Вярно, търси помощ, но самата мисъл, че оставя приятел сам, е ужасна.
Звучи обещаващо и, честно казано, не се бях сетила за, което си е доста логично, стига да успееш наистина да се справиш.но аз ако знам, че момичето с мен вече е в безопасност, ще мога да ударя и избягам например
а и аз съм си Деси-емоцията, по думите на един близък приятел..
Кофти за момчето... но и аз като всеки "смотан българин" мисля така... точно заради нас "смотаните българи" дет гледаме от страни, държавата пропада... а, не пропада за т'ва, че се бият и карат и ебат за глупости... еми аз си гледам моя живот да бъда добре ... физически, психическо, социално... давам пример: Приятелка на майка ми, синът и вижда две момичета да се бият и в опитът си да ги разтърве - бъде намушкан с нож, и след това почива... майката на момчето е разгромена, а убийцата е не наказана... щот мама/тате са еди какви си... да, аз предпочитам да ги отмина и да не се забърквам... и сега това ме прави долна путка, страхливо момче... нали? Момчето се е заяло и си е намерило майстора, това е... може и с думи да се разреши спора или да го игнорираш просто... нали? Явно - не... x.x
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Факт, необмислено се изразих по-рано.
Аз опита го нямам, никога не съм била побойничка, даже в момента само за 1 случай се сещам, който е смешен дори.
Отклонихме се май от темата, но имаше смисъл.
Боят между двамата ученици е бил организиран предварително, обяви директорът на Професионална техническа гимназия във Варна инж. Ирма Дукова.
На този етап няма информация какъв е бил поводът за мелето, довело до смъртта на едното дете.
Съучениците им твърдят, че побоят се е разиграл след предварителна уговорка в сайт, в който двамата младежи решили да разрешат свой конфликт, чрез саморазправа, съобщи агенция Фокус.
Дукова обяви още, че по време на зловещата сцена е имало и спрени автомобили, от които хора са наблюдавали боя между тийнейджърите.
Директорката няма информация убитият Георги Чакъров да е бил болен от епилесия, но това ще се разбере в течение на разследването.
От сутринта двама психолози са започнали работа с децата от училището, съобщи на свой ред зам.-кметът на общината Коста Базитов.
Психолозите работят основно със съучениците на двете момчета. Основната им цел е децата да преодолеят шока от станалото.
Министърът на образованието също коментира темата за агресията в училище.
„Нужен е обществен дебат. Всички трябва да помислим - учители, родители и обществото, за да не се случват подобни инциденти“, каза тя.
"Не бива да гледаме безчувствено, когато децата се бият и убиват", подчерта Йорданка Фандъкова.
Попитана дали вярва, че наистина тези двама ученици са били безпроблемни деца и дали е възможно директорът на училището да прикрива, че не е успял да се справи с агресивното им поведение, министърката каза, че ще се получат отговори на тези въпроси, но заяви, че не харесва фразите "безпроблемни или проблемни деца".
Dnes.bg припомня, че 16-годишния Георги Лъчезаров намери смъртта си след сбиване с година по-малкия Тодор Панайотов.
15-годишното момче, което било кикбоксьор, нокаутирало с няколко удара опонента си, който се строполил на ръба на бордюра на уличния тротоар.
Дошлият на мястото екип на "Бърза помощ" заварил Георги с посиняло лице и в клинична смърт.
Веднага след медиците пристигнал и екип на III РПУ, който задържал Тодор Панайотов.
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2009/1...n-v-neta.78785
Преценели са рисковете, а сега всеки си носи последствията![]()
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Rip :s
БЕЗПЛАТНИ НАГРАДИ HERE