.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на WrongLife
    Цитирай Първоначално написано от terawatt
    Ще ти дам пример - професионален спорт и 1 месец подготовка. В началните дни на месеца и дните преди състезанието, пак ли са определен брой храненията и количествата храна или ще има разлика?

Ти няма да правиш маратон в Сахара, че да мислиш за мазнините, които се складират около органите. По скоро тялото ти ще гори от белтъците в мускулите, а органите ще се стреми да ги запази.
    Според мен особено преди професионален спорт трябва да поддържаш форма.

Аз ти пиша за подготовка за състезание примерно за някой професионален спорт. Храната както дава енергия, така и самата обработка взима част от енергията на организма. За това 6 хранения в дни преди състезанието може да дойдат в повече. Оттам и енергията ще е по-малко.

Добро утро, че за проф. спорт трябва да се поддържа форма. Тези неща се подразбират.

И не отговори - за теб хляба ли е главния източник на въглехидрати?

Аве хора спрете се малко де! Човека на 14 години а тука почнаха да му обясняват как да не лочи бира, че видиш ли биреното му коремче да паднело! Какви са тия диети за 14-годишен бе!? Важното е движението ... ако ще да не тича - всеки ден обаче да върви в бързо темпо минимум 5км. - с тичане резултата ще е още по добър!
    Диетите са крайна мярка - на първо място е движението!

Град
    Sofia

Re: Да искаш, но да знаеш, че не можеш..

Цитирай Първоначално написано от jhygtygrf
    Значи проблема е там, че съм много зле с тичането. 50 метра за 10 сек. На 14 съм и в момента съм на диета, обаче толкова много искам след като отслабна досттъчно да се занимавам със спорт, но всички ми казват, че нищо няма да стане от мен. Какво да направя не знам вече..
    Не трябва да обръщаш внимание на другите

Град
    Plovdiv
    Боцкай синтол в прасеца и направо летиш
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    Боцкай синтол в прасеца и направо летиш
    Много си прост,това нищо не помага освен да е по-голям и до колкото знам се боцка само в раката.Ти освен един протеин и един анаболен стероид знаеш ли друго бе лайнар смотан.

Аз бягам 50м за 6.50.До сега най-доброто за мен.600М за 124с.При дългите разстояния прасеца ме заболява много и трудно дишам,но се справям нормална реакция.Просто при мен е по-трудно,но спринтовете е голям кеф

Град
    в света на приключенията ..
    всички ти казват че нищо няма да стане от теб.............. това не е вярно ! ако ти имаш волята и желанието ще постигнеш добри резултати в спорта
    упражнявай се като тичаш в парка ))
    и внимавай с дишането особено сега в по-хладното време че може да се разболееш лесно от вдишване на студен въздух ..
    а ако в най-студеното време искаш да тичаш и не си свикнала да се каляваш - отиди на фитнес и тичай кардио
    успех!
    тичането е много приятно и полезно спортно занимание поздравления че си го избрала като част от деня

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ^ И аз съм нещо такова преди 2 години някъде бях доста по-пълен и почти винаги бях последен по физическо..

преди 1 седмица бягах 600метра и ги избягах за най-краткото време 110

Цитирай Първоначално написано от TheHellion
    А и тия от нашия ги бегат за по 5 и нещо
    Стига бе ?!

5 и нещо ?! Дефакто ще поставяш нови рекорди ?! Набрали ли ги бягат толкова?

Re: Да искаш, но да знаеш, че не можеш..

Цитирай Първоначално написано от jhygtygrf
    Значи проблема е там, че съм много зле с тичането. 50 метра за 10 сек. На 14 съм и в момента съм на диета, обаче толкова много искам след като отслабна досттъчно да се занимавам със спорт, но всички ми казват, че нищо няма да стане от мен. Какво да направя не знам вече..
    Пич въобще не ги слушай тия дермони че нищо нямало да стане от тебе.Не е вярно.Стига да имаш желание и воля можеш да постигнеш каквото искаш.Успех
    You believe but what you see
    You receive but what you give

аз тичам 50 метра за 7 секунди и също сам на 14

WrongLife - e дocтa прав \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си