.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Летях

Летях

Нещо,което намерих в арихава си .. писъла съм го като по малка.

Летях с 250 километра в час.Валеше дъжд и всяка капка,която се разстилаше по предното стъкло ми се струваше като зов за помощ.Водата се разбиваше като мимолетна,съкрушена,детска мечта,а аз целях само да летя и всеки бегъл спомен да заспи така,както спеше съвестта ми.Нощта беше зловещ кавър на зимен здрач,а аз бях умопомрачена,жена с ново вдъхновение – ДА МРАЗИ !.Усещах накладките,кулата ми плачеше,ревът и беше сладък шум,безсмислен фон на новият ми култ.Бях съкрушила всяка своя въздушна кула и плачех така,както никога не бях и бях подозирала.Нямаше виновници,нямаше кой да обвиня,просто приех,че нощта е моето спасение и ,че само тя ще освободи душата ми.
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

красиво....

харесва ми
    Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.

Голям фен
    Е много е чувствено наистина
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Мммногоо Доброооо е!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си