- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко струва билета от Бургас до Слънчев бряг?
'Щото организираме все още пътуването за след бала, а не можах да си го намеря в нета. Някой ако знае да сбажда. Мерсажжжж!!
Сигурна ли си?
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
5лв с рейса
рейсовете са мн яки и уютни![]()
Добре, а влака от Пловдив до Бургас?![]()
Да де, ама питам някой ако знае за к'ви пари става въпрос, 'щото ако излиза 25 на човек, то директния от Пловдив до Слънчев бряг е 26. Пък целта ми е да изкарам няк'ва далавера и да разваля офертата на едни фашкии, 'дето не могат за 2 пари работа да свършат....
изкарайте си карта за БДЖ от даскало, и с влака че ви е супер евтино.
П.П. кога ти е бала?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Те и да не си изкарат карта, с групов билет пак е супер евтино, а и във влаковете става супер шоу
Grumpy old madman
23ти.Първоначално написано от tuzaro
Разправят, че с картата билета бил наполовина. Вярно ли е?
незнам, може и толкова да е. Иначе и аз съм на 23 в Новотела майна.
13лв. е с влака от 5 до 6 часа с него
с намаление излиза 7лв.
А с рейс наистина е 26лв. за предпочитане е ако си сам да пътуваш с рейс,щото ти пускат филмчета,ау,![]()
От Пловид до Бургас с влака с 50% намаление ти идва 8.80 и отделно там вече от Бургас до Слънчев Бряг
да,между 6.50 и 9лв. варират билетите в зависимост с кой и къв влак пътувашПървоначално написано от Zaharinka
На мен досега не са ми взимали 8.80,вижда ми се много![]()
п.п. НЕ си хващайте влака в 07:55ч.!!!!! тва е закон!
Е да зависи какъв е влака дали е бърз или ускорен бърз.Кво му е на влака в 7:55Първоначално написано от cherinka
![]()
седемчасов път,майнаПървоначално написано от Zaharinka
![]()
Сига бе! И аз съм в Новотела...Първоначално написано от tuzaro
Ти къде учиш, майна?
Много благодаря за информацията. Супер много ми помогнахте! Утре ще идем до гарата да питаме със сигурност колко струва билета за влака. А за билета от Бургас до Слънчев бряг наистина ли сте сигурни, 'щото утре много ще сипвам ако е сигурно, че билета е 5лв!!!
строителния, а ти?
Първоначално написано от babity
Сигурна съм .. Лятото поне 5-6 пъти пътувах и все 5 лева ми взимаха![]()
Качи се горе в "предварителна продажба" и питай за групови билети. Не като ученическа група, а като обикновена. Ученическа група е по-евтино, но няма да се навие никои даскал.Първоначално написано от babity
Grumpy old madman
Ми сигурно в същото даскало, щом е на същата дата, и то в същия хотел.![]()
В Новотела има две зали и двете са с доста голям капацитет и няма проблем да празнуват 2 училища едновременно.Първоначално написано от PinkFloydSound
Grumpy old madman
тва да не е в Лоич, дебил.Първоначално написано от PinkFloydSound
Ммда, вярно, чак после съобразих.Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()