.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Re: Как да върнем тръпката,която имахме в началото?

Цитирай Първоначално написано от tfoqtaliglichkaa
    искам да оправим нещата най-накрая... да му докажа че вс може да се промени и отново да сме щастливи. Дайте ми съвети как да разнообразим еднообразието,как да поправя вс преди да е станало късно , как да му припомня колко щастливи бяхме и да запазим това което е най-важно за нас - връзката ни.. Благодаря ви предварително... той е вс за мен... не искам да разрушим вс. Помогнете ми.. моля ви..

Ето,какъв е моят съвет - имала съм такава ситуация и ще ти кажа,че ако момчето е сериозно и ти споделя чувствата си във връзката - МОЖЕ БИ на него нещо му липсва [независимо какво].... Сега е времето да му кажеш,какви са нещата за теб и как държиш на него - ако той е разбран и е привързан към теб ще останете заедно,назависимо че сега Ви липсва тръпката. НО,кажи му,кажи му за да чуе и да разбере.....а то полека времето ще ви отдалечава [ако той или ти пътувате] и събира за по-дълго и ще усетиш,че истинската любов е силна и здрава и да знаеш,че във всяка връзка има трудни моменти. Според мен-въври му кажи какво е той за теб и,че не искаш да го загубиш
    РS: Не казвай "Милоо,немога без теб" - комерсиално е и дразни повечето мъже - сякаш ги имаме за огледалото в чантата

Много двойки стигат до този момент и с идането си той показва, че нещата не отиват на добре. Според мен няма смисъл изкуствено да се крепи връзка, ако и двамата не са решени на 100% да дадат всичко от себе си в нея. Сега аз съм с моя приятел 10 месеца и тръпката си е все същата както в началото, а любовта много по-силна. С всички онези момчета преди, с които се опитвахме да задържим разпадащи се връзки само си губехме времето.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не съм съгласна с част от мненията тук. Да, трудно е ако нещата не вървят и ако 1 от двамата не желае това. Но! Не винаги във връзките всичко е перфектно, забавлявате се тотално и сте щастливи заедно. С половинката си съм не от 8 месеца, над 5 години. Мислите ли, че през това време не е имало трудности, проблеми, караници, скука и какво ли още не. Дори и не може да си представите. И колкото и невероятно да звучи, в началото тези неща бяха още по-трудни и сложни. Да, връзката ни не тръгна супер и може да се каже, че първите 2 години не беше връзката, която исках и не бях щастлива на 100%. Но ние се опитвахме, защото искахме да сме заедно. С времето препятствията и трудностите са съвсем различни, но ги преодоляваме заедно. Да имаш връзка не е просто да ходите насам-натам, да правите секс, да се гушкате и целувате. Това е сериозно нещо, което няма как да се слчи без усилията на двамата.

Не излизаме толкова често както преди, по-често киснем пред телевизора, все по-рядко се срещаме и с други хора....и да няма какво да се лъжем...не винаги ми е забавно и понякога ми е скучно. Няма как, във всяка дълга връзка има такива моменти. Но съм 100 пъти по-щастлива сега, отколкото дори преди година. Дай си шанс, дай шанс на връзката, само ако и двамата го искате и само ако и двамата полагате усилия!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    Има ли желание, има и начин

Лесно е да се каже.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен Аватара на bilqnavod

емм мацка кво да ти кажа.. и аз съм така след 3 седмици става една година.. обичам го ама не е съвсем същото за мен.. като съвет или по точно идея е кажи му че имаш неква работа или нещо такова и няма да може да се виждате 2 дни после да видиш как ще те гушка и целува и вс ще е наред. Късмет!
    But this is now How can I change tomorrow if I can't change today This is now If I control myself I control my destiny

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Явно ви е било по - забавно, когато не сте се познавали толкова. Мисля, че след опознаването, ако наистина сте се обичали, ще се обикнете още повече.
    Тръпката не идва сама. Един човек не стига, един и половина - също. Поговорете сериозно по темата и избягвайте "караници за глупости".Успех.

