- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Да искаш, но да знаеш, че не можеш..
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Според мен особено преди професионален спорт трябва да поддържаш форма.Първоначално написано от terawatt

Аз ти пиша за подготовка за състезание примерно за някой професионален спорт. Храната както дава енергия, така и самата обработка взима част от енергията на организма. За това 6 хранения в дни преди състезанието може да дойдат в повече. Оттам и енергията ще е по-малко.
Добро утро, че за проф. спорт трябва да се поддържа форма. Тези неща се подразбират.
И не отговори - за теб хляба ли е главния източник на въглехидрати?

Аве хора спрете се малко де! Човека на 14 години а тука почнаха да му обясняват как да не лочи бира, че видиш ли биреното му коремче да паднело! Какви са тия диети за 14-годишен бе!?Важното е движението ... ако ще да не тича - всеки ден обаче да върви в бързо темпо минимум 5км. - с тичане резултата ще е още по добър!
Диетите са крайна мярка - на първо място е движението!

Не трябва да обръщаш внимание на другитеПървоначално написано от jhygtygrf
Боцкай синтол в прасеца и направо летиш
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Много си прост,това нищо не помага освен да е по-голям и до колкото знам се боцка само в раката.Ти освен един протеин и един анаболен стероид знаеш ли друго бе лайнар смотан.Първоначално написано от LuxurySk0B
Аз бягам 50м за 6.50.До сега най-доброто за мен.600М за 124с.При дългите разстояния прасеца ме заболява много и трудно дишам,но се справям нормална реакция.Просто при мен е по-трудно,но спринтовете е голям кеф
всички ти казват че нищо няма да стане от теб.............. това не е вярно ! ако ти имаш волята и желанието ще постигнеш добри резултати в спорта
упражнявай се като тичаш в парка ))
и внимавай с дишането особено сега в по-хладното време че може да се разболееш лесно от вдишване на студен въздух ..
а ако в най-студеното време искаш да тичаш и не си свикнала да се каляваш - отиди на фитнес и тичай кардио
успех!
тичането е много приятно и полезно спортно заниманиепоздравления че си го избрала като част от деня

^ И аз съм нещо таковапреди 2 години някъде бях доста по-пълен и почти винаги бях последен по физическо..
преди 1 седмица бягах 600метра и ги избягах за най-краткото време110
Стига бе ?!Първоначално написано от TheHellion

5 и нещо ?! Дефакто ще поставяш нови рекорди ?! Набрали ли ги бягат толкова?
Пич въобще не ги слушай тия дермони че нищо нямало да стане от тебе.Не е вярно.Стига да имаш желание и воля можеш да постигнеш каквото искаш.УспехПървоначално написано от jhygtygrf

You believe but what you see
You receive but what you give

аз тичам 50 метра за 7 секунди и също сам на 14

WrongLife - e дocтa прав \/