- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко струва билета от Бургас до Слънчев бряг?
Яворов. Вярно, че казаха, че сме със Строителния, ама... аз не знаех, че ти учиш там...Първоначално написано от tuzaro
Канис, аз сега видях изискванията за групи от учащи. Ние даскал ще навием, ами няма откъде да си надбавим нужните документи. До края на седмицата ще идем на гарата да питаме.
oффффффффф, десет пъти задаваш един и същ въпрос и получаваш един и същ отговор.Първоначално написано от babity
Другата година може да не е 5лв.,евентуално ако има покачване в цените на билетите ()
ама вече сумати години си седи непроменен и ти отговарят все хора,които са ползвали тоя шибан рейс Бургас-Слънчев бряг и ти продължаваш да инатстваш и да задаваш същия въпрос.
Да бе, извинявам се. Просто исках да съм хиляда милиона процента сигурна, че няма да говоря наизуст. Макар че и да вдигнат билетите лев - два, надали ще има някой, 'дето да не може да си позволи да покрие промяната... ИзвинетИ мъ!
Абе не е баш така. Ако го минете "ученическа екскурзия", то учител трябва да поеме отговорност за целия престой. А аз не знам, кой даскал, ще си сложи главата в торбата за 3-4 дни абитуриенти на морето. Просто са такива изцепки, щото и за вас ще е по-добре да не си взимате ученически. Най-малкото заради учителя го наравете.Първоначално написано от babity
Grumpy old madman
има ли в твоя клас Весела от Браниполе с големи цици майнаПървоначално написано от babity
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Тя е малко сложна нашата. Ако харесат варианта за пътуване с влак аз и приятелката ми ще носим отговорност по документи за престоя в хотела, т.е. ние сключваме договора с туристическата агенция, а не учителя. Въпроса е, че ще сме по - малко от 40 човека, а за такава бройка фирмата не може да ни осигури евтин транспорт. (Макар че така, по груби сметки излиза по - евтино малка група с влак, отколкото голяма с автобуса на фирмата) И де факто транспорта ни е отделно от всичко друго... Сложна е, на място, на гарата ще видим кое е най-удачен вариянт.Първоначално написано от Canis_Dirus
Тузаро, една дребна с дълга черна коса?
дребна ама циците са и много добре уформени и стегнати майна.![]()
В съседния клас е. 'Ма к'ва слава има...
щом аз я знам, нема ква друга да и е славата![]()
А в твоя клас има ли туркини, че аз бях на изпит с една и май ми каза че там учи, ама имаше такова име никъв шанс да го запомна.
В моя и в съседния клас няма, ама от випуск 2009 имаше една Лювейде... За друга не се сещам. А ти... да познаваш един Гануков? От моя клас е.Първоначално написано от tuzaro
познато ми е, от мойто даскало ли трябва да е?
Не, не. В моя клас е, преди е учил в няк'во частно.Първоначално написано от tuzaro
познато ми е ама не мога да включа майна.
В никакъв случай не подписвайте договор. Тоест подпишете, но да стой вътре, че няма да носите отговорност.Първоначално написано от babity
Grumpy old madman
Еми ок, ако отидем с намерение да пътуваме с тази фирма окончателно ще го имам в предвид, защото жената каза нещо от сорта, че ние двете с приятелката ми можем да станем отговорници срещу някакви си преференции там... Аз и не разбирам за какво точно можем да носим отговорност при положение, че с групата пътува сътрудник на фирмата, ама... не разбирам, не знам. Благодаря за съвета!
добре бе деба, само аз ли смятам за дребнавост 10-20-30 лв разлика.. пътувайте си с коли, с автобус като бели хора.. кви са тия влакове, кви са тия кирии за левчета намаления?![]()
ми на стоп, деПървоначално написано от machoka
Въпроса при нас поне е принципен. Четирима човека са взели решение за 80 без да се поинтересуват от нашите искания. Всичкото това, което го вършим в момента с приятелката ми - обикаляне по агенции и измисляне на всевъзможни привилегии/намаления е просто за да подбием офертата на две "суперзвезди" от нашия клас. 'Щото няколко човека казахме, че с колела ще идем до Слънчев бряг, с приетата вече оферта няма да се съгласим.Първоначално написано от machoka
SofiaRegularCunt, от де знаеш колко ми струва роклята? Верно, няма откъде да знаше, ама аз лично мога да се появя на бала с рокля уникат срещу 20 лв и пак да е супер яката рокля. Парите за роклите и костюмите варират доста, така че всеки си прави сметка според възможностите. Има неща около бала, които просто са на фиксирана цена и няма как да не ги дадеш, но има и такива, чиято цена играе, а за някои деца (до известна степен включвам себе си в това число) 6 - 7 лв разлика са доста пари.
Пловдив - Слънчев Бряг - Автобус - 22лева . Пътувал съм 10000 пъти.
Удобно е, има почивка на Карнобат. Спира се в СТЗ. Сливен, Бургас - няма престой.
пс. в Яворов има ли яки пичета?![]()
или преобладават кочовете
![]()
The Spark
пълно е с кypви майнаПървоначално написано от 5StaR
![]()