.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от dif4u1912
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Докато контактуваш все още с 15-16-.. год. момиченца нормално е да си на това мнение и да виждаш това.
    След тази възраст нещата се променят
    15-16 год момичета....боже някой да влезне във форума за млади майки там си има цяла тема Фелацио в която можете да четете колкото си искате.....+ това сестра ми е на 24 години и съм си говорил с нея същото....
    Сестра ти е една от малкото.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Цитирай Първоначално написано от mmKamm

а не мислиш ли че ако ги кефи да лапат не би трябвало да се съгласяват а просто да кажат искам да ти лапам....казваш съгласяват се сякаш някой ги моли и им казва а те се съгласяват ?
    О боже !!! Мислиш ли, че тези, които обичат да лапат, не си го искат сами. Само, че не казват "Искаш ли да ти посвиря на дудука" , а просто си свършват работата като хората и всичко е точно. И това не пречи, когато момчето си поиска само (т.е. е изпреврило момичето), момичето да се съгласи. Не е казано, че щом обича да прави свирки, трябва да прави всеки път свирки ! ОООО кво ли ти се обяснявам. вЗеми направи проучване измежду по-големите и по-зряло мислещите, за да рабереш.
    интересно ми е що от цял форум 2-3 момичета защитиха твоята теза...

Град

Щото целия форум е пълен с лапета вееее не си ли забелязал/а !!!!

Щото целия форум е пълен с лапета вееее не си ли забелязал/а !!!!
    искаш ли да се регнем в някой друг форум в който няма толкова много лапета...да питаме чичко гугъл как беше тоя форум за порастнали жени мами ( да са живи и здрави и те и фърфалаците им ^-^ ) и да водим там спора за да се включи някой по зрял :P :P :P

Град
    Варна
    Ей пораснете и престанете да спорите...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Ей пораснете и престанете да спорите...
    много ме е дразнило някой като каже престанете да спорите и то във форум....е нали форума е точно за това всеки да си изкаже мнението да се водят спорове и дискусии

Повече от фен Аватара на sl0w
    Ако момиче ти прави свирка , ти трябва да я лижеш . Да го кажем задължение .

Град

искаш ли да се регнем в някой друг форум в който няма толкова много лапета...да питаме чичко гугъл как беше тоя форум за порастнали жени мами ( да са живи и здрави и те и фърфалаците им ^-^ ) и да водим там спора за да се включи някой по зрял :P :P :P
    Да, искам, но спри подяволите да споменаваш форума бг мама. Тва за мен е ... нямам думи просто. Жени вместо да си гледат децата киснат У нета !

Град
    Цитирай Първоначално написано от sl0w
    Ако момиче ти прави свирка , ти трябва да я лижеш . Да го кажем задължение .
    леле мале

Нека говорим за страст, за любов... Когато ги има ти обичаш всичко в приятеля си, и от нищо не те е гнус.

За каквато щете ме мислете, но мен ме кефи да правя свирки, когато съм влюбена. Когато не съм, дори не се замислям да правя, защото някак си не е приятно, не е същото...
    Но има ли любов.. направо откачаш ако не целуваш, лигавиш и/или 'чукаш' партньора си! И т'ва е. Просто някак си искаш да го задоволяваш, както и искаш постоянно да го изпиваш от целувки и ласки.

Предполагам някой нормален ще ме разбере...защото такава тема не е за "простолюдието". За секс, за любов, въобще за отношения и тяхното правилно разбиране се иска определено ниво на интелигентност.. Честно казано не ми се вижда ти да го имаш, дето толкова не вярваш, какво остава за повечето от форума (омг, натъкнах се на доста глупави мнения!)

NB! Не казвам че винаги ми е яко да правя свирки. Има голяма разлика когато правиш фелацио на някой, който обичаш (за който умираш), или на някой друг, просто защото и той те е излизал. При първото изпитваш удоволствие не само от страхотните реакции, които предизвикваш, а и от самата мисъл че е на твоя човек! ИСКАШ да му направиш готино.. и не искаш нищо в замяна! Отгоре на всичко дори изпитваш любов към половия му орган. Елементарно, Уотсън.

Капиш?

