.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Шампоан за коса!

Здравейте! Търся си шампоан, който да ароматизира косата ми нещо като т.н. парфюмиращ шампоан. Предложете марки и споделете от кои сте най-доволни!

Оф,не энам,но мъжките винаги ароматиэират косата повече.Поне при мен е така,эащото имам навика да се къпя с мъжки шампоани Шампоанът от серията Bvlgari aqua ми оставяше аромат до следващото къпане
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Аз не съм чувала за парфюмиращ шампоан

Иначе аз сега съм с Елсев (с мед) :

Мирише страхотно и доста силно според мен.Освен това невероятно много омекотява косата ми.Абе с една дума е невероятен )
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Dove
    Gliss

Според наблюденията ми, колкото по - дълго престоява шампоана, толкова по - силен аромат оставя. И за това като сложа втори път шампоан го оотмивам преди да изляза, т.е. след като съм си измила тялото, лицето... Ако използваш и балсам с марката на шампоана, оставяш го оставяш и го отмиваш накрая
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Пробвай с някой от шампоаните на Лореал .
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    Пробвай с някой от шампоаните на Лореал .

а какво мислите за Johnson's Baby - лавандула казват, че косата ухаела дълго време след това

Град
    Sofia
    http://www.superdrug.com/content/ebi...9/700609_l.jpg

аз съм най-доволна от този.

Мега фен Аватара на iiirish
    Ми то всеки шампоан мирише на нещо. Ако искаш да се задържа по-дълго време миризмата, няма как да стане, защото това все пак не е парфюм.
    Аз ползвам вече от доста време http://www.ivis.bg/products_images/f...-sensitive.jpg, само че за дълга коса с подсилващ ефект и много ми харесва.

Цитирай Първоначално написано от iiirish
    Ми то всеки шампоан мирише на нещо. Ако искаш да се задържа по-дълго време миризмата, няма как да стане, защото това все пак не е парфюм.
    Аз ползвам вече от доста време http://www.ivis.bg/products_images/f...-sensitive.jpg, само че за дълга коса с подсилващ ефект и много ми харесва.
    Жалко снимката не се отвори... да, аз съм с дълга коса (малко под талията) наистина всеки шампоан си има миризма, например преди време една приятелка не знам от къде се беше сдобила с шампоан от "Море от любов" миришеше божествено и почти 1 седмица след като си се изкъпала с него косата ухаеше сякаш току-що си излязъл от банята!

Град
    Пловдив
    някои марки парфюми имат и шампоани,провери
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от Francheska_Delera
    Аз ползвам вече от доста време http://www.ivis.bg/products_images/f...-sensitive.jpg, и много ми харесва.
    Жалко снимката не се отвори... да, аз съм с дълга коса (малко под талията) наистина всеки шампоан си има миризма, например преди време една приятелка не знам от къде се беше сдобила с шампоан от "Море от любов" миришеше божествено и почти 1 седмица след като си се изкъпала с него косата ухаеше сякаш току-що си излязъл от банята!
    http://www.hindu.com/rp/2008/11/30/i...3050100302.jpg тук са и шампоана и балсама

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    Хубаво де, ти ще си парфюмираш косата, или ще гледаш да я поддържаш според нуждите й?! Според мен това е глупаво. Трябва да даваш на косата си това, от което има нужда - подсилване, ефект срещу омазняване, подхранване и т.н. От една миризма надали косата ти ще изглежда добре, а всъщност точно това е важното в един шампоан

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    Хубаво де, ти ще си парфюмираш косата, или ще гледаш да я поддържаш според нуждите й?! Според мен това е глупаво. Трябва да даваш на косата си това, от което има нужда - подсилване, ефект срещу омазняване, подхранване и т.н. От една миризма надали косата ти ще изглежда добре, а всъщност точно това е важното в един шампоан
    да права си, но защо да не се съчетае едното с другото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си