.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Да му натрия ли носа???

Направо на въпроса историята е дълга... В началото на лятото си харесах едно момче, което е истински женкар... наистина бях влюбена в него(беше идвал на село за 2 дни),но е от същия град в който и аз живея.На село уж се забивахме незнам си к'во но не сме се целували или нещо от сорта... след като той си тръгна аз помолих общиния ни приятел да му подметне,че съм си го харесала.. той каза че му е казал а господин X така да го нареча е казал че е много несериозен и в момента бил с 2,3 момичета какво друго са си говорили не каза общия ни познат.След това реших че все пак трябва да опитам отново и му писах смс че имам чувства към него,но останах без отговор... след това един друг общ познат ми каза че имам поздрави от него... което незнаех като какво да приема-като съжеление или че наистина ме е харесал...Вече нямам особедно желание за него но тази седмица отново идва на село и разбрах че сме в общия ни приятел на купон и искам да му натрия носа.Та въпроса ми е да го направя ли да му натрия ли носа?Вие как бихте постъпили? Благодаря за отделеното време :P

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Прави каквото сметнеш за добре... Човек се учи, докато е жив... Въпреки че от моя гледна точка е тъпо

оу ем джи :Д
    по - кухо не бях виждала :Д
    ше му натриваш носа, щото не ти е отговорил ли ?!
    .. :Д:Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Голям фен Аватара на Crazytu
    И защо ще му натриваш носа ? Според мен няма смисъл ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ДА !!! Най-сладък е вкуса на отмъщението
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

натрий му гъза... с коприва.

Отмъщението в случая е незаслужено!

Откровено да ти кажа мисля,че ако се опитваш да се отмъстиш за случилото си ще сгрешиш – хората не са пригодени за автоматично влюбване,още по – малко,когато момчето,което ти е допаднало не си пада да се спира до нещо определено и прекалено обвързващо ((:
    Може би поздравите,които си получила са имали за цел да те умилостивят,поради причината,че общият ви приятел не е донесъл особено благоприятни новини за теб и за момчето в което си се влюбила.
    Вариантите са хиляди,но ако искаш да разбереш това,което се е случило,ти предлагам на купона у приятелят ви да поговориш с въпросното момче и да си извлечеш собствените изводи от дадената ситуация.Винаги е по – добре,когато човек има възможност сам да научи истината,макар тя не винаги да е такава,каквато се очаква ((:
    Поговори открито с него,изрази чувствата си,но стои далеч от мисълта за отмъщение,защото не можеш да съдиш човек,който не те обича по начина по който би желала,само защото твоите чувства са далеч по – искрени и дълбоки!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    натрий му гъза... с коприва.
    мамка му, взе ми думите от устата
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Луд съм, мамо, ям паркет...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Hilary_
    аз бих му наложила пълен игнор .. най - голямата обида за един женкар като него е да го игнорираш .. "вервай ми" ..

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Не,глупаво е.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Интересно какво ще е това натриване на носа, ако на него не му пука, сигурно дори няма да обърне внимание.

и когато го питам има ли приятелка той ми отговаря от време на време но за теб ако е НЯМАМ,вие какво бихте си помислили ...но о Боже защо ли пиша и аз в тоя тъп сайт... всички тук са супер заядливи.. няма една моя публикувана тема,в която да няма някой злобен коментар... тук всики са надути и се мислят за велики явно... все пак благодаря на добре настроените към мен хора отговорили тук...

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Луд съм, мамо, ям паркет...
    Мани... детска радост - пор в кутийка ^^
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

и като гледам не само по моите теми има злобни коментари...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от ivanova19931
    о боже защо ли пиша и аз в тоя тъп сайт...
    .. о боже защо пишеш наистина?? ;д

всички тук са супер заядливи.. тук всики са надути и се мислят за велики явно...
    .. т'ва "всички" нали знаеш, че не е много достоверно .. ;д

няма една моя публикувана тема,в която да няма някой злобен коментар...
    .. различни хора, различни мнения .. нали за това е форума!!! (:

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Интересно какво ще е това натриване на носа, ако на него не му пука, сигурно дори няма да обърне внимание.

+

ами като е тъпа темата не отговаряйте...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Тая в женкар се влюбила...
    Радвай се,че е само това,а не е станало нещо повече с него!
    А може би искаш да си му част от харема?

Има си кой да му натрие носа.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

просто ако пак дойде при тебе .. реши дали искаш нещо явно за 1 вечер или не иии следователно или го отрежи или недей... а и той нищо не е направил ... даже си е казал, че е несериозен , не мисля че има за какво да му натрваш носа

...

Не му обръщай никакво внимание.Бъди недостъпна!!!Извинявай,но той е женкар и върти момичетата около пръста си.Ако тръгне с теб то няма да ходите повече от седмица,защото ще му омръзнеш.Им а един филм John Tucker Must Die .Резюмето е такова:
    Ако адът може да се отприщи от гнева на една измамена жена, представете си какво би станало, ако измамените са цели три, при това тийнейджърки! А сега умножете това по три и ще придобиете съвсем лека представа за бедствието, очакващо най-популярното момче в училище и капитан на баскетболния отбор - Джон Тъкър (Джеси Меткалф).В резултат на пълна случайност, репортерката в училищната телевизия Кери (Ариел Кембъл), клакьорката Хедър (Ашанти) и активистката Бет (София Буш) разбират, че той излиза и с трите им. Макар по характер и начин на живот момичетата да са пълни противоположности, общата цел ги сплотява и те сключват пакт да отмъстят на Джон Тъкър на всяка цена. А какво по-голямо наказание за един сваляч от това да съсипеш репутацията му и да разбиеш сърцето му? На помощ на троицата идва новото момиче в училището, свитата Кейт (Британи Сноу), която покрай започналата на игра конспирация намира нещо доста повече от нови приятелки.

....

Влюбва се в нея,а тя го зарязва.Според мен така ще му натриеш носа-накарай го много да те хареса,разигравай го малко,тръгни с него и скоро го зарежи! ....
    Може би отговора ми към тази тема е много тъп....

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Според мен си вкарваш филми и се занимаваш с глупости. За какво ти е да му натриваш носа?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    аз бих му наложила пълен игнор .. най - голямата обида за един женкар като него е да го игнорираш .. "вервай ми" ..
    виж аз ше ти вярвам,дано наистина да си права
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си