- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ РАЗГОВОРНИК
Аз, пък, се влюбих в Tifa Lockheart от Final Fantasy Advent Children.
Running is my drug and I am overdosed ..
Спам-ът не е ли тийн? Ако не е да се преименува раздела на "Всичко тийн накуп без спам".
Защото този спам не е като онзи "кофата" спам. Този е интелигентен и изискан!
Grumpy old madman
Canis ме иска![]()
абе верно къде е фешО?![]()
![]()
![]()
то густо, то пусто
А ти искаш ли го Canis?Първоначално написано от hottie
![]()
Grumpy old madman
Искам CV, снимка ан фас, профил, облечен, гол, полу гол, мотивационно писмо и съчинение !
А за каква позиция кандидатствам?Първоначално написано от hottie
Дай подробно описание и ще получиш зашеметяваща кандидатура.
еdit:
Да добавя, че кандидарутире вече не съдържат снимки, възраст и семейно положение, зачото могат да бъдат основа за дискриминация.
Grumpy old madman
Добре ! Позицията е - Слуга(на Господарката Пухишляпче)
А какво е отплащането?Първоначално написано от hottie
А условията на труд?
А подорбан информация за бъдещия работодател от къде, а?
Grumpy old madman
Това на първото интервю ще го обсъдим ако ти е одобрено CV-тo.![]()
Несериозна работа.Първоначално написано от hottie
Но аз, като един истински професионалист ще си напиша моменталически едно CV, което да ме вкара в тесния кръг попаднали в assessment center-a.
Grumpy old madman
интересно си уреждате секса![]()
то густо, то пусто
НЕ се притеснявай. Ако не си одобрен оставаш за резерва![]()
Според мен госпожо пухишляпдумтрясче трябва да се отплащате на вашите работодатели чрез натура
Аз съм работодателят
С настоящето коленопреклонно моля Господарка Пихушляпче да ме омилостиви с титлата "Слуга".
О, благородно,, възвишено, немедленно и същевременно болезнено и до нетърпима болка истинско Пихупревъзходителство. От момента, в който Вашето присъствие озари битието ми, цялото ми същество е обсебено до последната си елементарна частица от Вашето превъзходителство и съвършенство. Неустоимото Ви съвършенство се превърна в моя фикс идея. Трепетът да видя Вашите постове във форума може да се сравни само и единствено с чувството, което е изпитал Армстронг, когато е стъпвал на, умножено с това, което е изпитвал Галилей, когато се е потопил в препълнената вана.
Четенето на всяка една буква написана от Вас ме изпълва с нови и непознати емоции. Ураган от божествена нирвана примесена с нежното ухание на утринна роса и оцветен в цвета на вишневия цвят нахлува в душата ми.
Излезли от нежното, но твърдо натискане на клавишите от Вашите изящни ръце и Вашият перфектен до болка маникюр букви оживяват на монитора ми. Аз седя като същински Акакий Акакиевич и буквите изписани от Вас оживяват пред мен.
Вашето А кънти като ангелски глас.
Вашето Б бичува до екстаз ушите ми.
Вашето В изригва като вулкан.
Вашето име "Меги" изплува като теменужен облак от лунносребърните води на Едем.
Със страхопочитание Ви умолявам да ме допуснете до съвършенството на перфектната ви същност и санктрума на покойте Ви.
Аз се задължавам да:
Подреждам и забърсвам всеки ден старателно многобройните Ви обувки, като обръщам специално внимание на токчетата.
Да пера на ръка всяка Ваша дреха с особено внимание и грижа. Никога няма да смесвам бяло и цветно.
Да излъсквам до блясък пода със собствената си четка за зъби.
Да отброявам всеки ден всяко грахче в гозбите Ви.
Да глада до перфектност ризите Ви.
Да бъда най-удобната табуретка за уморените Ви крака.
Изобщо да изпълнявам всяко Ваше желание като го приемам за дълг, чест, отговорност и проява на особена милост от Ваша страна.
О, оживяла Галатея, удостоете ме с безкрайната си милост! Позволете ми да се любувам на съвършенството Ви, докато ви служа като Ваш покорен слуга.
И след това, ако не получа поне една пастичка...
Grumpy old madman
Направо торта![]()
![]()
![]()
сееееееееееееееееееекс
И все пак вероятно очаквате отговор от мен уважаеми Canis_Dirus. За мое голямо съжаление Вие сте
.
.
.
.
.
.
преквалифициран![]()
как преквалифициран бе?
Че има ли по-висока длъжност от поста "слуга на Господаката Пихушляпче"?
СРАМОТА!
Grumpy old madman
Ъх, дочетох я... ден и половина...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Такъв интелигентен, лиричен, всеотдаен поет като Вас заслужава повече ! Например да ми решете косите, да ми целувате краката...да ми говорите нежно... О Canis !
О, неземна благодат! О, Грация! О изящество сравнимо само с красотата на класическия балет в изпълнение на Болшой Театр.Първоначално написано от hottie
Благодаря Ви с цялото си същество.
Grumpy old madman
Ad vitam aeternam !![]()