.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИИИИ!!!!!

Такааа.....Здравейте.Аз съм момиче на 12 години и съм в 6 клас.Извинявам се предварително,но моята история е доста заплетена...В моя клас сме само 5 момичета и 13 момчета което е голям проблем....ние от тези 5 момичета 4 сме в добри отношения , но другото момиче е много ..... и целия клас сме против нея освен 2 от момичетата които са приятелки с нея.Момчетата се заяждат постоянно с нея обиждат я и т.н. но и тя не остава по-назад.Въпросът ми е как да подобря отношенията на класа ни защото повярвайте ми мн е досадно...Въпреки че не я харесвам но все пак искам да ги сплотя някак си а и съм прецедател на класа и смятам че трябва да оправя някак нещата но не знам как .... много благодаря че прочетохте темата ви и много ви моля помогнете ми по въпроса
    Не ме харесваш..? Можеш да заповядаш при останалите, които чакат да започне да ми пука!..

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

аз се опитвам да ви помоля за помощ а ето и отношението моля ви помогнете ми а не се подигравайте
    Не ме харесваш..? Можеш да заповядаш при останалите, които чакат да започне да ми пука!..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Нищо не можеш да направиш.Няма идеален клас ;д. А още по-малко можеш да накараш някой да харесва друг,който не му е приятен...

Последно, за кое искаш да ти дадем решение - за гадженцето ти, или за приятелите ти?

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    К'во да го е** е момоиче?!
    Заклевам се,в тоя форум се изобрети алтернативен език,изнамери се нова азбука,ама щом се почнаха и нови биологични видове да се откриват - хора,тука става страшно!
    извинявай много ама ти като пишеш коментари или теми сякаш не си бъркал а и все пак няма безгрешен човек :P

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    К'во да го е** е момоиче?!
    Заклевам се,в тоя форум се изобрети алтернативен език,изнамери се нова азбука,ама щом се почнаха и нови биологични видове да се откриват - хора,тука става страшно!

По темата - Нямам идея как може да сплотиш класа си към нея..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от bonbonzamilion
    аз се опитвам да ви помоля за помощ а ето и отношението моля ви помогнете ми а не се подигравайте
    и аз искам да чета свестни теми, ама ето......
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Тука всички се карат кой е безгрешния,ама всички допускате грешки

Момиче.. честно казано нищо не можеш да направиш

Verminaard... пред НО се поставя запетая... безгрешнико Айде лека вечер
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Аз също си нямам и на идея как да сплотиш класа си

И аз мисля, че няма как

Накарай другите четири момичета да се сприятелят с нея дръжте се приятелски котаго се сприятелите я накарай да се държи по-добре с момчетата и те с нея
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Град
    around the world !
    И ние в 6-ти клас имахме такива проблеми, но аз винаги си бях с всички. Както и да е Та по темата - просто тъй като си ПРЕДСЕДАТЕЛ, в часа на класа поговорете сериозно всички относно този проблем. Разкажете кой какво и против кого има, за да е ясно. След това просто се опитайте да се държите нормално и човешки един с друг. Може да не сте си близки, но поне едно нормално отношение, тъй като сте КОЛЕКТИВ. И ако това не помогне, тъй като е най-дипломатично, значи няма да се оправи нещата и все още ще останат детски гъзове Надявам се да помогна

Абе не мога да разбера теб какво ти пречи...Ти си си добре, имаш ли приятели...Ко ти пука за нея???

Град
    Sofia
    Ебах ви майката с тия тъпи теми

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Някои казват авторката да накара другите да се държат добре с момичето.Това няма как да стане.Когато един човек не ми е приятен никой не може да ме накара да се държа приятелски с него.А и сигурно момичето има някаква вина за да е заслужила такова отношение..

Град
    Варна
    видаги има по една черна уфсъ и никой нищо не може да направи идеалният клас не съществува

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си