.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Никога не можеш да бъдеш сигурен, големи актриси сме, а и възрастта и по - скоро самото духовно израстване влияе много над нещата.
    Еми като цяло, в нета я има книгата Езикът на тялото, от Алън Пийз.. free e.

.. DaKid ..

Здравейте..харесвам 1 момиче , но не съм сигурен дали тя ме. Заговаря ме..личи си че е малко притеснена поне аз така смятам.Държи се мило с мен , но и с още 2 , 3 момчета от училище незнам какво да правя . Помогнете..Мерси предварително

Пич за жалост те използва.... Повяpвай ми, до болка ми е позната френд-зоната и ти съчувствам силно ;( ... Зарязвай я тази и цъкай Next...
    Последно редактирано от nick1896 : 06-17-2012 на 12:56

Супер фен
    требе си майсторлък.

Аз много бързо забелязвам дали едно момиче ме харесва ,то направо си го показва.
    Та какво имам предвид.Бях в едно градче и ме пратиха до магазина и 2 момичета излизаха от магазина и веднага щом ме видяха започнаха да се усмихват 1-во е усмивката 2-ро едната от тях не затвори вратата ,а изчака до нея.
    И 3-я идва с тебе навсякъде смее се на това ,което казваш дори и да не е толкова интересно и по-просто казано погледът отначало ,с който те гледа показва дали те харесва или не.
    Мене са ме харесвали така от пръв поглед ,но не съм обръщал голямо внимание ,то затова сигурно съм си още сам ;д
    Но сега няма да говорим за това пожелавам ви лека вечер и спорен ден

Здравейте! Аз съм момче на 14 години харесвам едно момиче.То е от нашия клас.Пишем си по скайпа.Много искам да разбера тя да ли ме харесва.Попитах я дали иска да станем гаджета, а тя каза, че не може да отговори на въпроса.В училище постоянно ми хвърля поглед и аз правя същото и се усмихвам
    Ако някой може да каже какви са тези намеци ще съм много благодарен

Брат... нямам к'во да ти кажа, освен: не слушай никого- ако ще правш нещо, нека ти идва отвътре, а не по сценарий. Само то си знаеш как да го направиш- действай по инстинкт и 85% гарант за успех ти давам ;D

Е ама то си е ясно бе брат! Харесвате и толкоз... но сигурно се чудиш за отговора й на поканата ти ли? Знам си аз XD.

Вариант 1- Помоли някой/я нейна приятел/ка да попита момичето какви са чувствата й към теб.
    вариант 2- Покани я на среща- кино или просто излесте на разходка в парка... НО БЕЗ ПОДАРЪЦИ НА ПЪРВА СРЕЩА...само букет цветя ( гледай да не е алергична към тези, които ще и подариш XD)

Oniq_S_Magareto
    Guest
    За всички които се срамуват и си ядът ноктите и си мислят че ако те отхвърли ще са смешни или олигофрени.Е няма да сте , повярваите ми , вярно ако за първи път имаш такова увличане си като луд-да питам ли , да не питам ли...Питайте няма да те изяде или да те направи за смях , както са казали хората: "С питане и до Цариград се стига".Ако те е срам лично питай я по скайп или фацебоок (Искам да вметна , че няма по хубаво нещо от това да я гледаш и да и кажеш , че я обичаш.Но ако и тя много те харесва , няма да и пука дали е по скайпе или на живо.) Така че просто ДЕЙСТВАЙТЕ!

Харесвах едно момиче.Всичко показваше, че ще се получи между нас, но съм УЖАСНО срамежлив.Чудих известно време да ли да кажа на моята "любима" и най-накрая се реших да я питам, но не директно.
    Установих, че не чак толкова страшно.За жалост ме имала само за приятел .Все пак вече знам как да действам!
    Затова давай смело напред, плюс това има много риби в морето!

Сигурно се колебае между теб и още някого.

Цитирай Първоначално написано от Missmarch Виж мнението
    Никога не можеш да бъдеш сигурен, големи актриси сме, а и възрастта и по - скоро самото духовно израстване влияе много над нещата.
    Еми като цяло, в нета я има книгата Езикът на тялото, от Алън Пийз.. free e.
    Страхотна книга, но не казва особено много за това.

Език на тялото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си