- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 16 годишно момче почина заради бой със съученик !
Аве ей идиоти.Кво се смеете всички е много ли ви е смешно?! Аз съм от Механото .....елате и вижте учители и ученици как се чувстват....Точно зареди такива като вас които само гледат сиира стават такива неща!!! И тея телевизии по цял ден висят пред даскалото ни....накрая ще им е*а майката на всички.Спрете с тея боища най-накрая...така не ставате ГАЗАРИ а УБИЙЦИ !!!![]()
![]()
![]()
Кой се смее бе, генгста?Първоначално написано от BMEClick
ти като си механното що не ги спре?!?!?Първоначално написано от BMEClick
И що пък точно за такива като нас, дет гледат сеира стават такива работи, бе? Ти малоумен ли си къв си... к'во ми се пениш тука... момчето си е заминало и след месец даже няма да си го спомняте... ФАКТ!Първоначално написано от BMEClick
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Не са от нашият разделПървоначално написано от Battlescarred
![]()
Това е поредното доказателство,че трябва да помислим преди да направим нещо,сега е пълно с всякакви идотчета на по 15-16 години,които мислят че по-този начин са велики и нещо повече от другите,това не е първият подобен случай и за съжаление няма и да е последният.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
истински приятели НЯМА просто интереси ..Първоначално написано от Battlescarred
![]()
колкото до това и в даскалото имаше подобен случай .. само че момчето се размина с подута глава![]()
Добре де, какъв е този толкова силен удар по главата, следствие на падане на тротоара, при който му спира сърдечната дейност.
Не твърдя, че съм специалист, но ми се стори малко странно едно изказване на някаква лекарка, че когато пристигнала линейката, момчето вече нямало сърдечна дейност. При удар по главата, не следва ли да изпаднеш в състояние на кома? Сърцето като че ли не спира така лесно... Или просто линейката е пристигнала уникално късно? И никой не го вижда, че лежи на тротоара? Нещо - първа помощ, ала бала...
Много странно ми се струва: Наби го, той падна и умря...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Тва е ясно. Но как сърцето му е спряло толкова бързо?
И изобщо колко време отнема на една линейка да пристигне.
SofiaRegularCunt, мисълта ми е, че сърцето не спира толкова лесно.
Ми момчето имало епилепсия. А пък и може да не е починало от удъра от ръката, а от този в земята...
Да деее, ама удар в земята води ли до спиране на сърцето??? Не е като да е паднал от Аспарухов мост... Някой може ли да ми обясни това?
Освен да предполагаме друго не ни остава...
Да де.
На мен ми се вижда много странна тази история. Сякаш не е съвсем така както го разправят.
Хахах. Това е то медии... Никога няма да разберем какво е станало всъщност.![]()
За това ли ходиш да се биеш майна и да се друсаш, понеже ти е скъп живота? Нали точно такъв надъхан за боеве "принц" е причинил/спомогнал за смъртта на момчето... Прав си в мението ма някакси не върви ти да го кажешПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Сигурно е така. Не знам, ама... странна работа.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Това е политически трик,бре хора.
Целта на масмедията не е да информира,а да дезинформира.
Пускат ти новини - птичи грип,свински грип AH1N1 (),някой убил майка си за 7лв.,момчета се сбили - фатален край,катастрофи,срутили се сгради ... и ти гледаш,гледаш и накрая си благодарен,че изобщо си жив.Може да няма стандарт на живот,но си жив.И не си болен от свински грип и нито една сграда още не се е срутила върху теб.И си казваш "добре,че не се случи на мен или на моите близки".
Да не говорим за изразите,които употребяват.Скоро си пуснах някакви новини;предават за срутила се сграда "човешките тела са направени на кайма" ... ?!
А има доста добри новини.Но явно добрата новина не е новина в България и според глупавите ни журналисти.Всичко е направено така,че да всява изкуствен стрес.Трагедии са се случвали,случват се и ще се случват.А не е ли трагедия,че няма лекарства за онкоболните?Не е ли трагедия,че над не знам колко си деца приемат свински инсулин(който отдавна не се употребява в световен мащаб),защото не се заплаща на фирмите вносители?!
Това е - отвличане на вниманието от истинските проблеми.
ПП: То не е хубаво така да се говори,но ако сте се задържали повече от 4-5 дни в Самоков ще ме разберете.Някакъв наркоман (родителите му признават,че е бил такъв) умрял от свръхдоза,а по новините предават : "първата жертва на свински грип в България"Е,не е ли да ги хванеш да ги изтепеш всичките?!
^
Ех,колко време се морих да го пиша това (и с махмурлук),а то си имало клипче.Той го е казал дори много по-добре.
Абе сигурно и през '76 не е било чак толкова готино,но наистина - напоследък стана нетърпимо.Аз само като гледам по Младостите колко офиси и Бизнес-нам-си-кво-си се строят...и колко хора с колко коли ще дойдат на работа в тези офиси.Двете мижави платна в Младост няма да помогнат.Нито пък двете автобусни линии.Ще стане нетърпимо - задръствания и блъсканици,само че много повече отколкото досега.Обаче нали си имаш тостер и телевизор.Сигурно след 200 години дървета ще има само на снимки в интернет.И ще живеем в някакви нови,изкуствени светове,мислейки си че сме добре,защото си имаме шибания тостер.Между другото Азимов е писал за хуманоидни роботи още когато е нямало автоматична пералня. (:
аз също.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
писна ми направо.
и в другата тема го написах, от малоумници дето се интересуват само и единствено от чалга,импулс и долнопробна водка Спирт, нищо добро не може да очакваме.
пп: обичам водка, просто спирта е нема такава помия,гад-бляд и квото се сетите.
Скандална новина! Накъде вървим? Накъде отиваме?
Аз последните месеци редовно ставам свидетел на подобни сбивания. Местоработата ми е на 30 метра от една руска дискотека и тия всяка вечер се бият. Абсолютен цирк. Обикновено всичко се разминава с най-много едно насинено око. Обаче като се намесят и рускините с истеричните гласове и става доста по-сериозно. Но пак сериозните травми от такива бойща са инцидентни.
Иначе съм ставал свидетел на лудите кървища. Кюрди и турци се колят с ножове щото един седнал на стола на друг. Е за това да т убият - баси идиотите.
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
Не е за мястото, а за репликата която е отговор на "седнал си ми на мястото", която най - често включва майката.На турчин от Турция не можеш да кажеш и дума за майка му, дори и да е шега.Вярно, пак е глупаво, но ако питаш тях това е като да обидиш Аллах.
И какво събитията от тия новини изобщо не са се случили ? Цялата работа е изфабрикувана от министерството на пропагандата ?
Сега кой получава факсове от космоса ?
Който се интересува и има глава на раменете може да отсее вярното от невярното и може да я провери от различни източници.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.