тръпката или я има или я няма.. или изчезва. . . Как да я върнем ли ? Ако е изчезнала не мисля че може да се "върне" по някъв планиран начин.. То или ти тупти още сърчицето като те гушне или не.. Или кво ще викаш " даваааай тупти.. тупти.. " тря си върна тръпката хаха (пример малко тъп ама ко да са прай..) мда..

За нз и аз вече кой път казвам Не Е Изчезнала Тръпката,а просто нещата са сложни и не е както преди...живея в страх да не се разпадне най-хубавото нещо в живота ми. Искаме да сме заедно,обичаме се,но имам чувството,че нещо не се получава както трябва.. за това искам съвет от хора с малко повечко опит в тези отношения... имам нужда да поговоря с някой...

Град
    В.Търново
    какви са тия обезкуражителни постове.
    аз съм изпадала няколко пъти в такава ситуация за 2години връзка.
    Не бъдете крайни песимисти, неможе всичко да е перфектно, разберете го най-накрая.
    Караници мазаници, това крепи повече от милите думи.
    Щом се карате, значи се чувате един друг какво приказвате!
    Не се притеснявай, моя съвет е (това което аз правя) просто да си вземете една почивка, едно пътуване до някое място, без цел, просто с количката, по пътя, с музиката, където ви хареса спирате, разхождате се, забявлявате се и преди всичко оставяте време само за вас. Отсядате на хотел или нощувка за 10 лева някъде хаха и за 2 дни просто сте като нови. И не е от типа "всяко чудо за 3 дни" Просто когато имате време един за друг и когато нямате грижи, няма ги проблемите на ежедневието в картинката.. всичко си идва на мястото и започвате да виждате човека в който сте се влюбили.

Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    какви са тия обезкуражителни постове.
    аз съм изпадала няколко пъти в такава ситуация за 2години връзка.
    Не бъдете крайни песимисти, неможе всичко да е перфектно, разберете го най-накрая.
    Караници мазаници, това крепи повече от милите думи.
    Щом се карате, значи се чувате един друг какво приказвате!
    Не се притеснявай, моя съвет е (това което аз правя) просто да си вземете една почивка, едно пътуване до някое място, без цел, просто с количката, по пътя, с музиката, където ви хареса спирате, разхождате се, забявлявате се и преди всичко оставяте време само за вас. Отсядате на хотел или нощувка за 10 лева някъде хаха и за 2 дни просто сте като нови. И не е от типа "всяко чудо за 3 дни" Просто когато имате време един за друг и когато нямате грижи, няма ги проблемите на ежедневието в картинката.. всичко си идва на мястото и започвате да виждате човека в който сте се влюбили.
    на същото мнение съм! ха, то какво излезе? че когато почнете да се карате и почнете да се поглеждате накриво всичко е приключило? е да ако си от тези на които не им пука много много да... давай свършете си с връзката обаче ако преодолеете този момент повярвай ми ще сте заедно още дълго време !!

добре е заглавието на темата е как да върнем тръпката тва е първото което виждам и първото на което отговарям и т.н. . Лично аз не съм песимист но изчезнала нацяло тръпка не се връща според мен. После авторката ми пише " ама при мен тръпката не е изчезнала" дрън дрън ми кръсти си по друг начин темата и готово. : ) охх още спяяяя не ми четете просотиите..

Тръпка има но сме в малко труден период и сме мн изнервени и двамата и не е както преди.Но сега горе долу нещата се оправят. Благодаря ви мн за съветите и за вниманието на всички Страхотни сте

За 8 месеца се изчерпахте ?
    Не мога да ти дам конкретен съвет , при моята връзка за тези 2 години , който бяха никога не ни е било скучно , дори не съм се замисляла как да върна дадена тръпка , защото винаги я е имало.
    Явно между вас нещата са се изчерпали , не зная на колко си - затова не мога да ти кажа - идете на кино , ако нещата между вас са по - дълбоки ,, Просто прояви фантазия и прави нестандартни и луди неща , направи така , че да му стане загадка какво ще правите днеска , да му е интересно.Но ако нещата не потръгнат и така не се вкарвай толкова във филми и продължавай напред , не е единствения.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си