- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за вежди :D
Здравейте,МОМЧЕ СЪМ на 17 години !Та веждите ми са се устремили да настигат тези на буги барабата.И така един от моя клас със някакви лепенки си ги маха и след тва то си личи от километри ,че си ги е махал и изглежда хипер пидираско
Та искам да ви питам има ли някакъв начин за смаляване на тая вълна по по незабележим начин
![]()
Нов човек съм
пинсета, може би !
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Помоли някое момиче (на което имаш доверие) да ти ги пооскубе с пинцета
.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
да с пинцети ще стане зачервено и на дупки а и боли много + това да бе да сега съм накарал някое момиче да ми бара скъпоценните вежди![]()
Нов човек съм
Момичетата около теб със зачервени вежди и дупки по тях ли ходят![]()
Няма дупки.Зачервяване не се получава.Може би, ако ти е много чувствителна кожата може да се зачерви за малко, но пак се случва рядко.
Ще дадеш на някое момиче, на което ти хаесват веждите.
Е не стаа ли аз със машинката иии :Д + тва др момчета си ги махат с някакви лепенки и стои сеедно си е залепил фейк вежди и е много грозно :/
Нов човек съм
Еми точно затва ти си ги оскуби с пинцетаПървоначално написано от Xanibal
![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
Ходи на козметик . Препоръчвам ти го . Правят ти ги по-остри и по-яки .
Ти сам с машинката едва ли ще получиш желания ефект, щом ще го правиш за първи път![]()
Козметик е другото решение.Обясняваш точно какво искаш и така.
После трябва да се подържат обаче, нали знаеш![]()
ау големи дупки - направо кратери ставатПървоначално написано от Xanibal
затова всички момичета ходят с кратери по очите, щото пинсетата ги обезобразява
ама че тъпо изказване!
подстрижи ги малко![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ейй големи сте лигавета значи... кажи на някое момиче да ти ги оскубе с пинсетка... много боляло еи боже
![]()
Просто аз
Първият път боли.. да... после ще свикнеш и няма да ти прави впечатление изобщо а и по добър начин няма да намериш.
добре минах ги с пинсети,ама има проблем.Малките косъмчета които са свръска към косата ми,не се махат с пинсетите.Пробвам стискам яко и дърпам ама не става много са малки и не ги хваща както трябва.Какво да правя![]()
Нов човек съм
Ако имаш м/у веждите с лентичка,останалото може просто леко да подстрижеш с ножичка.Ако положението е много зле,с пинсетка е оправията.
бягай до аптеката и си вземи кола маска за лице,от ония дето са на лентички
топлиш,разлепваш,лепиш на фейса,дърпаш и си готов
и ква е тая пинсета дето не може да ги хване![]()
Иди на козметик, защото до колкото разбрах искаш да ги подкъсиш просто, а не съм чувал с пинсета да става.Първоначално написано от Xanibal
![]()
Чакай чакай.. веждите ти са свързани с косата така ли?Първоначално написано от Xanibal
![]()
![]()
не бе в смисъл със малки мъхести косъмчета от ония дето са руси,много малки и ме нервят.М/у веждите нямам косми.А колко струват тези лентички,защото вчера един фр го питах понеже ми беше казал ,че майка му ги ползвала тея,ама не каза колко струват и как им е названието![]()
Нов човек съм
Ето ти го решението приятелю! http://www.kassta.com/index.php?page...chk=1&Itemid=8Надявам се да подейства
![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Ако са ти толкоз ценни просто си ги остави и мини Буги незнам си кой и влез в книгата на Гинес.а пък ако са ти толкова ценни, че искаш да се грижиш за тях като горд баща вземи и ги поокастри малко![]()
с пинсета си ги махни но не ги прави много тънки защото става мн гейско![]()
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d