Всичко опира до любовта. (или за не толкова романтичните - зависи от отношението ти към половинката ти)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Тия от форумите за майки са само мрънкащи и оплаквавщи се жени избили балансите.
    И е нормално сестра ти да мисли като теб - нали имате един ген и едно възпитание.
    Не знам, не ти завиждам.
    Мен си ми духат с кеф и чувство, както и аз понякога имам нужда да се попрадвам на котето.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Тия от форумите за майки са само мрънкащи и оплаквавщи се жени избили балансите.
    И е нормално сестра ти да мисли като теб - нали имате един ген и едно възпитание.
    Не знам, не ти завиждам.
    Мен си ми духат с кеф и чувство, както и аз понякога имам нужда да се попрадвам на котето.

духат ти с чувство много знаеш ти момичето как се чувства докато ти лапа ми.....

Град
    Не знам, не ти завиждам.

духат ти с чувство много знаеш ти момичето как се чувства докато ти лапа ми.....
    То си личи ве дърво.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Значи бяхте написали, че съм останал с такова впечатление... Не е точно така! Просто тогава ми беше много кофти настроението... Значи и аз много обичам да правя орална на приятелката ми, не само със цел нейният кеф така да се каже, а защото ми харесва да и доставям удоволствие, да гледам как се "гърчи" А и не считам оралната като задължение или подарък Много зависи от партньора и от отношенията като какво ще приемеш свирката! А и щом като едно момиче желае да доставя удоволствие на партньора си, не виждам защо не трябва да и харесва това и на нея. Но всеки човек е различен. На някой им е неприятно това "да лапат пишки" , но на други им харесва
    Станислава

Не е задължение и не знам някой по-горе беше написал че ако момичето прави свирка, момчето трябва задължително да я лиже, тва не е вярно и абсурдно, аз например не очквам никога нищо в замяна и ми стига да го гледам как му е кеф... и съответно и на мен ми е кеф да го правя...

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Чак задължение...същност реално погледнато може и така да се каже. Оралната любов вече е задължителна част от любовната игра, тъй че...Аз лично не обичам да правя свирки, доста от приятелките ми също. И не съм на 15. Може би защото не съм била толкова влюбена в човека, че да съм готова да умра за него (тезата на jghgh) Но определено има и момичета, които си умират да правят свирки, дори да не са влюбени. И такива познавам. Явно си е индивидуално.
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    Чирпан
    SAJALIAWAM ZA "EZIKA" !!

Po temata..
    wzaimno udowolstwie i jelanie
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Не знам, не ти завиждам.

То си личи ве дърво.
    Явно той не е имал удоволствието да го изпита То трябва да си супер тъп, за да не забележиш как се чувства момичето докато ти духа и дали и харесва.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Не знам, не ти завиждам.

То си личи ве дърво.
    Явно той не е имал удоволствието да го изпита То трябва да си супер тъп, за да не забележиш как се чувства момичето докато ти духа и дали и харесва.
    признавам си не съм усещал да ми духат с чувствто..можеби щото все някфи пияни или надрусани девойки ми бъркат в панталона по тоалетните

Град
    Пловдив
    Естествено,че е подарък. Не сме 15 век да е задължение на някой към някого.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Град
    Paradise
    Средство да задоволиш гаджето Не го приемам нито за подарък, нито за задължение. Приемам го за нещо, което кара момчето да изтръпне от удоволствие.

Град

признавам си не съм усещал да ми духат с чувствто..можеби щото все някфи пияни или надрусани девойки ми бъркат в панталона по тоалетните
    жалко за теб, че не си бил с трезво момиче, да усетиш кво е да ти духат с чувство. Ще го помниш с години.

Град
    В пространството
    Желание, като че ли е най-точната дума. Ако правиш свирка на приятеля си по задължение, т.е с нежелание ще се загуби ефекта и няма да му е приятно. Аз лично обичам да доставям удоволствие на приятеля си по този начин, но не мога да го определя като вид подарък. Просто изпитвам желание да го правя.

Град
    [На Метри От Земята]
    по- скоро желание :P
    Просто аз

Голям фен Аватара на Dollystar
    Подарък, желание, емоция, но ако го чувстваш като задължение тогава няма да има същия ефект както ако го правиш с удоволствие, не само в секса и свирките е така ами със сичко! :P
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си