- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да накарам майка ми :S спешно,за днеска
трябва ми малко помощ.
Значи как да накарам майка ми утре да ме пусне да не ходя на училище?Какво да и кажа? И на вас когато не ви се ходе на училище какво казвате на родителите си?
Аз и без това съм болна (не от много скоро де) кашлям и ми е запушен постоянно носа.Попринцип ходя редовно на училище за цялата година да ме е нямало най мн. 3-4 дена.
Искам малко да си почина,че ми е доста уморено,сутрин имам чувството, че ще припадна.Утре като ида в гадното училище само ще ми надуят главата.Искам малко почивка!
И без това ще е хубаво да си понауча 1 ден добре,че нали след 1 седмица свършваме някои училище.
Айде моля ви предложете какво да и кажа,до днеска най-късно 1 часа вечерта
А и няма да стане да кажа,че ме боли нещо
1-во няма да повярва
2-ро аз вече и споменах,че не ми се ходи ,тъй че нестава![]()
Ако и се помоля или ако намеря какво да и кажа може и да си остана у нас![]()
Кажи и че ти е лошо и исикаш да си починеш.Ако нямаш оценки за оправяне или си оформена ще те пусне....Успех!
Това е училище, няма отпуски и майчинства, какво значи да си вземеш почивка... Майка ти ходи на работа - и ти ще ходиш на училище. На никой не му се става рано.
Ако наистина не се чувстваш добре - ок, кажи й. Но ако е само защото не ти се ходи, е лигавщина. Цяла година си издържала, още 1-2 седмици няма да издържиш...
Яж суров картоф или тебешир.,за да вдигнеш температура...![]()
![]()
Ами кажи,и че ти е лошо ,че си отцъствала в годината 3 пъти най -много,лpедполагам тя знае това нещо,че имаш нужда от почивка...
казвам и че не ми се ходи,тя ме гледа,аз я гледам,тя ми казва добре и тва е
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
хаха ще пробвам и аз да я гледам
а това с картофа и другото вярно ли е?Аз и без това се съмнявах,че имам температура обаче неможах да намеря термометър.
а майка ми не се трепе от работа.седи в един офис и цял ден си дрънка с колежки или пък седи на компютъра й
а наистина аз се чуствам като пребита въпреки,че не си лягам късно и не правя кой знае какво през деня.Просто това училище наистина много ме натоварва.И явно нещо друго ми има, защото сутрин и през деня съм като зомби,даже не мога да се фокусирам.
...
хаха ще пробвам и аз да я гледам
а това с картофа и другото вярно ли е?Аз и без това се съмнявах,че имам температура обаче неможах да намеря термометър.
а майка ми не се трепе от работа.седи в един офис и цял ден си дрънка с колежки или пък седи на компютъра й
а наистина аз се чуствам като пребита въпреки,че не си лягам късно и не правя кой знае какво през деня.Просто това училище наистина много ме натоварва.И явно нещо друго ми има, защото сутрин и през деня съм като зомби,даже не мога да се фокусирам.![]()
не пускай един пост по хиляда пъти де . нормално да се чивстваш така,не си единствена.даскалото свършва след 10 дена,няма да умреш ако поседиш малко![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
моита мислеше че се правя чче ме боли и ми прати куцаща на даскало.вечерта отидохме да ми видят крака и се оказа че 4 кокалчета някъде там около пръстите са се разместили и са се изкарали от местата си.но жената ме прати че живея и на 45 мин път от даскало и съм пеша.добре че не ьодя сама че приятелката ми буквално ми бееше патерица.иначе сестра ми казжа че я боли главата или нещо такова
и я остаа. 5 дена се ската щот била слънчасалаи 1 път каза че има температура и за да нагрее термометъра го държала в тостера
и го счупила и от притеснение си доката достоверен блед вид
колкото по големи сме толкова по малко ни вярват........ех живот живот.....
банната ;(
Защо ще я лъжеш, че ти е зле... Като можеш да кажеш, че ще има някакво представление или там нещо да измислиш като - Спортен празник и тн...![]()
Аз редовно пропускам я някой "Спортен празник"; Току виж има външно оценяване само в нашето училище, защото имаме добри ученици и министерството иска да покаже, че не е толкова зле и тн....![]()
Ама ако майка ти се интересува много от.. общо казано даскало - Все ще намери да пита някой "Как мина спортния празник"- И тогава всичко отива на Кино...
Моята майка веднъж се вкара в едни филми - там конспирации, че аз всъщност съм я излъгал и тн... Ама то тогава беше просто съвпадение и си нямахме даскало и оттогава казва само и единствено: "Добре"![]()
И мен една сутрин като станах и едвам стъпвах и си отидох на училище даже си охках като стъпех.И бях с автобуса и майками вика нищо ти няма.Все пак мойто не беше счупване или нещо такова явно съм спала доста накриво вак и в стаята беше студено.Първоначално написано от qsmin
Не е чесно повечето родители като им кихнат децата и си ги оставят вкъщи,ама има някои др. където болни ходят![]()
Първоначално написано от john95
Много добра идея
Тя мойта въобще не се интересува ама се ще пита някой дали и те имат такива работи
+1Първоначално написано от Goddess
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
За радост моита майка е пич и като и кажа Мамо,утре няма да ходя на даскало ,тя вика Добре само се обади на шофъора да не те взимаКажи и ,че има мн малко време до завършването ти и никои от класа няма да ходи...
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
................................
Ами отидох ама на следващият ден не отидохПървоначално написано от misssy
тя ми са разкряска вика ставай ставай ама аз и викам спи ми се и си заспах
И не съжелявам
И тъйкато вече темата вече е минала администраторите могат да я истрият![]()
оф на нашите ако кажа;че ме боли нещо ще кажат-лягай да спиш;не ходи на даскало и после на лекар ..
ама аз не ги лъжа че съм болна . . .
![]()
![]()
Попринцип аз имам мигрена която съм си болна от нея завинаги. Не се лекува ((ако незнаете какво е това: http://www.lekar.bg/news-56/info-362...5%D0%BD%D0%B0/ на мен от нея ми изтръпва ръката, адско главоболие и мн. други гадни симптоми)) и попринцип много добре лъжа и даже и да нямам мигрена в този ден започвам на майка ми "Офф леле ако знаеш как ме боли главата, напрао не мога да хода" и такива глупости. Даже съм лъгала че съм повръщалаНо я лъжа когато адски много ми се спи, или когато адски много ме мързи да ходя на даскало.
ами вземи бележка от някой твой приятел и няма да казваш на майка си ..а през деня ще си някъде навън с приятели
Summer (h)
разбирам...понякога се налага да поизлъжешПървоначално написано от brokeninside13
![]()